- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nTom
aktív tag
sziasztok
a minidlna sok év használat után valamiért behalt, próbálom újra működésre bírni.
hogy kell a hiányzó függőségeket telepíteni?
-
nTom
aktív tag
a minidlna átviszi az erősítőre a filmek hd hangját? (dts-hdma- dd truehd) Nekem eddig ezek nem jelentek meg az erősítőn
-
nTom
aktív tag
válasz
taylor67 #12404 üzenetére
szia
nem kell megijedni a linuxtól, én sem értek hozzá. Kettő leírás biztos van, a 310-hez és a 325-höz. Nekem könnyű volt, 310-esem van, végigmentem a leírásban megadott lépéseken, először az ffp majd transmission, végül a minidlna. Probléma nélkül működik szerencsére.
Azt tuddd meg hogy a 320-asodhoz melyik leírás kell, próbáld először az ffp-t, ha gondok adódnak közben, kapsz segítséget a fórumon.
... vadi új? Akkor meg főleg próbálkozhatsz vele, nincs rajta veszteni való adat, egy-két nekifutás és csak összejön valami. -
nTom
aktív tag
próbálom felrakni a minidlna-t a #936 alapján.
uwsiteloader.sh -ra ez jön be:
kell még valamit bejelölni?
-
nTom
aktív tag
válasz
Anonymus23 #11610 üzenetére
igen, sárga lesz, de egyik sorból sem választható telepítés
-
nTom
aktív tag
üdv
megvettem a nas-t, betettem egy vinyót, telepíteném rá az ffp-t. Programcsomag listában látom, ott van, de a felső ikonokból csak a "lista lekérdezése" aktív, a többi, telepítés/eltávolítás/engedélyezés stb nem. Hogyan tovább?
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GOG.com - Good Old Games
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Revolut
- További aktív témák...
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest