- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zulu_mester
tag
Sziasztok!
Zyxel nsa310S-el van egy olyan problémám, hogy áramszünet után nem érhető el a NAS. Amikor újraindítom, akkor csak pár percig érhető el. Reseteltem is már és a ledek zölden világítanak, de se kép se hang...
Mi leget a gond? -
zulu_mester
tag
Sziasztok!
Az utóbbi pár napban egy olyan jelenségbe futottam bele a nas-nál, hogy induláskor minden jól elindul és órákig vagy akár napokig is képes hiba mentesen menni, de időnként a HDD led pirosra vált és nem akar visszazöldülni. De viszont torrent meg minden más normálisan működik, nincs is túlmelegedve és újraindítás után viszont újra zölden világít a led.
Mitől lehet ez? -
zulu_mester
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy 310s-nél megoldható-e az, hogy wi-fi usb stickről kapja a netet a nas?
-
zulu_mester
tag
Előre is elnézést kérek a noob kérdésért. A 310s nas cpu-ja az utóbbi napokban állandó jelleggel 100%-on pörög.Ez a 100%-os kihasználtság a seedeléssel van összefüggésben vagy van esetleg más magyarázat is rá?
-
zulu_mester
tag
Sziasztok!
Vettem egy új HDD-t a nas 310s-be. A régi vinyóról hogyan tudnám átvinni a beállításokat (ffp meg társai) az újra? Ez egyáltalán lehetséges? Vagy újra kell konfigolni az egészet?
-
zulu_mester
tag
Sziasztok!
No-ip.org használható 310s NSA-n? És ha igen, akkor hogyan?
Előre is köszi a segítséget. -
zulu_mester
tag
Sziasztok!
Nah sikerült megoldani a telepítést meg a konfigolást. Már csak egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet a transmission letöltési mappájába gépről feltölteni fájlokat? Nekem sajnos nem jött össze, mindig azt írja, hogy engedély kell hozzá, de semmi olyan ablak nem jön fel, hogy írjak be esetleg valami azonosítót. Mi a teendő ilyenkor?
-
zulu_mester
tag
Az lehetséges, hogy 310s-en az ffp eltűnik a csomaglistából a telepítés után?
-
zulu_mester
tag
Sziasztok!
Ha a NSA310S-ben a transmissiont a saját csomaglistájából telepítettem fel, akkor hogyan tudok jelszót és felhasznáó nevet beállítani?
Illetve azt szeretném még kérdezni, hogy hogyan tudnám a cikkben leírt program telepítést alkalmazni? Nekem állandóan azt írja ki, hogy fájl vagy mappa nem található. -
zulu_mester
tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy megoldható, hogy külső vinyót használjon az eszköz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- MSI Z390-A PRO / Beszámítás OK!
- Gigabyte B550I Aorus PRO AX ITX / Beszámítás OK!
- Corsair Vengeance RGB Pro 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest