- Megérkezett az Android 16 nyilvános bétája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- 8849 Shark 3 - AMOLED-es erőmű
- Lassú töltéssel érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Redmi Note 13 5G - fogyókúra után
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ByyyG
csendes tag
Segítséget kérek! Még nem használtam a putty programot. Elindítom, beírom az ip címét a NAS-nak, SSH-t jelölöm be, majd Open gomb. Connection refused üzenetet kapok. Nem kell mást beállítani a programban, esetleg a NAS-ban?
-
ByyyG
csendes tag
Köszönöm! Letöltöttem felmásoltam, putty elindul, de innen kezdődnek a bajok. Beírom az ip címet, open és "Network error: Connection refused" üzenet. Persze, nem mintha tudnám, hova kell beírni ez után a parancsot. Nagyon távol áll tőlem ez, nem tudom miért nem lehet normális szerverprogrammal árulni ezeket!
-
ByyyG
csendes tag
Üdvözlök Mindenkit!
Egy ilyen masináról (merevlemez: 1 TB) szeretném a média megosztásokat egy samsung smart tv-n keresztül nézni. A TV látja a "MyTwonky....NSA310" szervert, de a kategóriákon (film, zene, kép) belül semmit nem lát, általában ilyenkor kilép a szerverről és le is "dobja", többet nem látja. Ha számítógép Média Playeren keresztül nézem, akkor ugyanez a helyzet, a szervert látja, belül pedig semmit. Természetesen a megfelelő mappákba a tartalmak fel vannak töltve. A megosztott mappákat tökéletesen lehet kezelni számítógépről, ftp működik, csak a média szerver nem. A legújabb 4.05 firmware van rajta. A beállításokban a média megosztások ki vannak pipálva egyéb beállítást nem találok. Segítséget szeretnék kérni, mit állítsak be, hogy rendeltetésszerűen tudjam használni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Ukrajnai háború
- Asszociációs játék. :)
- A hivatalos árnál jóval többe kerülhetnek az új GeForce-ok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Külpolitika
- World of Tanks - MMO
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Megérkezett az Android 16 nyilvános bétája
- További aktív témák...
- Zenbook 14 Flip UP5401ZA 14" 3K OLED érintő i5-12500H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- P1 Gen5 16" QHD+ IPS i7-12800H RTX 3070Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 7650 16" FHD+ IPS Intel Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjolv gar
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest