- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Larssonka
csendes tag
válasz
Anonymus23 #13193 üzenetére
Igen és igen.
-
Larssonka
csendes tag
Üdv.
Router csere után, egy kis problémám adódott a TM-mel. Régen lett már beállítva.
Jelen állásban, letöltés sem indul, feltöltés sem megy. :S
"Nem tud kapcsolódni a trackerhez". Ötlet hogy mit hagytam ki? -
-
Larssonka
csendes tag
válasz
mobilizmo #11542 üzenetére
Nálam az a helyzet, hogy a router gyári szoftverében csak dyndns.org volt. Arra is regeltem. Beállítottam a routerben és a nasban is(biztos ami biztos) és ment is minden szépen a trial végéig.
Viszont a dyndns.org ugyebár fizetős és elkezdtem olvasgatni, hogyan is lehetne megoldani ingyé--->Firmware frissítés (DD-wrt).
Ezt letudtam és mostmár feldobott egy rakás lehetőséget a routerben, köztük a no-ip-t is, amit fórumokban elég sokat láttam.
DD-wrt siker, no-ip reg megvolt, beállítva user és pass, portok nyitva ahogy lentebb írtam.
Pingre válaszol a no-ip-s cím(így gondolom a router beállítása okés), viszont ha már belépnék rá a porton keresztül, akkor semmi.Alapvetően a szolgáltató (Drávanet) szerintem a Digitől veszi a licencet.(Digis tv adóim vannak a csomagban).
Nem próbáltam, de délután ránézek, ha a nasban kikapcsolom akkor javul-e a helyzet. -
Larssonka
csendes tag
Hali.
Új vagyok a NAS-ok világában, nemrég tárhely bővítés céljából 2terrás vinyó és egy zyxel 310S-el lettem gazdagabb.
Utánaolvasgattam fórumon egynek és másnak, többé kevésbé sikerült is összehoznom a dolgokat.
Problémám: Adott egy 310S, netgear wnr2000v2 router(sajna nem gigabit, de majd csere lesz). DD-wrt felrakva a routerre. Dydns: No-ip-re ment a reg(csak dd-wrt-vel tudja a router), beállítva a nas felületén és a routerben is. Portok nyitva: 9091 a TM-nek, 9001 a Twonkynak.
Mégsem sikerül a dns címen elérnem kívülről. Pingeltem a dyndns címet, faszán visszajött a válasz a külső ip-ről. Checkeltem a portokat nyitva vannak.
Valami ötlet még?(DD-wrt frissítés előtt dyndns.org-os reg-gel szépen működött a dolog, de ugyebár fizetős és csak a trialt vártam meg).
Egyelőre kezdő szinten nyúlkálok bele a dolgokba, de én úgy vélem hibákból tanul az ember és magam is megpróbálok fórumleírások alapján menni, néha sikerül néha nem. - router brick
és unbrick
is megvolt már.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GOG.com - Good Old Games
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest