- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tonyk
veterán
válasz
mobilizmo #19318 üzenetére
Ha szarakodik a TM, nem értem miért a nas újratelepítésén gondolkozol?
A TM-et kéne frissíteni, esetleg átnézni a konfigot, mi van nem egészségesen beállítva benne.cron:
[perc] [óra] [hónap napja] [hónap] [hét napja] [user] [parancs]
pl le akarod futtatni minden nap 12:15 perckor
15 12 * * * /opt/etc/init.d/S88transmission restart
pl 16óra 35-kor vasárnap és szerdán fusson:
35 16 * * 0,3 /opt/etc/init.d/S88transmission restart -
Tonyk
veterán
válasz
gyulazsolti #19316 üzenetére
Az a kellemesebbik eset, akkor mellesleg kerülünk közelebb a megoldáshoz.
-
Tonyk
veterán
válasz
szjoci #19313 üzenetére
Semmiképp ne tedd ki a hdd-t ilyen hideg helyre! Ha mégis, tegyél rá egy (szigetelt) karton dobozt egy lyukkal (ahol tud szellőzni, célszerű a nas ventillátora mögé vágni a lyukat), amit be tud fűteni, legalább 10 fokra. célszerű minimálisan 10-15 fok környékén tartani szerintem.
Sokan panaszkodnak lassulásra túl hideg környezetben.Aki még egyszer leírja, hogy "wincsi", annak levágom a bal heréjét!
-
Tonyk
veterán
válasz
zambozoli #19286 üzenetére
Ne nekem hálálkodjatok,hanem azoknak akik leforgatták/fejlesztették ezeket a csomagokat. Én csak összekapartam őket a TI SEGÍTSÉGETEKKEL! Egyetlen egy dolgot sajnálok, hogy nem tettem meg korábban ezt a lépést 2015 és 2018 között, az első összeomlás után. (Tervben volt csak halogattam, most meg majdnem b@*zhattuk....) Reméljük a csomagok döntő többségét sikerült megmenteni.
-
Tonyk
veterán
Leválogattam a tegnap estig érkezett txz-ket. Most kezdtem el feltölteni.
Jelenleg 680db csomag van szétválogatva (800MB), ebben azért van név és verziószám alapján duplikálódás, mivel méretükben van különbség. De inkább legyen több mint kevesebb... -
Tonyk
veterán
válasz
adam.szabo #19279 üzenetére
Mivel nem mennek a repok, így nem is tudja a listát frissíteni, és nem tudja letölteni őket.
Utolsó kiadott parancsodban ott van mi kell.
ffmpeg2 libjpeg flac libexif libid3tag libogg libvorbis sqlite gettext libiconv
ezeket vadászd össze a fent említett google driveos linkről
-
Tonyk
veterán
válasz
adam.szabo #19277 üzenetére
"de elindítás után további függőséget hiányol..."
amennyiben segítséget vársz, ne gondolod, hogy le kéne írnod a függőség nevét, hogy tudjunk segíteni. Még egyikünk sem Gyurcsok.
Az mc telepítése sajnos szintén nem jó. Erre van valami megoldás?
Van. Leírod hogy mi a nem jó.
viszont a slapt-get-el tökéletes volt. Arra van esetleg lehetőség, hogy ezt telepítsem?
Van, leírtam a 235-ös topicjában a napokban.
-
Tonyk
veterán
válasz
adam.szabo #19275 üzenetére
A szükséges függőségeket össze kell vadászni a netről. Elkezdtem összegyűjteni a nascentral halála miatt őket ide: [link]
-
Tonyk
veterán
Srácok!
Lenne egy tiszteletteljes kérésem., mivel már hetek/hónapok óta nem mennek a nascentral-os repok.
Írtam egy scriptet, ami átmásolja a nason található összes .txz állományt a root alá egy txz nevű könyvtárba.
Aki akar egy kicsit segíteni a közösségen, futtassa már le, és végeredményként tömörítse be és küldje el nekem a ffp.repo.backup@gmail.com címre. Összegyűjtöm a csomagokat és felrakom a pár éves mentés mellé. Hátha itt mindenki megtalálja őket (már ami a közösségnek megvan), akinek szüksége van rá.
A script:
#!/bin/sh
find / -iname *.txz > txz.txt
if [ ! -d "/root/txz" ]; then
mkdir /root/txz
fi
while IFS='' read -r line || [[ -n "$line" ]]; do
cp "$line" /root/txz
done < "$1"
datum=$(date +"%Y-%m-%d-%H%M%S")
tar cvzf $datum-txz.tar.gz /root/txzMásold a /root alá valami.sh néven. Adj neki futtathatósági jogot (
chmod a+x valami.sh
), majd indítsd el így:./valami.sh txz.txt
Elszöszmötöl egy kicsit, majd a /root alá bekerül egy tömörített állományaktuális_idő-txz.tar.gz
néven. Ezt küldjétek el nekem és folyamatosan bővítem vele a gdrive-on lévő backupot.Akinek van más mentése a txz-kből, az is jöhet mellé!
-
-
-
Tonyk
veterán
válasz
eldvor #19257 üzenetére
A lényeg, hogy a telepítőt berakod a szokásos helyre (admin/zy-pkgs) az idézett szöveget pedig bemásolod az /admin/zy-pkgs/ZYPKGS fájlba. DNS-t és átjárót nason belül valami fals címre átírod , hogy ne kapjon internetet, majd frissíted a csomaglistát, telepíted. DNS és átjáró mehet vissza.
-
Tonyk
veterán
-
Tonyk
veterán
válasz
Cxgrav #19233 üzenetére
Mondjuk csomagkezelőben a "Tiltás" gomb
?
"Egyébként nem függőségeket hiányolt, hanem útvonalakat, de azt már áthidaltam."
"A 2.92 felrakása után meg mindenféle error jön be, hogy mit nem talál."
Akkor megmaradt a bal heréd!
Mondjuk ilyen hibaleírásokból sok mindenre nem lehet következtetni. -
Tonyk
veterán
Új Transmission van, gyorsan fordítottam egyet, parancsoljatok:
Transmission 2.94+ build 3928 : [link]
A "szokásos" módon zajlik a frissítés:
1. Transmission leállítás!!!
2. A tömörített állományból, mindent oda másolni, ahol a tömörítvényben is van.
2.1 Amennyiben a Culturist féle skin-t használod, akkor vagy ne másold át a share/transmission/web könyvtárat, VAGY ha átmásolod, akkor a skin-t újra fel kell telepíteni,VAGY a tömörítvényből az index.html kivételével mindent a helyére másolsz majd a tömörített állományból az index.html-t a nason a megfelelő helyre index.original.html néven másolod fel.
3. Transmission indítása -
Tonyk
veterán
válasz
Anonymus23 #19209 üzenetére
Nincs ilyen típusú nasom így én biztosan nem. Ettől függetlenül, visszafelé kompatibilis, tehát felrakhatod rá.
-
Tonyk
veterán
válasz
Cxgrav #19206 üzenetére
tm-ből van itt fenn legújabb, a hozzászólásaim alatt megtalálod, azt tedd fel, ne ami a repoban van. Ill. a repoban lévőt felrakod, majd frissíted azzal amit feltettem.
szerk: itt találod
-
Tonyk
veterán
Azért kell elvenni az internetet a nastól, mert ha beleírod az infó fájlba a szükséges csomaghoz tartozó adatokat, akkor netkapcsolat mellet letölti a netről az aktuálisat és a módosításaid elvesznek frissítéskor, azaz hiába másolod oda a telepítőfájlt, a listában nem lesz benne.
-
Tonyk
veterán
válasz
eax1650 #19189 üzenetére
A választ magad is leírtad, fogod és berakod mellé a pirosat vagy kéket, zöldet feketét (már ha nálad a piros a WD RED sorozatot jelenti), vagy akármilyen más gyártó random színű hdd-jét.
Ha beraktad, elindítod és menüben inicializálod a kötetet. Javallom, hogy ne fűzd őket össze (se RAID se összefűzött jbod), hanem külön kötetként (szimpla jbod) add hozzá.
-
Tonyk
veterán
válasz
GreenDoki #19177 üzenetére
Nem lesz elég, de kb így kell. Netet el kell venni a nastól (DNS átírása a nason vagy a router WAN kábelének kihúzása) mert letölti az aktuális listát és nem fogja látni a bemásolt csomagot a frissítésekor. (Net nélkül a csomagolista lekérdezése hosszabb időt vesz igénybe, nem kell megijedni, hogy sokáig tart)
-
Tonyk
veterán
Jogos!
Felraktam ide a metrepo telepítőjét [link] .
Odrif kolléga pedig majd elmagyarázza a telepítés módját.
Package: MetaRepository
Version: 20160513zypkg013
Description: <i>(Mijzelf)</i> MetaRepository for zypkgs.
Depends:
Size: 164352
Installed-Size: 438272
Architecture: arm
Zy-Model: all
IsBuiltin: N
Filename: MetaRepository_20160513_arm_013.zpkg
MD5SUM: a6e5e9c29d329fa2ce62d2736fe3356f -
Tonyk
veterán
Másik topicban felmerült az igény egy kis töredezettségmentesítésre, noha ext4-en ez elhanyagolható. Mivel ilyen csomag nincs a repokban, ezért fordítottam egy teljes csomagot ill, csak egy e
4defrag
-ot. Aki ingerenciát érez rá, Innen tölthető: [link](#19159) SunMount3r
A kérdéses nasról nyilatkozni nem tudok, de ez azért sok mindentől függ. Ha korlátozod is 10MB/s-re a torrentet, az titkosított kapcsolaton jön-e, hány szálon. Az adott stream smb-n, nfs-en vagy máson megy a kliens felé. NFS gyorsabb, proci kímélőbb
-
Tonyk
veterán
válasz
gumimaci1235 #19108 üzenetére
A reset nem törli a hdd tartalmát és a kötetbeállításokat.
-
Tonyk
veterán
válasz
Szabopeter19 #19102 üzenetére
csatolj screenshootot (amin minden lényeges látszik), mert ez így bármi lehet, elírás, user error, anyám kínja, stb.
-
Tonyk
veterán
válasz
Szabopeter19 #19100 üzenetére
ige, érdemes
-
Tonyk
veterán
válasz
adam.szabo #19066 üzenetére
Jó a minidlna, és nincs vele macera, ha azt csinálod, amit már leírtam egyszer.
A hosszabb utat választottad (slacker-es telepítés). A rövidebb út a slapt-get lett volna. (De ha a salcker-es leírás végére érsz, nehogy elkezd a slapt-get -et is!)Googlebe pedig beírod , hogy
hogweed.so package
vagylibhogweed package
, az első találatban írja is, hogy melyik csomagban van: Ahogyan a odrif kolléga is írja, a nettle csomag része így azt kell felrakni: slacker -a nettle.
Alib
a nevekben a library-ból jön (függvénykönyvtár) ezek elhagyhatók a keresésnél, mert csak amolyan prefix-ek -
Tonyk
veterán
válasz
adam.szabo #19066 üzenetére
Jó a minidlna, és nincs vele macera, ha azt csinálod, amit már leírtam egyszer.
A hosszabb utat választottad (slacker-es telepítés). A rövidebb út a slapt-get lett volna. (De ha a salcker-es leírás végére érsz, nehogy elkezd a slapt-get -et is!)Googlebe pedig beírod , hogy
hogweed.so package
, az első találatban írja is, hogy melyik csomagban van.lib
a nevekben a library-ból jön (függvénykönyvtár) ezek elhagyhatók a keresésnél, mert csak amolyan prefix-ek -
Tonyk
veterán
válasz
adam.szabo #19063 üzenetére
Tiltható (maga a python gyári állapotban nem, de nem is lenne ildomos), inkább tiltsd le inkább a twonky-t, az szokott vele ilyen processzoridőket csinálni. (generálja a képek thumbnailjeit millió különböző méretben)
-
Tonyk
veterán
válasz
adam.szabo #19061 üzenetére
A hibaüzenet alapján nem tudja betölteni a libjpeg függőséget (can't load library 'libjpeg.so.9')
Fel kell telepíteni:
slacker -a libjpeg
Több találat lesz, kiválasztod az egyiket (lehetőleg a legfrissebbet) és telepíted.
Utána indíthatod a minidlna-t, de millió százalék, hogy jön a következő error, hogy nem talál egy másik függőséget. Így az fenti mintára telepíted azt is. Addig működik ez amíg a hiányolt függőség neve megegyezik a csomag nevével. Csakhogy ez nem mindig van így. A minidlna esetében is lesz ilyen. Ilyenkor google és rákeresel , hogy a keresett függőség melyik csomagban lelhető fel. Megtalálod, örülsz, telepíted.
De ha nem akarod halálra szopatni (mert nem értesz hozzá, és a minidlna-nak van jó pár függősége), akkor tedd fel a slapt-get csomagkezelőt, ez majd telepíti a minidlna-t az összes függőségével együtt.
slacker -a slapt-get
------> slapt-get telepítésemajd:
slapt-get -u
------> Frissítjük a slapt-get adatbázisátvégül:
slapt-get -i minidlna
------> mindlna és a járulékos függőségeinek telepítéseÍgy felmegy minden függőség. Sajna elég kicsi a slapt-get -tel felpakolható sw.-ek száma, így a legtöbb esetben , marad a slacker.
-
Tonyk
veterán
válasz
adam.szabo #19056 üzenetére
Hogy érnéd el a webfelületét, mikor egyszer írja is, hogy nem tud elindulni egy függőség hiánya miatt.
De még egyszer mondom, a feltelepített verziótól van jóval frissebb. Okosabb lenne azt használni!
Az aktuálisan elérhető legfrissebb 1.2.1 . -
Tonyk
veterán
válasz
adam.szabo #19053 üzenetére
1.5-ös nincs max 1.1.5-ös, de annál meg van frissebb...
-
Tonyk
veterán
válasz
adam.szabo #19048 üzenetére
Még egyszer leírom. Ki kell osztani a jogosultságokat userenként. Ennyi!
Akiknek csak olvasási jogot adsz, az nem fog tudni törölni. Ez a nason kell intézni, nem windows alatt.Nas adminisztráció: Megosztás - Megosztások . Kiválasztod a megosztást, Megosztás szerkesztése - Hozzáférés megosztása: Haladó , majd mellette a szerkesztés gomb . Jogoknál: "Csak olvasható"-t választod és hozzáadod akinek ezt a jogot akarod.
Gy.k:
-
Tonyk
veterán
válasz
adam.szabo #19044 üzenetére
Ez alapján csináltad? [link]
Tán' benne maradt a pendrive 1 perc után is és rossz fw-t sikerült beleírni?
A másik kérdésem pedig az lenne, hogy felcsatoltam a nas mappáját amibe a resilio is szinkronizál.
Hogy tudnám beállítani azt, hogy ehhez a mappához csak olvasási jog legyen?Jogoknál csak az olvasási jogot osztod ki a csatlakozáshoz használt userre. Nem is értem a kérdést
-
Tonyk
veterán
Új Transmission: 2.94+ 2016.06.18 #9326 (11f2870fd), gyors fordítottam egyet belőle: [link]
A "szokásos" módon zajlik a frissítés:
1. Transmission leállítás!!!
2. A tömörített állományból, mindent oda másolni, ahol a tömörítvényben is van.
2.1 Amennyiben a Culturist féle skin-t használod, akkor vagy ne másold át a share/transmission/web könyvtárat, VAGY ha átmásolod, akkor a skin-t újra fel kell telepíteni,VAGY a tömörítvényből az index.html kivételével mindent a helyére másolsz majd a tömörített állományból az index.html-t a nason a megfelelő helyre index.original.html néven másolod fel.
3. Transmission indítása -
Tonyk
veterán
válasz
zsolt20 #19038 üzenetére
Csak lg tvken kell transzkódolni a hivatalos plex kliens miatt, ha ilyened van az cumi. Fizetős appok viszik transcode nélkül is.
Samsung plex kliense zokszó nélkül viszi szintén transcode nélkül.+ Én nem vennék ennyiért nast. Építeni olcsóbb, és erősebb is a végeredmény. Integrált procis lap 35, memoria 5-10e. Notebook táp 5-10. El lehet dugni akkor még ház sem kell. Nyilván ez nem fog 4k transzkódolni, de a fogyasztása kisebb mint egy elavult asztali géphez való alkatrészekből összeállított (alaplap, proci)
-
Tonyk
veterán
válasz
adam.szabo #19036 üzenetére
slacker -a pcap
nmap -Pn 192.168.1.155 -
Tonyk
veterán
válasz
adam.szabo #19034 üzenetére
igen, a nas lan ip-címe kell:
pl.:
nmap -Pn 192.168.1.10
-
Tonyk
veterán
válasz
adam.szabo #19032 üzenetére
Én nem ismerem a programot, de nem tartom ördögtől valónak, hogy konfigolni kelljen.
A portot valószínűleg jelzi valahol a program, ha máshol nem akkor a konfigurációs állományban biztosan benne van.
Linux alatt a nyitott portokat az
nmap -Pn <nas-lan-ip>
, paranccsal tudod megnézni. De mivel 99.99%, hogy nincs fenn aznmap
, így fel kell telepítened a meglepőslacker -a nmap
paranccsal. -
Tonyk
veterán
válasz
adam.szabo #19030 üzenetére
Bocsánat
, nem a Kylek, hanem a Memkis a halott repo jelenleg. A kylek-et (és minden mást pipálj be) a Memkis-t vedd ki, amikor a uwsiteloader-nél jelölgetni kell.
Ez most az én saram, ettől függetlenül néha azért a hibaüziket is olvasd el, mert benne van minden, hogy mi a gond.
szerk:
De inkább leírom még egyszer, mert összekevered a végén:
wget http://wolf-u.li/u/441 -O /ffp/bin/uwsiteloader.sh
chmod a+x /ffp/bin/uwsiteloader.sh
uwsiteloader.shItt majd kérdez sokat. Ok, yes hegyek. Amikor ki kell jelölni jelölj ki mindent, kivéve a Memkis sort.
slacker -U
slacker -a resilioItt ki kell jelölni a találatot, ha több van, akkor a legfrissebbet, és feltelepíteni.
A további kérdések miatt, hogy tisztuljon a kép. Igaz le van írva millió helyen itt a fórumban:
slacker -u
: az csomaglista frissítése a netről. -> Minden uwsiteloader-ben kijelölt repositoryből (jelenleg kivéve a Memkis-t)slacker -a <csomagnév>
: csomag keresése a helyben tárolt csomaglistából (ezt frissitette a salcker -u).Ezeki mind-mind le vannak írva , ha kiadod csak a slacker parancsot.
-
Tonyk
veterán
válasz
adam.szabo #19028 üzenetére
Légyszi próbáld már meg a parancsokat külön külön futtatni, ha lehet, vagy ha mindenképpen egy sorba akarod akkor tegyél közéjük & jelet:
Előtte akkor csináljunk repo frissítést.
wget http://wolf-u.li/u/441 -O /ffp/bin/uwsiteloader.sh
chmod a+x /ffp/bin/uwsiteloader.sh
uwsiteloader.shItt majd kérdez sokat. Ok, yes hegyek. Amikor ki kell jelölni jelölj ki mindent, kivéve a Kylek sort.
slacker -U
slacker -a resilio -
Tonyk
veterán
válasz
adam.szabo #19026 üzenetére
Az elsőre :
slacker -U
és utána mehet a parancsA másodikra : a slacker -U után:
salcker -a slapt-get
, telepítsd fel, majd:slapt-get -u
, majd mehet a parancs.Néha célszerű elolvasni a programok help-jét pl salcker esetében simán a
slacker
parancsra megjelenik, slapt-get esetébenslapt-get --help
-
Tonyk
veterán
válasz
adam.szabo #19024 üzenetére
"Mr. Dini repójából letöltöttem a resiliot."
Nem kell semmit letölteni!
Add ki a parancsok valamelyikét amiket már írtam. Ez letölti és telepíti is.
-
Tonyk
veterán
válasz
adam.szabo #19021 üzenetére
Jól sejtettem....
Tényleg nem támadásképp, de találtál egy programot, ami a gyári csomagok közelében sincs. Gondolom valahol olvastál róla. Nos ez esetben szerencséd volt, mert volt aki lefordította, hogy működjön ezeken a nasokon is: Mr. Dini repójában benne van. Lépten-nyomon ebben a fórumban az olvasható,hogy ezekhez a (3. fél által gyárott ) programokhoz FFP kell. Támaindító cikk 8. oldalán le van írva, hogy kell felrakni, de a fórumban is legalább 347-szer.
Tehát, ilyen programokhoz, amik nem gyári csomagosak, FFP szükséges. Kétféle módon is telepíthető. Az egyik módszert feljebb említettem, hogy hol találod. A másik módszer a Metarepository telepítése: Keress rá itt a fórumban, meg fogod találni a leírását.
De megkerestem neked: Pl.: itt vagy itt, de akár itt is le van írva.Na ez után lesz ssh. És kiadhatóak a telepítési parancsok.
De nem fogod ennyivel megúszni valószínűleg, mert ezek a programok nem next-next-finish stílusúak. Ez a programot nem ismerem, így ez esetben lehet tévedek, de az esetek többségében ezek kézi konfigurációt igényelnek, nem grafikus felületen.
Mert nincs FFP-d. Telepítsd fel!
-
Tonyk
veterán
válasz
adam.szabo #19016 üzenetére
slacker -a resilio
vagy
slapt-get -i resilio-sync
-
Tonyk
veterán
válasz
gboszi #19006 üzenetére
mdadm-es móka lesz a te barátod ssh alatt. Keress rá itt a fórumban, már leírtam hogy kell.
szerk: megkerestem neked : [link]. Ennek az analógiájára járj el. Ez mondjuk desktop linux alá betolt hdd esetén step by step, nyilván a nasnál lehet egy picit másképp néz ki az első prancs vége, de ezt
lsblk
vagy akár blkid-vel ki tudod deríteni, hol csücsül a hdd (sda vagy sdb vagy bármi más). -
Tonyk
veterán
-
Tonyk
veterán
válasz
Vigyorka #18997 üzenetére
"A TM-ben beállított WEB-Contol program..."
Lehet, hogy hülye vagyok, vagy korán van még, de én nem tudok TM-ben beállítható programról. Te most a böngészős admin felületről beszélsz (mondjuk abbol is van a "gyári" és a moddolt verziók (pl. Culturist-féle). Mert ezen kívül vannak még ugye a remote gui-k (pl Transmission remote gui).
"rpc-password": "{28900fa0f4cb4ec0b07f6a76f26ff82ab6371d07MeupQaAo",
"rpc-username": "root",Na, ezt nagyon-nagyon rossz ötlet volt megosztani!
Javaslom, hogy gyorsan cserélj jelszót! -
Tonyk
veterán
válasz
Vigyorka #18993 üzenetére
- Név és jelszó mindenképp legyen az adminisztráción!
- Külső port (pl. 15421) portforwardja a belső 9091-es portra. Így kívülről a 15421-en szólítod meg!!!
- settings.json-ban :"rpc-whitelist": "*.*.*.*",
, legyen amennyiben dinamikus külső címről próbálod meg elérni. (Így bárhonnét elérhető lesz (külső/belső egyaránt))
Ha fix ipről éred el kívülről, akkor vedd fel a belső hálód (pl. 192.168.1.*) és külső fix címet (123.213.111.222) is"rpc-whitelist": "192.168.1.*,123.213.111.222",
A settings.json-ban matatás előtt
/ffp/start/transmission.sh stop
, szerkesztés, majd/ffp/start/transmission.sh start
-
Tonyk
veterán
Nálam ezzel a 2.94-es verzióval valami nem ok. Felzabálja a CPU-t....
Fordítottam egyet a 2.93+ legutolsó (2018.04.25-i verziójából #9322 build), ez ok-nak tűnik: [link]
-
Tonyk
veterán
TM 2.94 (hivatalos verzió - 2018.05.01-i kiadás) : [link]
TM leállít, mindent a helyére kell másolni, tm elindít. Amennyiben NEM a "gyári" webfelület van használva, hanem moddolt, akkor arról vagy biztonsági mentés kell előtte csinálni, vagy nem kell az
ffp\share\transmission\web\
másolni! -
Tonyk
veterán
Frissen forgatott Transmission (2.93+ build #9321 - 2018.04.06.):
A #9318 óta létrejött javítások listája:
- Fix build with LibreSSL 2.7
- Qt: Fix bad downloaded percentage in DetailsDialog
- Fix setting the ETA timestampsTM-et leállítani, a fájlokat bemásolni a helyükre (előtte lehet biztonsági mentést készíteni róluk), tm indítása.
-
Tonyk
veterán
válasz
gyuriqa #18963 üzenetére
RADI1-nek akkor lenne értelme, ha az egész hdd-t akarod tükrözni, de mivel elég a photo könyvtár. Így két külön kötetként inicializálnám, majd a kérdéses könyvtárat ütemezetten szinkronizálnám.
Hogy tudnám jobban kihasználni a benne lévő lehetőségeket?
Mit szeretnél vele? Van-e erre ötleted?
-
Tonyk
veterán
-
Tonyk
veterán
Transmission 2.93+ #9318-as build.
Mivel két hete nem történt változás (az előző build-hez képest is minimális:
Update DHT library to 0.25
), gondoltam lefordítom ami épp ott van: https://goo.gl/LYwNs8Tm leállítása után mindent a helyére másolni (ahol a tömörített fájlban is van). (Az /ffp/bin alatt lévő jelenlegi 5 fájlról biztonsági mentést nem árt készíteni).
Aki használja a culturist féle webfelület módosítást, az/ffp/share/transmission/web
-et ne másolja át, csak akkor ha utána újra meg tudja csinálni a felület upgradejét. -
Tonyk
veterán
válasz
Pedro0000 #18887 üzenetére
Már írtam mit kéne csinálni, de akkor leírom még egyszer:
Attól hogy ott a letöltött adat, még nincs meg neki az azokhoz tartozó.torrent
fájl (az amit letöltesz a torrent oldalról.)
Ezek valahol megvannak a nasodon a 2.82-es tartozó könyvtárában valahol, keresd meg őket és töltsd bele a 2.92-esbe, és mindegyiknél a letöltési helynek a meglévő adatot tartalmazó könyvtárat add meg (Ne változtass a letöltendő könyvtár nevén, mert egy betű eltérés is azt okozza, hogy újra letölti a hozzá tartozó adatot).
Ha nincsenek meg a.torrent
fájlok, akkor bizony le őket tölteni ismét és be kell tölteni a az új kliensbe. Ha a.torrent
hozzádásakor a hozzá tartozó adatot tartalmazó könyvtárat adod meg letöltési helynek, akkor nem fogja ismét letölteni, csak ellenőrzi és folytatja a seedelést.Ne haragudj, de nem tudom ennél szájbarágósabban leírni! Senki nem fog tudni neked parancsokat írogatni ebben az esetben(mert nincs ilyen), és most tényleg minden rajtad múlik, hogy meg tudod-e oldani. Elméletileg minden adott a sikerhez.
-
Tonyk
veterán
válasz
Pedro0000 #18883 üzenetére
Az az oka, hogy a 2.82-es gyári programcsomagos volt emiatt máshol tárolja a cuccost hozzá.
2.92-est letöltési könyvtárát állítsd vagy a régi (2.82-es) letöltési helyére, vagy másold a letöltött dolgokat oda ahová a 2.93 tölt.
Szedd le újra / vagy túrd ki a 2.82-es könyvtárából a hozzájuk tartozó .torrent fájlokat.Add hozzá ezeket a .torrent fájlokat a megszokott módon a 2.93-hoz.
Ha mindent jól csináltál, nem fogja letölteni őket újra, csak nyomj rajtuk egy ellenőrzést.
-
Tonyk
veterán
válasz
Pedro0000 #18861 üzenetére
Ezzel indult a történet:
"szedd le a programcsomagos verziót"
Nos, ez nem történt meg ezek szerint.
"sajnos nekem így nem megy, hogy írtok egy-egy parancsot"
Mit kellett volna még írnunk?
-
Tonyk
veterán
válasz
Pedro0000 #18854 üzenetére
Az előbb MrDini leírta az uwsiteloader helyes parancsát +, hogy mit kellene még megcsinálni:
/ffp/bin/wget --no-check-certificate http://wolf-u.li/u/441 -O /ffp/bin/uwsiteloader.sh
Futtasd le, kylek kivételével jelöld meg őket.
majd az
/ffp/etc/funpkg/sites
fájlban azs
-hez tartozó rsync címet cseréld le erre:http://ffp.inreto.de/ffp/0.7/arm/packages
majd
slacker -U
Most már kezdheted azzal ami nem ment előtte:
slacker -a event
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Wii
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fujifilm X
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest