Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
<NewL>
addikt
Ennek nem sok értelmét látom. Inkább a kocsikba sürgetnék

-
kopaszkukac
tag
sztem ez tök jó ötlet, csak hát a megvalósítás mikéntje, és a hatásfok lesz majd az érdekes dolog. na meg az ára egy ilyen stuffnak
-
vehement69
senior tag
sajnos mindenhol van apple hype (ezt most úgy mondom, hogy én is szimpetizálok egyes termékeikkel, de pl emiatt gondolkodom erősen, hogy vegyek-e)
az USA-t úgy képzeld el, hogy ott MINDENRE van tanfolyam. anno az iPHONE megjelenésekor (illetve 1 héttel előtte) pl 1-2-3 napos tanfolyamok voltak arra, hogy megtanulják az iPHONE használatát. valószínűleg egy ilyen során pl sort kerítenek arra is, hogy elmondják, nem kell a napon hagyni (vagy XXL-es betűkkel beírják a használati utasításba, gondolom egy napelemes iPHONEnak sem tenne jót 56 fokban Texasban a napon aszalódni. PL közvetlenül a ne használja az iPHONE-t kalapácsként, mert az amortizálja a készülékházat sor után... xD)
-
bolondember
MODERÁTOR
igazából elég jó öltet, de.
-szvsz h ne legyen kimondotan sérülékeny, aránylag masszívnak kell lennie a készülékháznak
-és a feltöltés, igen - ha belegondolok, h élete 2*3-át a szebemben tölti a telefonom, vagy ha zárt, aránylag árnyékos részen vagyok (telefonnal együtt)...
Melegedés, mit fentebb említve?

-
Don Vittorio
őstag
iPhone-ra meg iPodra gondoljatok, ne notira!
-
MichaelSD
őstag
Ezt én se értem, hogy fog működni.
-
Zsolthy
csendes tag
Igen, egy notebook tipikusan az az állatfaj, ami szeret a tűző napon kinyitva sütkérezni, és akkor érzi legjobban magát ha 1 óra múlva már 70*C-os a burkolat.....
-
orbano
félisten
Valami bővebb infó? Nem teljesen értem, hogyan működne ez? A háttérvilágítás és a napelem kapcsolatára lennék főleg kíváncsi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen NAS-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
- Apple Airtag 1 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- Vivo gyorstöltő adapter kábellel - Szép állapot
- Vivo x200 pro prémium tok
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- iPhone 15 256GB 91% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest