- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
doki13
aktív tag
válasz
Darth_Revan #48 üzenetére
És? A K20 próba is snapi 855 van...az meg tán 400ezret gurit
-
bostone
addikt
A gamerek alszanak.
Mindenki csak egy jó mobilt szeretne.
-
Darth_Revan
veterán
Jerry is nekiesett: [link]
Az első fordulót túlélte
-
Egzee
őstag
Nem szép, kicsi az ujjlenyomat olvasó és nem kell bele ventilátor. Amúgy jó ajánlat...
-
AS
félisten
We've already sold out on our EU/UK store! Shipping again from June 10.
XD az nem semmiAkkor jó volt az első kör.. Vagy alábecsülték a vevőket.
-
AS
félisten
Egyik legnagyobb telefonos youtuber is kipróbálta:
[link] -
AS
félisten
Jól játszik rajta COD-ot
[link]
Cod mobile teljesen olyan mint pc-n , nem semmi. -
vicze
félisten
"8k videó rögzítést tud valamint 1920fps lassított videót"
Ezzel csak az a pici probléma, hogy maga a szenzor max. 4K-t és 480FPS-t tud, az már egészen mellesleg, hogy a SoC is max ennyit tud."Video: 8K resolution at 30fps
Slow Motion: 1920p videos"
Ez van a hivatalos oldalon. Az első konkrétan fizikailag lehetetlen. A második pedig értelmezhetetlen.
Elsőnél kapsz egy 4K-t digitálisan felnagyítva.
Másodiknál meg 1920p felbontású videót, talán 120FPS-sel jó esetben. -
AS
félisten
Ha már videó teszt
Szerintem ez a legjobb: (részletes és nem hülye ismételgetés vagy kamera buzulás megy benne)
[link]
Legjobb amúgy a hangszórója -
rdt89
addikt
A Xiaomi k20 pro elég sok mindent kihagyott amire vártam, persze így is nagyon durván jó vétel, de ez a Nubia tényleg húzott egy lapot most minden telefonra az én véleményem szerint, úgyhogy megvárom, hogy tényleg nincsenek széria hibák és ventilátor gondok, utána beruházok erre a szörnyetegre.
-
Darth_Revan
veterán
[link] 4:08-nal azért hallani a ventit amikor maxon pörög
-
Bwin87
tag
Hát ez tényleg megfogott,AS-nak igaza van várni kell vele pár hetet,ha semmi gáz nincs vele,beruházok eggyet!
-
forgonati
őstag
A 8K videorögzítésnek mi köze ahhoz hogy jó a kamera vagy sem? Az csak felbontás, marketing bullshit. Semmit nem mond el arról hogy milyen minőségű. Vannak már tesztek a kamerájáról amúgy, nem a legjobb, ez nem egy kamera központú mobil. Sanszos hogy a K20 leveri majd kamerában.
-
tipuka
addikt
szexi nagyon a teló, tetszik.
-
Egy kamera teszt kéne. Én ma már csak olyan mobilt veszek, ami mellé nem kell a két kilós fényképezőmet hurcolni nyaralásra. Egyébként istenkirályul néz ki (ami lehet bűn ocsmány is, ez nézőpont kérdése. Mindenesetre egyedi).
-
gombii
tag
Vajon ők is úgy szállítanak, mint a OnePlusék? EU-s címre EU-ból sarcmentesen?
-
Narancskoma
tag
Ezt a hátlapot nem értem
-
AS
félisten
válasz
tupacamaru #13 üzenetére
Pár hetet talán érdemes várni, én is azt fogom tenni. Ha nem lesz neten semmi botrány akkor bele lehet vágni.
-
Kokzor
aktív tag
Csak a kérdés, hogy a SAR érték mennyire magas? Azért mégse lenne jó ha pár hónap használat után Ádámból, Etelke lenne a vásárló.
-
Scarabeus
aktív tag
Hivatalos oldal, ahonnan beszerezhető 18 W gyorstöltésről ír, míg a cikk 27 W-t említ. [link] Ha a gyártó a saját webshopjában hibásan írja le, akkor az árulkodik a telefon megbízhatóságáról
-
ZephX
senior tag
A borító képen a Red Magic Mars látható, nem a 3.
-
AS
félisten
Red Magic 3 a nemzetközi verzióban nem a Red Magic 2.0 UI van hanem stock android, a kép megtévesztő lehet.
Miért van ez igy? Lehet hogy a kinai verzióban kémkedős dolgok vannak, és még megsem probálják a gondolatot hogy a Global verzió olyan legyen. (Persze ez csak feltételezés) A lényeg olyan gyári android van rajta mint egy Pixel telon. -
gretzky77
veterán
Nálunk is elérhető,de hol? Vagy csak annyi,hogy ide is szállítanak?Gari hogy működik?
-
rdt89
addikt
Szerintem a kamera is rendben lesz, főleg, hogy állítólag 8k videó rögzítést tud valamint 1920fps lassított videót. Persze ezek meg nem garantálják a minőséget, de azért ezeknek tudatában én megalapozom, hogy nem lesz messze minőségben a mostani túlárazott flagship-ekhez képest.
-
mjani1172
addikt
Az ajánlat valóban jó, de engem a kamera érdekel.Az hogy borzasztó ronda, egy tokkal orvosolható.
-
rdt89
addikt
Ez ennyi pénzért nagyon csak jó ajánlat. De én még megvárom a K20 Pro-t, igaz nem azonos felhasználók kegyeiért harcol, de a szívük ugyan az, így kíváncsi leszek melyiket veszem meg a kettő közül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest