Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
-
tupacamaru
veterán
Vettem egy ilyen tokot, egész jónak tűnik. Az újjlenyomat érzékelő kicsit mélyre került, de veszi az adást.
-
Tufaking1975
friss újonc
Üdv! Nem vagyok nagy fórumozó egy kis segítség kellene nekem. Tegnap megjött a red magic 3 tökéletesen működik minden rajta csak nem értesít a facebook meg a messenger és nem is engedi bekapcsolni a szinkronizálást ? Mi lehet a megoldás? A 2 appot újraraktam , próbáltam régebbit is de mindig ugyanaz az eredmény.
-
AS
félisten
Pontosan nagyon jó hardwer de gyenge szoftver, ami itt nálam nem fontos hiszen csak játszom vele arra meg tökéletes.
De hogy mi lehet a oka hogy nem a Kinai Red Magic 2.0 felületet kapjuk az rejtély... Talán majd a Red Magic 4 ben. -
bostone
addikt
válasz
Darth_Revan #127 üzenetére
Ez nem is értékelés, hanem tanulmány.
Köszönjük mindannyian!
Megtartod vagy visszaküldöd?
-
Darth_Revan
veterán
Na 1 hét használat és a "minden csoda 3 napig tart" érzés elmúlása után a véleményem a telefonról:
150.000 Ft-os ár nagyon jó Snapdragon 855+8gb ram+90hz AMOLED kijelzős telefonért, azonban az alacsony ár miatt 2 ponton eléggé alulmarad a konkurenciához, főleg a Oneplushoz képest.
De kezdjük a pozitív dolgoknál:
1) a kijelző szép és mintha folyékonyabb lenne egy picit mint a OP7 Pro. OP-nál notorikus probléma, hogy V-Sync bugos, lehet e miatt a RM3 esetében az UI, Chrome és Youtube picit folyékonyabbnak néz ki (persze ettől a OP7 Pro sem rossz, csak a Nubia nagyon picit jobb)2) kiküldés sebessége. Péntek délután rendeltek, hétfőn átadták Lengyelorszgában a DHL-nek és kedden már csengettek is vele Szolnok megyében.
3) a beépített trigger gombok igen hasznosak, főleg PUBG alatt amire konrétan célzottan optimalizával is lett a program. PUBG többnyire 60 FPS-el fut rajta, vannak apró beakadások, de ezen már konrétan csak az tudna segíteni ha Tegra chipsetet vagy valami moddolt AMD APU-t tennének bele és G-Sync vagy FreeSync szinkronizálná a kijelzőt. Ilyen viszont jó ideig nem hiszem, hogy lesz.
A trigger gombok miatt meg már szinte csalás a PUBG-vel játszani....arra sem emlékszem mikor játszottam vele utoljára, mégis a proba meccs alatt Chicken Dinnert megnyertem4) kijelző szép, OP7 Pro esetében mintha nagyon picit erősebbek lennének a színek, de csak picit és e mellett is szép a Nubia AMOLED kijelzője és HDR tartalommal sincs problémája.
Na de akkor jöjjenek a negatív dolgok....
1) Mint ahogy a Jerry szétbontós videójában is látható, van beépített ventillátor, ami telefonban ritka mint a fehér holló. Ez mind szép és jó, azonban teljesítmény terén nem sokat segít és a ventillátor nélkül is ugyanannyit teljesít a CPU/GPU mint bekapcsolt ventillátorral. Zaj terén is csalódás. Nintendo Switch táblagépnél szinte hallani sem lehet a ventillátort miközben üzemel, ezt viszont simán hallani már akkor ha bekapcsoljuk a gaming centert és még játékot el sem indítunk.
Az egész hűtés kivitelezése sem a legjobb. Adott egy alúminium csatorna, a végén a ventillátorral. Ezt az aluminiumot melegíti fel a SOC egy thermal pad segítségével. Ezzel csak az a baj, hogy a csatorna belsejében nincsenek tűskék vagy radiátorok abból a célból, hogy minél több hőmérsékletet át lehessen adni az áramló levegőnek, ezért még akkor is enyhe langyos levegőt fúj ki amikor Antutu alatt a CPU már 90C-t is eléri (csúcs hőmérséklet felugrott eddig).
Szóval a ventillátor inkább marketing és gyakorlatilag nem igazán segít.3) Szoftver. Moddolt Android van a telefonon amit a ZTE Red Magic OS"-nek hív. 3 fajta létezik ebből, NA (amerikai), EU (európai) és CH (kínai).
USA és EU kb ugyanaz, csak a verziószám tér el, valószínűleg jogi problémák miatt lett szétszedve.
Szoftver téren is azonban csalódás, mivel lehet sokan örülnek, hogy stock Android-hoz hasonlító dizájnt kapott, azonban az igazság az, hogy az EU és NA ROM is a CH rom-nak az igen erősen kiherélt, lebutított változata.
Nem csak dizájnban más a kínai rom (sokkal "gameresebb" és a fekete/piros dizájn sokkal jobban illik a telefonhoz), de rengeteg olyan funkciót is tartalmaz, amit az EU és NA nem. Ilyen példul a hívószám kijelzés letiltása, hívás rögzítése, stb. Legalábbis és ezeket a CH romban azonnal megtaláltam, de a többiben nem. Apropó, maga a menü kialakítása is sokkal átláthatóbb.
Szoftverek terén is nagy részét eltávolították. Tökéletes példa, hogy friss rendszer induláskor a kínai romnál 33 alkalmazást optimalizál, a NA és EU ROM esetében viszot 1 (!)-et.
Maga a Nubia Gaming Centerében (amit a bal oldali kapcsolóval hozunk be, elnézést ha nem ez a neve) is van eltérés, ugyanis a NA és EU ROM-ban kevesebb funkciót tud. Ezekben 1 oldalon kifér az üsszes funció (a legújabb ROM-ban (EU:209, USA:115Ö adták hozzá pl a hivás blokkolást játék alatt), a kínainál viszont nem és 2 oldalas.
Pl a kínai rom esetében van videófelvétel lehetőség játékokról, de NA és EU esetében nincs.
Sokan a kiherélt appok, hiányzó funckiók és témák nem támogatása miatt (a kínai támogat témákat, de a NA és EU nem) sokan inkább a kínai romot használják.
Azonban ezzel a fő probléma az, hogy sok olyan, csak kínai piacra készített alkalmazást tartalmaz, amivel mi nem érünk semmi és csak a memóriát és helyet fogja. TOvábbá angolt úgy-ahogy támogatja, de magyart szinte nem és sok helyen feltűnnek megmaradt kínai kanjik.
A legjobb az lenne ha EU/NA ROM-ot és a CH ROM-ot egy ügyes modder összefűzné.
Dizájn terén a kínai rom mintha a Xiaomi MIUI-t koppintotta volna egyes pontokon.4) Úgy tűnik valami QUalcomm-os korlátozás, de x% akkutöltöttségnél visszavesz a teljesítményből. Oneplus 7 Pro 10-15% körül vesz vissza és 370.000 pontról 300.000 pontra csökken az antutu eredmény (főleg a cpu terén van esés). A Red Magic 3 5%-nál vesz vissza, viszont ott 370.000 ről 240.000-re, vagyis később trottyol, de többet. Ezt persze a fű alatt, mivel a Gamign Center monitorozó appja szerint még 240.000 pont mellett is max órajelen meg a cpu és a gpu.
5) support terén magyar viszonyokhoz képest jók, mert chat üzenetre vagy emailre 1 - 2 nap alatt válaszolnák általában, viszont Oneplus mellett ez gyenge, mivel ott élőben lehet chaten beszélni velük. Visszaküldésnél sem Lengyelországba kell küldeni, hanem a csehországi Nubia szervízközpontba.
Jah igen, a ZTE amúgy már félig-meddig be is jelenetette a frissített modeltt, aminek a hátulján picit modósítottak és az alap Snapdragon 855 helyett a gyárilag tuningolt 855 Plus-ot teszik bele. Hogy ez és az új modell is árulva lesz-e egymás mellett, illetve hogy az ugyanezen az áron lesz e árulva az rejtély.
ROM cserélgetésnél óvatosan, mivel könnyen lehet téglásítani és könnyen meg lehet csinálni, hogy ne bootoljon és olyan errort kapjunk, hogy az "eszköz nem megbízható ésezért nem bootol".
Kis szerencsével a boot.img és recovery.img Fastboot újraírásával ideiglenesen életre lehet kelteni, hogy recovery-be be lehessen lépni a ROM újraflasheléséhez (OTG meghajtóról), de ha ezeken kívül más partíció is sérül (pl userdata), akkor már ez sem fog segíteni és tégla marad.
Mitn írtam eléggé harmat gyenge a ZTE supportja, így romot is netről kell vadászni mivel ők csak egy korábbi romot posztoltak, nem a legújabbat, de abból is csak az NA érhető el, az EU-t már törölték a szerverről.
OTA frissítésnél óvatosan, mivel tippre ezzel kapcsolatban valami rejtett partíción tárol adatokat, így ha pl cserélgeted a romot és felteszed a 207-es EU-t, akkor hiába keresteted, nem fogja többet megtalálni és letölteni a 209-est.Illetve sokszor előfordult az is, hogy Chroma alatt csak félig-meddig regisztrálja a képernyő érintést.
RÖviden:
Brutál hardver, alacsony áron, azonban gyenge a support és csak erősen kiherélt szoftvert kapsz, ami ráadásul még csak nem is bugmentes.pl magyar nyelvű rendszer mellett az OTA frissítő szoftver magyar vagy angol helyett mindent spanyolul (vagy portugál?) ír.
Ha valakinek megoldható az extra lóvé kisajtolása akkor javaslom inkább a Oneplus-t a jobb szoftver és support miatt.
-
Krajcsi
csendes tag
válasz
Darth_Revan #123 üzenetére
Szia!
Várható még az írásod, mert engem nagyon érdekelne (a vásárláson vacilálok)?
Üdv, Krajcsi
-
AS
félisten
Én is ezt mondom: van pár furcsaság, de igy is megér 150-et mert pár dologban jobb is mint a 300k s telok.
-
Darth_Revan
veterán
-
bostone
addikt
válasz
Darth_Revan #121 üzenetére
Hogy muzsikál a mobil?
Első benyomások? -
Darth_Revan
veterán
Na ez nem semmi
A nyömkövetés szerint tegnap indították el lengyelországból és most hozta a futár. A DHL nyomkövetése szerint reggel hagyta el Lipcsét
2019-07-16 05:04:20
Departed Facility in LEIPZIG-DEU
LEJ LEIPZIG-DEU
2019-07-16 00:53:08
Processed at LEIPZIG-DEU
LEJ LEIPZIG-DEU
2019-07-15 23:31:17
Arrived at Sort Facility LEIPZIG-DEU
LEJ LEIPZIG-DEU
2019-07-15 18:59:58
Departed Facility in SZCZECIN-POL
SZZ SZCZECIN-POL
2019-07-15 18:58:37
Processed at SZCZECIN-POL
SZZ SZCZECIN-POLLe a kalappal a DHL előtt
-
Darth_Revan
veterán
Rendeltem én is egyet és most indították útnak.
Kíváncsi vagyok mennyivel lesz jobb/rosszabb a OP7 Pro-hoz képest. OP nem jött be a lekerekített szélű kijelző miatt, így megnézem ez milyen.
Kíváncsi vagyok, hogy színmegjelenítés terén, illetve szoftver minőség terén )sebesség, akadás, stb) mennyire térnek el egymástól.
-
AS
félisten
Nos, eddig megvagyok vele elégedve. Sebességben veri a S9+ t böngészés stb, játékban meg aztán főleg... Az uj frissítés ota nem volt fagyás vagy furcsaság. Ujjlenyomatolvasó is szép gyorsan működik.
-
Weyoun
csendes tag
Nekem elvileg holnap-holnapután jön meg a 12GB/256GB változat. Akciósan 606 EUR volt plusz gyorstöltő fejjel és pro handle kiegészítővel (:
Picit megijesztettek a kommentek, de szerintem Tacticool-ra tökéletes lesz. Az tényleg nem jó ha működő ventivel nem lehet lerakni asztalra a telót.Nagyon megnyugtató, hogy folyamatosan írja hol tart a csomag:
Elég gyorsan megjön. 4-9 napot írtak és már 4-ére itt lesz azt írják. -
Darth_Revan
veterán
Üdv!
Az kiderült már hogy a Oneplus -hoz hasonlóan lehet itt is beállítani hogy mindenhol 90 hz legyen a kijelző?
Sok játék nem támogatja de ha Android menüben 90 hz akkor már az is jó, szemmel láthatóan simább az Android menü aninacioi egy hagyományos 60 hz és kijelzővel szerelt telefonhoz képest.
Van erre a megjelenites beállításai között ?
Mondjuk eléggé hülyeség lenne a ZTE részéről ha az Android asztalon vsync-el korlátozná 60 hz-re a max 90 helyett azért hogy csaljanak az akku idővel
Játékhoz kell mindig kapcsolgatni speciális módot hogy max teljesítményén 90 hz-en menjen vagy egyszer rákérdez és utána megy minden automatikusan ?Az említett fagyás és SIM eldobas általános hiba vagy csak a kolléga volt peches és citromot kapott ?
Illetve a ZTE is trukkozik akku idővel igy mint a Oneplust? 7 Pro telefonon 10% akku idő alatt kb 70.000 pontot csökken az AnTuTu összpontszáma mert visszavesz a teljesítménybol az akku miatt ,mintha egy laptop lenne. A red magic is csinál ilyet vagy 10% alatt is hozzá az eredeti pontszámot ?
-
AS
félisten
Jöt valami furcsa frissítés amit még tuti nem rakok fel...
-
bostone
addikt
válasz
tupacamaru #112 üzenetére
Ez nem hangzik jól...
-
fabokf
tag
Kíváncsian várom az árcéduláját
Amúgy milyen a "kicsike" így 1-2 hét használat után? Nincsenek kirívó szoftveres anomáliák, vagy ilyenek (páran panaszkodtak, hogy a két oldalsó trigger-gomb játékon kívül más appokban is aktív és fura dolgokat produkál)? Egyre inkább úgy fest, hogy ő lesz a befutó telefonfronton de még megvárom az "álcabőrös" példány árcéduláját és csak utána döntök róla, melyik kell nekem -
AS
félisten
256 Gb/12 Gb ram verzió Jul 1 töl vásárolható.. Igaz nekem már mindegy
-
fabokf
tag
Sziasztok.
Mit gondoltok, UPC-s hálózattal is gond nélkül együttműködik a RM3? Szemezek vele már egy ideje (a rá szánt összeg is be van varrva a párnahuzatba
), pontosabban szólva hezitálok közte és valamelyik Black Shark közt de a fenti kérdés az, amire még eddig sehol nem kaptam megnyugtató választ. Ahogy néztem, a három nagy szolgáltatóval gond nélkül mennek...
Valamint érdekelne, honnét rendeltétek...a hivatalos honlapról, vagy esetleg máshonnan? -
tupacamaru
veterán
OTG megy mindenkinek? Ami az előző telómon működött az itt nem megy. Gondolom nem kell bekapcsolni küön?
-
bostone
addikt
válasz
tupacamaru #103 üzenetére
Használod is a mobilt, vagy még teszteled?
-
bostone
addikt
válasz
tupacamaru #101 üzenetére
Mivel tud többet a kínai verzió?
-
tupacamaru
veterán
Kellene egy kis segítség.
Feltettem a kínai ROM-ot, nekem az jobban tetszik mint a fapados. Kinyitottam a bootloader-t, TWRP és a ROOT is megy. Felmegy GAPPS pico, a nagyobbak nem. Nekem így már jó lenne, de nem tudom visszazárni. Bárhogy próbálom Corrupt devices-os bootloop-ba futok. Esetleg tudja valaki hogy hogyan kell?
-
-
Bwin87
tag
Szerintetek az jó ötlet hogy rendelek Ali-ró egy olcsó szilikontokot hogy fogásra mekkora lenne a teló?Mert félek hogy batár nagysága miatt nekem használhatatlan lenne
-
toyasoslecho
tag
válasz
tupacamaru #97 üzenetére
Testufon végignézted az összes tesztet?Tényleg van különbség.Egymás mellé rakva két telefonon.Axon 7 1440 x 2560 ,538ppi 60Hz.RedM3 1080 x 2340 ,388ppi 90Hz
Jóval élesebbek az oldalazó képek,fluidabb a scroll a 90Hz-en -
tupacamaru
veterán
válasz
toyasoslecho #96 üzenetére
Már megtaláltam én is, alapból Auto-n volt.
-
AS
félisten
Igen, úgy tűnik hogy alapból 90 hz-n megy a teló. Bár ehhez valami mérő progi kellene. Aksi tényleg jó S9+ nagyon hamar kifeküdd a játékoktól ez egész jól birja.
-
toyasoslecho
tag
Mint mondtam,még ismerkedési fázisban van a kapcsolatunk.Kicsit még kelletem magam.Nekem picit nagy,de majd megszokom,igy még nem költöztem át rá(nyáron még lehet,h nem).Kicsit csúszós fém létére,nem lehet egykézzel stabilan fogni.Jön tok hozzá,majd talàn úgy.Az axon7-n is csak szőrnyülködtem,h miez a lapát(BB Z10 után),de az pont jó méret most már.Abba a méretbe kéne 5k aksi,6l" kijelző,DAC.
A rendszer fapad,semmi csicsal,stock.8GB faja,végre nem töltenek újra a weblapok.#RetepNyaraB
Van😁
Amire nekem kell arra megteszi.Nem vagyok insta huszár,influencer,"divat" fotós.
A képei nem rosszak,elvileg ràmegy a gcamera,azzal f@sza.Nincs ois
[link] -
válasz
toyasoslecho #91 üzenetére
Kamera?
-
bostone
addikt
válasz
toyasoslecho #91 üzenetére
Tehát nálad a mindennapokban is megállja a helyét, mint elsődleges készülék?
A rendszerrel is elégedett vagy?
Nagyon tetszenek a mutatói, minden tekintetben, ezért is gondoltam rá, hogy a következő mobilom a nubia lesz. A játék nálam nem főszereplő.
-
toyasoslecho
tag
Igaz nem egy fluid amoled,de elég korrekt.A fehér tényleg fehérebb,a fényerő is nagyobb mint az axon 7-nek.A 90Hz-t én nem nagyon látom,mert vaksi vagyok,de mintha fluidabb lenne.A. telepített app-okat belehet rakni a gamelauncher-be s ott adni neki 90Hz-t.A menűbe,s a gyári appoknál nem.A fizikai kapcsoló jó,se értesítés,se üzenet,se hívás.A venti meg szépen duruzsol,igaz én nem vettem észre,h sokat használna,max 1fok.Figyelni kell,nehogy lerakd mert nem kap levegőt.Pubg-nál spectatéba csak ledobtam,az meg csak fuldoklott 10 percig.Az aksija baromi jó,de még szoknom kell ezt a batár méretett,meg a radiusis kijelzőt.Nem bántam meg,h megvettem.
SIM kártya nélkül.Azzal vmivel kevesebb.
Azért nem olyan rossz. -
tupacamaru
veterán
válasz
Darth_Revan #76 üzenetére
Én még nem találtam meg ebben a fapados rendszerben hogy lehet-e egyáltalán állítani a 60-90Hz-et, de a testufo szerint 92Hz-en megy a kijelző. Legalábbis böngészőből ennyit mutat.
Hogy lehet feltenni a kínai ROM-ot? Csak pár szóban leírná valaki?
-
bostone
addikt
A tech2 tesztben elmarasztalták a kijelző minőségét.
Ti is így látjátok? Nem csúcs panel? -
AS
félisten
válasz
tupacamaru #86 üzenetére
Akkor nem lesz play áruház meg ilyenek
-
bostone
addikt
Mindannyian elmerültetek a játékokban vagy új topik nyílt?
-
AS
félisten
Antutu 380000 + már megvan mérésnél
Nem teljesen értem ezt hogy csinálja. -
bostone
addikt
Az érintő felület érzékenysége megfelelő, elég pontos?
A két extra gomb tényleg használható, a játékok elfogadják?
-
AS
félisten
válasz
Darth_Revan #76 üzenetére
Nos mivel fém a hátlapja elég jó. Ha lesne nem jön rád a halálfélelem mint a pl S9+ nál..
90 hz szerintem csak játékoknál működik, mivel ott lehet beállítani. Akadni nem akad gyorsabb mint a S9+ om. Teljesen szűz andorid 9.0 van rajta amúgy. -
AS
félisten
Vagyis megérkezett nem rég a kis (nagy) gamertelo. Már bug ventije is xd.
-
Bwin87
tag
válasz
tupacamaru #72 üzenetére
Ha lesz tapasztalat róla írj nyugodtan,én is szertnék csak még bizonytalan vagyok.
-
doki13
aktív tag
válasz
tupacamaru #67 üzenetére
Mennyi volt?
-
bostone
addikt
válasz
tupacamaru #67 üzenetére
Mit ígértek? Mikor érkezik?
-
AS
félisten
Ha Eu-ban vagy, akkor Lengyelországból hozzák amúgy.
-
bostone
addikt
Senki nem rendelt még?
-
doki13
aktív tag
válasz
toyasoslecho #64 üzenetére
Egyébként annyiért megéri,szerintem
-
doki13
aktív tag
válasz
toyasoslecho #60 üzenetére
Én nem látok kupont...
-
bostone
addikt
Mindenki a centit vágja?
-
toyasoslecho
tag
Coupon: RM5OFF 455,05€
link -
Bwin87
tag
Itt van jerrytől a második felvonás :) [link]
-
AS
félisten
Megvan a legjobb teszt videó
De tényleg jól nyomja az öreg leány
[link] -
bostone
addikt
válasz
Darth_Revan #55 üzenetére
Abszolút nem kötekedésből kérdem, de miért olyan fontos a teszteredmény?
-
rdt89
addikt
válasz
Darth_Revan #55 üzenetére
Én úgy tudom, hogy FHD tartalommal fut minden telefonon kijelzőfelbontástól függetlenül. legalábbis az eddigi készülékeimen amiken valaha próbáltam mindig kiírta, hogy FHD, hiába volt HD v 2k a felbontás.
-
Darth_Revan
veterán
Mondjuk azt tudja valaki hogy az AnTuTu hogy fut?
Fix felbontáson minden telefonon mint egy normális benchmark vagy mindig a kijelző felbontasahoz allitja ?
Mert akkor megvan a nagyobb pontszam oka... -
bostone
addikt
Hiába pörgeti ki AnTuTu-ban a maximumot, ha a játékok rosszul optimalizálva érkeznek.
Mindamellett az erős vas ígéretesen hangzik.
-
doki13
aktív tag
válasz
Darth_Revan #52 üzenetére
Egyébként nálam nem oszt szoroz az antutu... Sokat nem erdekel
-
Bwin87
tag
válasz
Darth_Revan #50 üzenetére
Elvileg 900% több ideig tudja tartani az órajelet
-
doki13
aktív tag
válasz
Darth_Revan #48 üzenetére
És? A K20 próba is snapi 855 van...az meg tán 400ezret gurit
-
bostone
addikt
A gamerek alszanak.
Mindenki csak egy jó mobilt szeretne.
-
Darth_Revan
veterán
Jerry is nekiesett: [link]
Az első fordulót túlélte
-
Egzee
őstag
Nem szép, kicsi az ujjlenyomat olvasó és nem kell bele ventilátor. Amúgy jó ajánlat...
-
AS
félisten
We've already sold out on our EU/UK store! Shipping again from June 10.
XD az nem semmiAkkor jó volt az első kör.. Vagy alábecsülték a vevőket.
-
AS
félisten
Egyik legnagyobb telefonos youtuber is kipróbálta:
[link] -
AS
félisten
Jól játszik rajta COD-ot
[link]
Cod mobile teljesen olyan mint pc-n , nem semmi. -
vicze
félisten
"8k videó rögzítést tud valamint 1920fps lassított videót"
Ezzel csak az a pici probléma, hogy maga a szenzor max. 4K-t és 480FPS-t tud, az már egészen mellesleg, hogy a SoC is max ennyit tud."Video: 8K resolution at 30fps
Slow Motion: 1920p videos"
Ez van a hivatalos oldalon. Az első konkrétan fizikailag lehetetlen. A második pedig értelmezhetetlen.
Elsőnél kapsz egy 4K-t digitálisan felnagyítva.
Másodiknál meg 1920p felbontású videót, talán 120FPS-sel jó esetben. -
AS
félisten
Ha már videó teszt
Szerintem ez a legjobb: (részletes és nem hülye ismételgetés vagy kamera buzulás megy benne)
[link]
Legjobb amúgy a hangszórója -
rdt89
addikt
A Xiaomi k20 pro elég sok mindent kihagyott amire vártam, persze így is nagyon durván jó vétel, de ez a Nubia tényleg húzott egy lapot most minden telefonra az én véleményem szerint, úgyhogy megvárom, hogy tényleg nincsenek széria hibák és ventilátor gondok, utána beruházok erre a szörnyetegre.
-
Darth_Revan
veterán
[link] 4:08-nal azért hallani a ventit amikor maxon pörög
-
Bwin87
tag
Hát ez tényleg megfogott,AS-nak igaza van várni kell vele pár hetet,ha semmi gáz nincs vele,beruházok eggyet!
-
forgonati
őstag
A 8K videorögzítésnek mi köze ahhoz hogy jó a kamera vagy sem? Az csak felbontás, marketing bullshit. Semmit nem mond el arról hogy milyen minőségű. Vannak már tesztek a kamerájáról amúgy, nem a legjobb, ez nem egy kamera központú mobil. Sanszos hogy a K20 leveri majd kamerában.
-
tipuka
addikt
szexi nagyon a teló, tetszik.
-
Egy kamera teszt kéne. Én ma már csak olyan mobilt veszek, ami mellé nem kell a két kilós fényképezőmet hurcolni nyaralásra. Egyébként istenkirályul néz ki (ami lehet bűn ocsmány is, ez nézőpont kérdése. Mindenesetre egyedi).
-
gombii
tag
Vajon ők is úgy szállítanak, mint a OnePlusék? EU-s címre EU-ból sarcmentesen?
-
Narancskoma
tag
Ezt a hátlapot nem értem
-
AS
félisten
válasz
tupacamaru #13 üzenetére
Pár hetet talán érdemes várni, én is azt fogom tenni. Ha nem lesz neten semmi botrány akkor bele lehet vágni.
-
Kokzor
aktív tag
Csak a kérdés, hogy a SAR érték mennyire magas? Azért mégse lenne jó ha pár hónap használat után Ádámból, Etelke lenne a vásárló.
-
Scarabeus
aktív tag
Hivatalos oldal, ahonnan beszerezhető 18 W gyorstöltésről ír, míg a cikk 27 W-t említ. [link] Ha a gyártó a saját webshopjában hibásan írja le, akkor az árulkodik a telefon megbízhatóságáról
-
ZephX
senior tag
A borító képen a Red Magic Mars látható, nem a 3.
-
AS
félisten
Red Magic 3 a nemzetközi verzióban nem a Red Magic 2.0 UI van hanem stock android, a kép megtévesztő lehet.
Miért van ez igy? Lehet hogy a kinai verzióban kémkedős dolgok vannak, és még megsem probálják a gondolatot hogy a Global verzió olyan legyen. (Persze ez csak feltételezés) A lényeg olyan gyári android van rajta mint egy Pixel telon. -
gretzky77
veterán
Nálunk is elérhető,de hol? Vagy csak annyi,hogy ide is szállítanak?Gari hogy működik?
-
rdt89
addikt
Szerintem a kamera is rendben lesz, főleg, hogy állítólag 8k videó rögzítést tud valamint 1920fps lassított videót. Persze ezek meg nem garantálják a minőséget, de azért ezeknek tudatában én megalapozom, hogy nem lesz messze minőségben a mostani túlárazott flagship-ekhez képest.
-
mjani1172
addikt
Az ajánlat valóban jó, de engem a kamera érdekel.Az hogy borzasztó ronda, egy tokkal orvosolható.
-
rdt89
addikt
Ez ennyi pénzért nagyon csak jó ajánlat. De én még megvárom a K20 Pro-t, igaz nem azonos felhasználók kegyeiért harcol, de a szívük ugyan az, így kíváncsi leszek melyiket veszem meg a kettő közül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest