Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ceia

őstag

válasz julius666 #189 üzenetére

Olvasva a hozzászólásokat, nem biztos, hogy a Mozilla hibája. Hiszen többen azt írják, hogy náluk semmi probléma a FF-szal sem. :U
    A biztonság nem nagyon érdekel, amíg a gépem jól működik. Nem vásárolok bankkártyával a neten, az egyéb kódjaimmal meg legyenek boldogok, akik megszerzik. Az nem egy nagy fogás :D
    Nekem nem lassú a FF3, és más bajom sincs vele. Igaz, a legegyszerűbben van beállítva, csak menü és navigációs eszköztár (aztán már a fülek), és nem telepítettem bővítmény hegyeket. (csak DownThemAll és FlashBlock)

• ceia

őstag

Nem a Firefoxot kell szidni! Eddig használtad nagy megelégedéssel, most pedig van valami hiba, akkor egyből ő a rossz, a galád.. Nem az advertikum a hibás, á, nem.. Hát nem érdekes, hogy csak a magyar reklámpribék kódja okoz problémát? A Mozillánál nem sejthették, hogy Magyarországon valami mutáns kóddal igyekeznek borsot törni a netezők orra alá! Amit sehol nem használnak, csak nálunk?? Aztán csinálnak valamit vele, hogy a FF4.0 ne használja, de CSAK ANNÁL, nehogy sokan kimaradjanak a mesterkedéseikből, a 4.01-re ez nem vonatkozik, nem ám! Ekkor újra szólnak az adverticumnak, mire ők újabb mókulást csinálnak, de az már nem is működik?? :Y

"felvetettük az Adverticumnak, a cég az elmúlt hétvégén egy újabb változatot adott ki a fájlból, ám az a tapasztalatok szerint a Firefox 4 egyik stabil verziója esetében sem kerüli meg a hibát: a böngésző a mai napig összeomlik"

A Chromeot istenítő, reklámnak, propagandának is beillő szövegeken meg jót derültem. :N
    Én egyszer akartam felrakni, hogy kipróbáljam - fel sem települt, mert hiányolt valami dll-t, ami pedig ott volt, ahonnan hiányolta. Meg miféle eljárás ez az online telepítés? Minek? Miért nem jó nekik a sima letöltöm az exét, azt install? Persze némi utánjárással sikerült linket szereznem letölthető telepítőre, de az ugyanazt a hibát produkálta. Ennyi volt nálam a króm.
    A másik: nem kell egyből ugrani minden újra! Meg sem fordult a fejemben még a FF4, mert elégedett vagyok a 3.6.12-vel. Soha semmi bajom nincs vele. (XP Pro 32bit)

Új hozzászólás Aktív témák