- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
tudod miért annyi itthon amennyi? te írtad, hogy nem vetted a fáradságot hogy megnézd mennyi külföldön stb...
ezek fontos körülmények ahhoz hogy tisztán láss. ezért is írtam, hogy a hazai ára egy dolog és hogy baromira el kellene vonatkoztatni tőle, ha a cikk témájáról beszélünk.
ettől még a hazai ár magas és ez felháborító mert úgy árazták regionálisan ahogy, csak ez tök más tészta.
-
DeFranco
nagyúr
senki. topic zárható.
eszem megáll, komolyan. kint a kinti ára az kb. egy páros vacsora egy viszonylag olcsó étteremben, ennyit viccre, retróra, memorabliára simán elszórnak. ezért ennyi. hogy ez itthon mennyi és hogy a régióközpont miért árazta fel a csillagos égbe a nemzetközi árhoz képest is az a konzol megítélése szempontjából totál indifferens. meg az is, hogy az xbone meg a ps! mennyi. tök mindegy, nem helyettesítő termékek. almát a körtével.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
KKaresz45 #24 üzenetére
1: '84 körül fertőződtem meg a commodore-al, ebben nőttem fel (bár a nintendo-sega nekem kimaradt otthon, sega klubokba jártunk mortalozni)
2: ha van save opció, az már jobb, de akkor meg nem az "eredeti" játékokkal kapcsolatos élményekről beszélünk ami nem gond, csak egy más értelmezési tartomány eleve.
-
DeFranco
nagyúr
a nagyon nagy többség nálam már nem állja meg a helyét. ezeknél a játékoknál mesterségesen tolták ki a játékidőt azzal, hogy limitált életed volt, sokszor pixelre ki kellett számolni egy ugrást, stb. ezek nekem ma már nem igazán jönnek be.
lehet ha annyi idős lennék mint akkor, akkor lenne hozzá birkatürelmem, de úgy érzem a játékipar ezt valós értéktartalomban is meghaladta már. teszem azt hol van egy mario vagy egy yoshi egy trine-hoz vagy egy rochardhoz képest...
ettől még a helyiértékük elvitathatatlan, de a mai játékkínálattal összevetve már csak a nosztalgiafaktor marad.
persze ezek csak a személyes benyomásaim, lehet más máshogy éli meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest