- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
idegen lény #79 üzenetére
-
carl18
addikt
Hát igen, inkább akkor a gaming részleg, mint a alkoholista.
Meg a dohányzás is elég drága. Utálom mind kettőt, néha mondjuk szülinapon lehet inni. De mikor valami mindig a kocsmába tart az már értelmetlen, és nem csak anyagilag káros minden téren...rosszabb esetbe nyomják a sok drogot, füvet. És abba a hitbe élnek ez milyen vagány, jó. Mindenki a maga élete kovácsa, mondjuk steamon keresztül egész jó akciókat lehet kiszúrni pc-re
Pc Platform híve vagyok szerintem anyagilag az éri meg legjobban.
Hát jó de azt a 21 játékot nem fogod rommá játszani mert hamarabb unnád meg, én az ára miatt se venném meg. Meg minek még ha meg is venném egyszer kétszer használnám utána többet be se kapcsolnám és mehetne fel a nettre eladni.
90-es évek végén mikor kisebb voltam, akkor lett meg az első nintendom. Ez sárga kazettás másolat volt, a piacon nagyon árulták akkor őket. Mennyit játszottam velük, szerintem mindenki azokban az éveken ezeken nőtt fel. Inkább a legnagyobb baj a tartósság volt, sajnos hol a gamepad ment tönkre hol a konzol ha lehet ennek hívni azokat a másolatokat
2003-ban meg lett az első Playstation gépem, áhhh azért minőségileg elég nagy színt lépés volt a nintendohoz képest. Ott akár mennyit játszott az ember nem ment tönkre a Sony Dual Schock. Már megbántam hogy eladtam a PS1-et még 7 éve 5000 ft-ért -
carl18
addikt
Hát igen, mondjuk a legnagyobb baj hogy magyarországon a fizetések kevesek. Az ár amerikai, sőt az felet is vagyunk a 27% áfa miatt. Na meg ugye a kereskedőnek is kell a haszna főleg ha hiánycikk.
Minden amerikai usa dollárhoz képest néznek, amerika a fő piacuk vagy nyugat europa. Egy Német, usa bérhez képest nem olyan drága ez a retro gép. De most egy magyar minimálbér jelen esetben felét elviszi.
Ez kb annyit jelent mint ha az usába 500 dollár volna a Snes gépe. Mennyien vennék ? ........... Nem volna rá nagy kereslet.
Magyar minimálbér 88000FT USA Minimálbér 1200 Dollár.
És nem kell megmagyarázni azzal nem mindenki keress idehaza minimálbért, akkor se arányos a fizetés az árakkal. Valaki pont azt írta nálunk mi nem drága idehaza, 8700K is 140E jelenleg, azt is csak egy webáruház árulja. Khmm
-
carl18
addikt
42E forint 20Snes játékért, jujj de jól járok már.
Szerintem egy egy baklövés, a szemembe nem éri meg egy ilyen retro konzol újra kiadva ennyit. Főleg ilyen kevés játékkal, 20 játék mire elég? nincs tárhely többre vagy mi a franc
Eleve a konzol hardvere is sokkal több belső memóriát rejt mint amennyit kihasználnak belőle.
Nettem néztem van pár lelkes ember, aki megoldotta hogy lehessen a Super Snes gépre játékot rárakni.Vegye akinek megéri, a nintendo jól jár ez a lényeg
Ahol a kinálat és a kereslet találkozik ott kell lecsapni. Sajnos manapság mindenkii szórja a pénzt, és hiába nő a fizetés egy dologhoz vezet csak még nagyobb költekezésbe. ( Tisztelet annak aki nem ilyen )
5 Percbe se telik letölteni egy gépre Snes Emulatort + letölteni az összes játékot hozzá. De jön a kifogás hát az nem olyan, meg stb nincs ott a nintendo doboz a tévé alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Viccrovat
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest