- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
Szépen kitolnak azokkal akik amd vga-t vesznek, de gondolom ugy gondolják hogy ha veszel zöld vga-t akkor megy amugyis, a cpuhoz meg nem értenek, nem is érdekli őket hogy megy rajta, mivel ők elsősorban vga-ra fejlesztenek.
Az üzlet szempontjából profi hozzáállás szó se róla, mi meg szívunk. Már ahol még egyáltalán használja bármelyik game. -
Sinesol
veterán
válasz
Raysen623 #204 üzenetére
Mindössze annyit mondtam, hogy a 7850 kicsit régóta tengeti már napjait és kicsit sokadjára akarják eladni, most épp 4 giga memóriával, ez nagyon távol áll azért a hatalmas rinyától. Na mind1.
Más egyébbel nem volt semmi problémám, de nem értem miért nem a többiekbe kötsz bele, amikor tele van szórva egészen elvakult hozzászólásokkal a topic. -
Sinesol
veterán
válasz
Raysen623 #195 üzenetére
Ki mondta hogy az nvidia nem nevezett még át, kitől hallottad ezt?
Éppen nem érdekel a zöld oldal sem tulsagosan, ezt tudnod kéne, ha már ennyire szakértő vagy hozzászólásaimban. Éppenséggel szinte mindig Amd vga-m volt/van, bocs hogy nem lettem fanatikus és van józan eszem.
Gondolom véleményed szerint a kifogás nélküli bólogatás, helyeslés az egyedüli elfogadható komment, nagy néha esetleg egy hajrá Amd. -
Sinesol
veterán
válasz
Raysen623 #172 üzenetére
Most mondd azt, hogy nincs igazam.
Komolyan wtf kategória ez a 4gb-os 7850, kb tényleg annyit ér mint a 4 gigás 750ti, ahogy előttem is írták már. Nem értem miért kell mindig uj széria, miért nem lehet kiadni pl Furyt, meg a Nanot a többit meg hagyni rendes nevén és gyártani tovább úgy.
Ui.
ár sosem adtam még okot rá, de te is hozod a szokásos közönséges, személyeskedő szintet, ha már itt tartunk.
-
Sinesol
veterán
Látom visszatér a jó öreg 7850, immáron 4 giga memóriával...
Stílszerű lenne ddr3-al.Komolyan kíváncsi vagyok meddig fog élni a 7850..vajon lesz belőle r7 460 is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Asztalos klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ford topik
- További aktív témák...
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest