- iPhone topik
- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Most vettem, úgyhogy csak ne esegessen
Ha a Nano kijön akkor biztosan esni fog. 290X és 390X amúgy jó alternatíva, de nem teljesen ellenfél. Üzleti szempontból nem az. A Nano viszont tényleg 970/980 ellenfél lehet, hasonló fogyasztással. Csak már rég ki kellett volna jöjjön... és roskadozhatnának vele a polcok, de nincs annyi selejt Fury még.
Itt a 980 ami igazán drága a teljesítményéhez képest. Ott lesz majd esés ez tuti.
A 370 Pitcairn viszont óriási szégyen. Tripla átnevezés, GCN maradt a régi, ráadásul 270X-nél kevesebb SP van benne.(270-nyi) Beigazolódott a sejtésem, hogy nem lesz Free Sync/True Audio. ~54K-ért...és ezt még kiadják 4 GB-al.. Bravó... But it's none of my business
-
Raysen623
addikt
Ebben a szegmensben nem értem mi vele a bajod? [link] Az új kiadás többet nyújt ugyanazon az áron, de semmivel sem többet mint amivel kellene. Az őt követő pedig már sokkal erősebb nála. A 4Gb meg ugye a folyamatos felbontásnövelés miatt kijárhat. Ma már én sem vennék ennél kisebb memóriával szerelt VGA-t, inkább nagyobbat. Néhanapján ugyanis rákötöm a gépet az FHD TV-re és úgy játszom egy kicsit. Olyankor pedig mindig csak ámulok, pedig csak egy 2Gb-os karim van.
Ha te is gyártó lennél, te is nagyon meggondolnád mibe mennyi pénzt ölj, függetlenül a piaci helyzettől.
A többiekkel azért nem kötekszem, mert ők már a reménytelen kategóriát súrolják... -
Raysen623
addikt
A kifogás messze eltér attól a rinyálástól amit te rendeztél itt, csak már fel sem tűnt....türelmetlenek vagytok jó magyar szokás szerint. Én is várom már az új jövevényeket mert valamit kezdenem kell a 6950-es kártyával. Kettőnk közt a különbség annyi, hogy én nem verdesem magam a földhöz akármilyen prezentáció után, függetlenül attól mennyire volt megfelelő számomra a bemutatott termék. Gúnyt meg pláne nem űzök semmiből...Bólogatni meg semmire nem szoktam, viszont ennyi erővel te is csendben maradhattál volna és akkor nem kellene magyarázkodnod.
-
Raysen623
addikt
Nem adtál rá okot? Vagyis nem trollkodtál eleget még ugye? Miért nem mentek NV topicba bájologni a többi zöldszeművel? Minket igazán nem zavarna! Csak tudod baromi unalmas ugyanazt a szöveget (véleménynek sem lehet nevezni, mert nem tárgyi témát érintő) 500-ik alkalommal olvasni. Akár a papgájkommandó.
Igazából már el sem olvassuk csak átugrunk rajta.
Az NV gondolom soha nem nevezett át saját terméket csak hogy teljes legyen a paletta...ezt szintén leírták már előttem is. Egyébként nincs igazad....
Le lett írva a cikkben is és elhangzott tegnap is, mi mikor jön és mikor lesz kiadva, milyen képességekkel rendelkezik...ennek ellenére jópár zöld kolléga nem volt képes elolvasni vagy értelmezni. Sebaj, leírták nekik külön...személyeskedésről szó sincs, de tőled sem lehet mást várni az OFF-on kívül. -
stratova
veterán
Kell a konkurencia a GTX 750 Ti 4 GB karinak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Sapphire R7 250 1GB
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest