- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
"4:3-as olvasásra alkalmas tabletből dunát lehet rekeszteni."
Mondj légyszi 1-et, ami nem ipad, vagy galaxy s2, és nem egy többéves kínai valami.
Most úgyis olyan alacsony a duna vízállása, hogy azzal az 1db-al is lehetne dunát rekeszteni"16:10-es sokkal sokkal jobb filmekhez, és játékokhoz is, a 4:3 rossz ezekre."
Pont ez a 2 dolog, amit nem csinálok a tablettel. Olvasok rajta, arra pedig a 4:3 jobbnak tűnik. Mivel volt korábban 4:3-as tabom, tudom, mi a különbség. Más kérdés, hogy az egy wayteq volt, és mint tablet nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeket, statikus kép szépen nézett ki rajta, de, ha váltani kellett, pl. lapozni, vagy megnyitni egy levelezőt, böngészőt, akkor az már feladta neki a leckét. -
vlevi
nagyúr
Évek óta van 16:9-es tabletem, előtte 4:3-as volt. És tudod, régenmindenjobbvót.
pl. epubot olvasni a 4:3-ason jobb, mert az oldalpár megjelenítés jobban adja magát ebben az arányban. Egész oldalas nézetben a pdf-ek is jobban igazodnak hozzá. A 4:3-as tabbal pl. a ph fórumot is fektetve olvastam, mert elfért rajta elég sor, és jó széles volt. A 16:9 (pontosabban 16:10, mert 1920x1200-as felbontás) fektetve annyira kevés sor marad a képernyőn, hogy az már nem jó. Állítva pedig érezhetően keskenyebb, az sem tesz jót a megjelenítésnek. -
vlevi
nagyúr
Kár, hogy nem 4:3 képarány. Én nem filmeztek, inkább olvasók, és ahhoz sokkal jobb lenne a 4:3
Új hozzászólás Aktív témák
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest