- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALBY
senior tag
Amúgy nagyon tetszene, viszont sajnos nálam ott vágta el magát hogy az egyik rövidebb oldalára tették a két hangszótót
Évek óta előfordul, én az első után kivágtam volna a tervezőt aki így döntött. Mégis mire gondoltak?
(Sony Z3 Compact tabletnél még leültek fél órát gondolkozni hogy milyennek kéne lennie egy jó tabletnek, azóta sem láttam sehol hasonlót, folyton bennmarad valami ordas béna megoldás. Ugyan olyan Sonyból kéne egy új hardwarrel, pont ugyan abban a házban, mágnesen dokkal, hangszórókkal.)A 16:10 képarány a tuti egy ilyen izmosabb tabletnek
4:3-as olvasásra alkalmas tabletből dunát lehet rekeszteni. Mi Pad 2/3 -nál a képarány volt kizáró ok nálam.
Továbbá ott a sok könyvolvasó bagóért.
(Bár szerintem a 16:10-es keskenyebb tabletet tartani és kényelmesebb.)
16:10-es sokkal sokkal jobb filmekhez, és játékokhoz is, a 4:3 rossz ezekre.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest