Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Nio autós csúcsmobilja
- Hivatalos a Fairphone 5
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mo Bill
aktív tag
Nekem volt anno Motorola razr telefonom, imádtam nem volt benne magyar nyelv, kevlár hátlapja volt.
Az emberi élet egymilliárd sejtecske szeszélyes összjátéka, amiről azt hiszed, hogy te vagy.
-
opr
veterán
Kivancsi leszek, vegre kap-e egy normalis kamerat, akkut, illetve megoldjak-e a zsaner problemait, meg a kijelzo kozepen a gyurodest.
A koncepcio nekem nagyon tetszik, de amig ezeket a hasznalhatosagot nem siman befolyasolo, hanem konkretan keresztulhuzo hibakat nem javitjak ki, a kozelebe nem megyek szegenynek. Mikor az elso megjelent, az volt a tippem, hogy az otodik generacio lesz az elso igazan jo es hasznalhato telefon (talan addigra az ara is normalisabb lesz kicsit), es ha bejon a tipp, tervben is van a beszerzese. Kivancsian varom, mire jutottak, nagyon drukkolok nekik, nagyon tetszik a design meg a koncepcio. Meg jobban tetszene, ha a kulso kis kijelzo is teljes erteku lenne (hogy annyira ne kelljen kinyitni, hogy egy uzenetre valaszoljak/elolvassam/stb), de addig is el kell jutni.[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Nekem nagyon tetszik, hogy megtartották a régi razr formát..
De amíg nem lesz rajta legalább egy zoom kamera, addig kiesik.Fold 5.......Nothing Phone 2/Asus Rog Phone 7 Eladó.!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új modell nem csak erősebb hardvert, de nagyobb külső és belső megjelenítőt is kap.
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Autós kamerák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Új APPLE AIRPODS PRO 2 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- Eladó Xiaomi Mi 10T
- Kiváló állapotú Apple iPhone 12 Mini 64GB, fehér színben, kártyafüggetlen, garanciával!
- Megkimélt Apple iPhone 12 Pro 128GB Fekete, kártyafüggetlen, 92% akku, garanciával!
- Kiváló állapotú Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Grey, kártyafüggetlen, 97% Akku, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest