- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
Azért mondom hogy van amiben egyetértek veled valóban nem igy kellene a dolgokat az nv-nek intézni.
Valami olyasmi kéne hogy rendes optimalizálás és aki azon is tud javitani a driverrel-karival-stb az a jobb nem igy hogy bizonyos cuccra írom a szoftvert és akinek nem ilyen van az bukta.
Azt hiszem a nascarba is van olyan hogy mindenki centire ugyanolyan géppel megy és ott legyél ügyes ne a miliárdokba kerülö F1 verdákba.
Na mindegy nem mi váltjuk meg a világot (és az Nv-t).
Viszont örülök hogy lebuktattalak -
Zolás
addikt
Habár ebben nem értünk egyet de nem kezdek flémelni meg nv-t védeni(amugy is ati tulaj vagyok) de ez is egy végiggondolandó vélemény és bizonyos dolgokban igazat is adok neked. De akkor a genius is tünjön el mert nem ér fel a logitechez? Vagy a tesco billeket zuzzák be mer nem minőségi? Nem ülnek pontosan a hasonlataim de amit te mondasz az egy kicsit kommunistaszerű nekem. Mindenből 1 van azt kell választani. Ha ellentmondasz mész a süllyesztőbe. Ez se lenne jó szerintem.
Légyszives ha legközelebb szerepelsz a tv-ben csernyuskám akkor a PH-t kicsit reklámozhatnád
Új hozzászólás Aktív témák
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest