- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
válasz
sketchifun #4 üzenetére
Itt olvasható, hogy a Michelin szerint 10 év felett nem tanácsos a gumiabroncsokat használni.
Itt a Magyar Gumiabroncs szövetség is a 10 évet írja.
Ha szerinted közveszélyes az, akinek a gumiabroncsai a szakemberek szerint még használható állapotúak, akkor az agyadat már átmosták a gumikereskedők reklámjai.
A Goodyear luxemburgi fejlesztési vezetője pedig egyenesen azt mondja hogy
"- Nincs korra vonatkozó ajánlásunk. Nyugodtan megtarthatja a gumiját.
- Akár tíz-tizenöt évig is megtarthatom?
- Igen. Bár tizenöt év múlva, ha még ugyanazzal az autóval jár, már négy generációval újabb gumik lesznek. Lehet, hogy nem rossz a gumija, de az új termék biztosan jobb lesz minden tekintetben.""Nem azt mondom, hogy drága gumit kell venni, mert az a tuti. De úgy gondolom, az a minimum, hogy erre odafigyelni."
Itt a Michelin azt állítja, hogy a kopott drága gumi mindig jobb, mint az új olcsó. Vagyis aki nem drága gumit vesz, az magára és másokra is veszélyes. -
pet007
aktív tag
válasz
sketchifun #4 üzenetére
En tovabb mennek, azt nem ertem ezek hogy jutnak at muszakin?
-
AllTheBest
őstag
válasz
sketchifun #4 üzenetére
Azt hogy érted meg, hogy valaki keveset tankol az autóba?
Én sose tudtam felfogni, mindegy, ha most 40 liter helyett csak 10 litert tankolok akkor annyit nyertem az egészen, hogy négyszer kell tankolnom az 1 helyett...
Új hozzászólás Aktív témák
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Linux kezdőknek
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- BestBuy ruhás topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Zyxel NAS326
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest