Új hozzászólás Aktív témák
-
Mivel nem vagyok az otthon ülős fajta, így PC-nem is játszok. Ezért újítottam be (már negyediket) megint egy PSP-t. Azt vettem észre, hogy a barátnőm nagy érdeklődéssel figyeli, hogy mit csinálok vele, így születésnapjára vettem egyet neki.
Amit tapasztalok, hogy sosem hagyja otthon, 3x gyorsabban meríti a gépét (pedig én is játszok), és ha utazunk valahova tömegközlekedéssel, már veszi is elő és noszogat, hogy Wireless partyzzunk.
Sokkal nagyobb érdeklődést mutat, mint telefonos tapijátékokra vagy PC-re. Ahogy elnézem, ő már ebbe a kategóriába tartozik, megjegyzem nem bánom, mert ha a bátyám nincs otthon, hogy vele játszak, akkor út közben is van partner.Szerk.; és koránt sem titkolja
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged