- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
de kis cuki. még kis kölyökként, mamánál az 1900as években ragadt falun, Ő szőrmessége hozzá tartozott a kályhával fűtött hideg cement padlós szoba dohos, vaskos dunyhákat rejtő szekrénydzsungeléhez. Olyan hangot tudott adni a szárnyaival, mintha egy denevér randalírozna a fejünk felett (mi meg bújtunk be a párnák alá ijedtünkben). Szerintem azóta se láttam ilyent.
-
nullpoint
őstag
Lassan itt a poloskaszezon, várjuk a sztorikat.....
-
nullpoint
őstag
Namivan?? Két hónapja semmi szörny?????
-
alcsa
senior tag
Féktisztítót neki!
-
somogyib
őstag
Tor részen igencsak meg van tépázva szegény. Ez szerintem már nem fog elrepülni.
-
erer1000
őstag
válasz
nullpoint #24 üzenetére
1, nem is kell érte ennyit adnod, csak ne öld meg.
2, a védett állatok pont azért védettek mert nem tonnaszámra termelődnek
3, a bogarak/rovarok stb döntő többsége nem védettrendszeresen járok túrázni, de pl 1x sem láttam még ilyet, szóval nem hinném hogy tonna számra miden úton útfélen repked..
szóval igen, ez pont azért védett mert kevés van belőle..
akárcsak szarvasbogárból. vagy hiúzból. stb..a poloska, házilégy, darázs, szúnyog, stb-t nyugodtan irthatod ha úgy tartja kedved ingyé'
-
nullpoint
őstag
Szerintem köpjél rá ploskát, akkor biztos odébbáll
-
draco31
veterán
Működik
-
flymi
addikt
Nekem semmi bajom az ilyen élőlényekkel amíg kívül maradnak. De ha bejönnének a házba, akkor végük van. Így jártak.
Na jó, múltkor egy gyík kéredzkedett be, azt kitessékeltem partvissal. Meg a kutyát sem húztuk még nyársra, de mióta megvan a pici baba, azóta neki is kívül tágasabb.Most egy közepes méretű keverék kan kutyánk van, anyósom már most kijelentette, hogy a következő csak kis termetű lehet, kábé tacsi ami szóba jöhet. Én viszont egy Ír farkast szeretnék.
Szóval esélyes, hogy megint az arany középút lesz a nyerő.
Egyébként a mostani is nagyon hasonlít a farkasra, csak vörös és harmadakkora. -
válasz
twollah1976 #5 üzenetére
Mint kiderült, szimplán nagy pávaszemnek hívják. És papírforma szerint ez még egy kisebbecske egyed.
-
twollah1976
őstag
Emmegmi?
-
Kikúrt nagy dió mikor lesz?
-
flymi
addikt
Nálad aztán vannak mindenféle állatságok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest