- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
futo001
senior tag
Az aranyos lehet, ahogy esztek.
Érdekes, de minket teljesen békénhagy, ha eszünk, néha kér egy falat húst, aztán ennyi.
Mondjuk a másik macskám sárgadinnyét kuncsorgott állandóan.Nálunk eleinte aludhatott az ágyban, de túl sok volt a szőr. Akkor megtanulta, hogy nem szabad.
Majd szereztem egy kis plédet, rá van terítve a takaróra, és valamiért egyből tudta, hogy az az övé. Így aludhat az ágyon. Csak akkor nem tartja be a szabályt, ha a pléd lecsúszott és nem fér el a feneke rajta. -
futo001
senior tag
Imádom a macskákat.
Nekem is van 1, még otthon találtam egy bokor alatt télen Bicskén. Aztán lakott Budapesten, Budaörsön, Tatabányán, Tabon, ismét Tatabányán és most Galway-ben. Hiába mondják, hogy a macska helyhez kötődik, ha elmegyünk hétvégére és netán visszük magunkkal, ott is ki van endegve és mindig otthon van éjszakára.
Amúgy eleinte szobacica volt, aztán nagyon vágyott ki, így mikor kertesházba költöztem, kimehetett. Eleinte aggódtam, de felesleges volt (persze nem teljesen, egyszer elütötte egy autó, de megúszta).
Itt is van kert és tavaly augusztus óta rászokott, hogy kikéredzkedjen ha hajtja a szükség, nem használja az almot, de azért ki van téve neki biztos ami biztos. Talán ennek örülök a legjobban, útáltam mikor szaglott a lakásvolt, ha hazaértem.Ivartalanítva van, onnan számítva kb 2 év volt, mire lenyugodott és nem vadászott emberre és nem tartott vacsi utáni örjöngést a lakásban.
Jó, ha egyedül van az ember, de akkor is, mikor nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Philips LCD és LED TV-k
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Jogász topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- Motoros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged