Új hozzászólás Aktív témák
-
stratova
veterán
Llano C6 state:
All four of Llano's cores share the same voltage supply, but each core has a power switch associated with it. Whenever one of the cores becomes idle and enters the C6 power state, all power to that core is shut off. Even on what may feel like a busy system to the end user, there could be billions of cycles of unused time on multiple cores, a huge target for power savings.Additionally, Llano is capable of entering a package-level C6 sleep state when all four cores are idle. In this state, voltage is lowered across the entire CPU rail, saving even more power.
A CPU rész üresjárati fogyasztását csökkenti, kézikönyv 44.o.
-
westcoastog
veterán
750k fm2-es.
athlon 651k -
westcoastog
veterán
Lehet kikötöm aztán majd megoldom a külső tápot neki.
Legközelebbi gépemet majd úgy építem hogy a lehető legkevesebbet fogyassza/legjobb teljesítmény mellett.
Nekem is volt ledes monitorom, benq, csak gyárilag hibás volt, és nem akarták cserélni gariban, túladtam rajta, és vettem ezt a dög dell monitort, tipikus fogyasztásnak 45w-t adtak meg rá. -
westcoastog
veterán
Nálam is be van kötve 3db 8 centis arctic f8 5v-ra kötve, ez vajon mennyit ehet.
Azon vagyok hol lehet legjobban faragni a gép fogyasztásán, vga-t is próbáltam alulfeszelni, de csak olyan csekély mértékben lehet hogy semmi értelme.
Monitort is nem rég vettem, de lehet jobb volna egy fele fogyasztású monitor, de arra megint dobni kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- iPad topik
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged