Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lucia89

újonc

Sziasztok!
    December óta van egy X5-öm, amivel elégedett is lennék, viszont a kamerája sokszor lefagy. Általában naponta 3x. Mivel az outleten keresztül vettem, (ami karácsonykor még szombat éjjel is elérhető volt chaten) fél év garanciát kaptam rá. Februárban megpróbáltam felvenni a kapcsolatot a Myaudióval de az összes telefonos elérhetőségük megszűnt. Levelekre előbb-utóbb válaszolnak ugyan, de mintha nem olvasnák el a leveleket, mert nem igazán arra reagálnak, amivel megkeresed őket. Szóval a Myhelp nem nagy segítség. Végül az egyik szervízponton leadtam a készülékemet de 5 hét után még mindig nem történt semmi, így írtam nekik, hogy ugyan mikor kapom már vissza a telómat. Halvány fogalmuk sem volt, hogy miről beszéltem, szóval nagy káosz az egész. Nagy nehezen eljutott a tudatukig, hogy egy szoftverfrissítést kéne csinálni, elvileg meg is csinálták és majdnem 2 hónap után visszakaptam a telefonom. Viszont még rosszabb, mint volt, most már nem fekete, hanem zöld a kamera háttere, viszont ha aksit kiveszek, rendbejön, csak addigra nincs mit lefényképeznem:(.
    A telefon maga nem rossz, a lefagyáson kívül nincs vele gondom...sőt, tényleg okos. Viszont ennek a cégnek a hozzáállása anyira amatőr, hogy azt gondolom, nyugodtam megvehettem volna uyanezt a készüléket Kínából 40 000-ért, nem ment volna rosszabbul velük sem. Én többet biztos nem veszek Myaudio terméket és ezt tudom tanácsolni nektek is.

Új hozzászólás Aktív témák