- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stefun
tag
Üdv!
Nagyon nem érdemes izgulni a HTC-n. Kis, de annál zavarobb nyüanszok mindig is lesznek benne. Mp3 lag, GPS késés, telefonáláskor hangfelvételnél nem hallatszik a másik fél hangja (ami pont a lényeg lenne), memoria szivárgás netezés után vagy navigálásnál, aránylag kis mérete miatt gyenge antennák, és ami örök negativum legalább is amióta Qualcomm procit használnak, nativ felbontásu videok akadozó lejátszása. Mostmár 100% hogy az elkövetkezendö modeleknél is ezek lesznek a problémák. + még ha ujabb Win-t tesznek bele, az meg erösebb procit igényel-ne! Ugy hogy körforgás az egész.
Sajnos igazam lesz.! -
a tegrás cuccot azért kicsi fenntartásokkal várom, mert az nvidia még tudtommal nem jártas még a mobil chipsetek területén. Okés, h extra minőségű grafikai motort tudnak beletenni, de kérdés, mit tudtak a GPS, HSDPA és egyéb komponensek terén, mennyi lesz a fogyasztása, stb?
-
Wajk
addikt
válasz
t72killer #13 üzenetére
jah, kis is ábrándultam belőle, bár a tepsi mérete sem lopta be magát a szívembe.
Nekem a köv gépem az Tegra lesz, abban látok perspektívát, és már nem is kell sokat várni rá. A mostani gépek már nem hoznak lázba. Valljuk be azért a Diamond2, egy kis ráncfelvarráson esett át. Ugyan az a belső szinte, legalább kicsit a menüt kissé felturbózhatták volna, mondjuk új ikonok, vagy tudom is én....
Nem roszz persze, de a HTC-től én többet vártam volna. Bár a Wimax-os 4G az bejön
-
év végére már jönnek remélhetőleg az nvidia tegrájára és a Qualcomm snapdragonjára (1GHz) épülő modellek, jó eséllyel winmo7-et futtatva (v a mostanihoz hasonlóan ingyen upgradet biztosítva rá). Amúgy a jól optimalizált software legalább olyan fontos, mint az erős vas, lásd pl a toshiba 1GHz-es csodája is akadozik még
-
cizoe
őstag
A legszebb készülék a piacon szvsz.
-
Napfénysüti
nagyúr
Nem lesz rossz készülék. Biztatóbb mint az elődje.
-
Wajk
addikt
válasz
Viktor0610 #7 üzenetére
igaz
-
Peet210
őstag
válasz
TheDragon007 #1 üzenetére
Igen, el.
-
Helyesen Touch Diamond2 és Touch Pro2, így, a 2-es szám egybeírva a névvel.
Javítsd, légy szíves.
Illetve célszerű a 2009-es számot az MWC után tenni, mert idén jelentették be ezeket a gépeket. -
<NewL>
addikt
Nem kaphatna már egy erősebb procit ez a vas már?
a memórikártyát hiányoltam belőle a legjobban... ezért is adtam el.
azaz akksi még igy is kevés lesz -
Wajk
addikt
25-ére kitolva a bejegyzés, jah akkor még baromira aktuális lesz....
inkább akkor a másikat pakoljátok át el 25-ére...
(hopp, nem tudom visszhelyezni a dátumot..... )
-
TheDragon007
senior tag
A specifikációk elég bizalomgerjesztőek. Elboldogul vajon egy sima (dvdrip) divx videóval?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Revolut
- Xbox Series X|S
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen TV-t vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest