Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaal
őstag
Én is arra gondoltam, hogy mindegyik jacketben benne vannak egy mostani alapmobil tulajdonságai alap mp3, mondjuk 2mp-s kamera, 176x220-as kijelző...stb, de vannak specializálódott jacketek is, amik egy-egy dologban többet tudnak, pl nagyméretű VGA kijelző, qwerty gombsor, komoly fényképező, használható GPS. Így ha nem tervezel fényképezni akkor is le tudsz kapni valamit gyorsan, ha meg mondjuk nyaraláson vagy akkor kicseréled a komolyabb jacketre és kattintgatod a látványosságokat. Én úgy fogom fel, hogy megvannak a különböző kütyüid, csak mindegyikben van egy telefondokkoló is.
Lényegében úgyanúgy válogathatsz mint most, veszel egy olcsó alaptelefont, vagy van valami olyan szolgáltatás amit szeretnél a mobilodban tudni és ezért beruházol egy komolyabb modellre. Persze így nem helyettesít egy N96-ot mondjuk, de olcsóbban kijössz, ha nem kell minden, viszont ami számodra fontos az tényleg jól meg van csinálva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged