- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matada2.3
veterán
Legendd feje tényleg fantasztikus. Mintha csak a szüleimet látnám, akik össze vissza fetrengtek az ágyban a tengerjáró kompút során, én meg egész idő alatt csak járkáltam fel-alá abban a monstrumban.
-
Ashitaka
tag
Kedves Bocha! Ez volt az eddigi legélvezetesebb MWC blog cikk az idei szezonból. Amikor ezt írtad s olvastam:" Pár jól öltözött, idősebb házaspár mellett szinte csak kamionsofőrök, seftelők, valamint egy 14 évesekből álló iskolai kirándulócsoport adta az amúgy közel 2800 fő szállítására alkalmas hajó közönségét, úgyhogy éjjel nem is volt túl nagy buli a diszkóban, de nagyon élveztük a spanyol zenéket, illetve roppant szürreális volt az osztályfőnök által felvigyázott, ugráló tinédzserek és a söröket rendkívül gyorsan magukba döntő sofőrök kontrasztjának látványa" eszembe jutott egy pillanatra Rejtő Jenő és írásai. Öröm volt olvasni !
-
turbulencia8
őstag
Nagyon komoly ez a 11 emeletes komp!
-
-igu-
veterán
tengeribetegség puruttya egy kórság
és nem tudsz kiszállni
ettől csak még rosszabb a tudat
semmi szégyellnivaló nincs benneépp itt ülök a Földközi-tenger közepén, de szerencsére szárazföldön
ti amúgy nem a Baleár-tenger környékén mozogtok? -
oriic
HÁZIGAZDA
"Egy folyosó" - Ok itt hangosan felröhögtem.
Btw, a kaja miatt nem lehetett volna nekik szólni hogy sry, de legalább melegítsék meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- EA Sports WRC '23
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest