- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matada2.3
veterán
Legendd feje tényleg fantasztikus. Mintha csak a szüleimet látnám, akik össze vissza fetrengtek az ágyban a tengerjáró kompút során, én meg egész idő alatt csak járkáltam fel-alá abban a monstrumban.
-
Ashitaka
tag
Kedves Bocha! Ez volt az eddigi legélvezetesebb MWC blog cikk az idei szezonból. Amikor ezt írtad s olvastam:" Pár jól öltözött, idősebb házaspár mellett szinte csak kamionsofőrök, seftelők, valamint egy 14 évesekből álló iskolai kirándulócsoport adta az amúgy közel 2800 fő szállítására alkalmas hajó közönségét, úgyhogy éjjel nem is volt túl nagy buli a diszkóban, de nagyon élveztük a spanyol zenéket, illetve roppant szürreális volt az osztályfőnök által felvigyázott, ugráló tinédzserek és a söröket rendkívül gyorsan magukba döntő sofőrök kontrasztjának látványa" eszembe jutott egy pillanatra Rejtő Jenő és írásai. Öröm volt olvasni !
-
turbulencia8
őstag
Nagyon komoly ez a 11 emeletes komp!
-
-igu-
veterán
tengeribetegség puruttya egy kórság
és nem tudsz kiszállni
ettől csak még rosszabb a tudat
semmi szégyellnivaló nincs benneépp itt ülök a Földközi-tenger közepén, de szerencsére szárazföldön
ti amúgy nem a Baleár-tenger környékén mozogtok? -
oriic
HÁZIGAZDA
"Egy folyosó" - Ok itt hangosan felröhögtem.
Btw, a kaja miatt nem lehetett volna nekik szólni hogy sry, de legalább melegítsék meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest