- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hát.... Ez így elég gyenge.
Ha nem kijelzőre akarod lerakni, akkor ki kell nyitni. Ha csak "V"-re nyitod, akkor borulékony, ha meg full nyitv van, akkor sok helyet foglal. Napi használhatóságban szerintem jobb a Samsung féle megoldás. Ott összecsukva csak egy kijelzőre kell vigyázni, és a nagy mivel addig nem üzemel, nem is fogyaszt.Én már vártam ezt az összecsukós dolgot régóta, de végig két dologban gondolkodtam.
1; Könyvszerűen kinyitható, mint a Fold.
2; Kb 0.25l üdítős doboz méretű hengerből kihúzható a kijelző.Szerk.: No meg +300$, és -1 kijelző... Ezt hogy?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Mate X néven mutatkozott be a kínai gyártó újdonsága, amely egyértelműen ütős válasz a Galaxy Foldra.
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4238
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4237
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest