- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A tokja tölti a fülest, amint beteszed, így annyira nem para az üzemidő (hacsak nem akarsz egyhuzamban 8-10 órát zenét hallgatni rendszeresen). A leejtés szerintem teljesen szürreális elképzelés, ennyi erővel a telefont is külön vigyázva kell elővenni, mert azt is leejtheted, nincs az övedre kötözve. Szemüveggel is ez a helyzet, és még lehetne sok más példát hozni. Én például nem bírom, ha ott himbálózik félig a fülemben a füles,
akárminek nekiütődik vagy beleakad, és simán tönkremehet.Az ilyen vezetékmentes megoldásnál viszont cserébe nem kell azzal vacakolni, hogy hol vezeted el a vezetéket, beleakad-e valamibe, feszül-e, megtörik-e a csatlakozó, kirántod-e véletlen a füledből, hova teszed a telefont, hogy elérjen addig a kábel és mégis kényelmes legyen hordani, stb stb.
Amíg nem próbáltad, könnyű azt mondani, hogy á ez felesleges és hülyeség, nekem sosem kellene. De tényleg pillanatok alatt megszokja az ember a kényelmét, és utána a kábeles már csak koloncnak tűnik. -
L3zl13
nagyúr
Notebookról vagy akár nem hordozható eszközről hallgatsz audiót. Vagy ne adj isten épp töltőre dugtad a mobilodat. Nem vagy odakötve az asztal elé. Mászkálhatsz a szobában fel-alá.
Van akinek ez esetleg többet nyom a lattban, mint hogy vigyázzva kell eltenni, nehogy leessen.
Nem egyformák az igények.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest