- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic V2 - origami
- Android szakmai topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
haypro
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a virtuális gombokat el lehet-e tüntetni? Vannak e normál, kapacitív gombok a képernyő alatt vagy meg lehet-e oldani gesztusokkal a home gombbal?
-
ghiottone
nagyúr
Pfff - G5- 69.990, G5 Plus - 99.990 forinton kezd nálunk hivatalosan. Néha az olasz amazonon 240 eurón szórják a G5 Plust - az 79 ezer lesz az áfa-különbözettel, szállítással együtt.
-
Rivaul
addikt
Èrdekes. Telekomnál most látom hogy 2 év a teljeskörű garancia g5-re. A galaxy s7-re pl csak egy van. Azért ez megnyugtatóbb ha az ember leköti magát.
-
Rivaul
addikt
Mire kell a ram plusz 1 giga? Az az egy amit nem hianyolok tutira. 1,1-nel meg nem hasznalt tobbet es jatekon kivul porog mint a barom. Elozo telefonjaim gal s5, z1, z3c, iph 6... Sebessegre ez sincs lemaradva alap hasznalat mellett. Egyedul a vacak gpu idegesito. Ha nem jatszik az ember akkor ennyiert egy szuper kis telefon 2g rammal is.
-
kutga
félisten
válasz
mediumgecso #208 üzenetére
Azt írtam hogy láttam, nem hogy meg is venném.
-
kutga
félisten
Gyorsboltban láttam a telót.
-
Rivaul
addikt
Köszi a rózsaszín nem az én világom
Még gondolkodok hogy megtartsam-e a telefont vagy álljak el a vételtől. Online vettem. Mindenbe tetszik de a gpu teljesítménye már most nagyon kevés és ez kicsit aggaszt. A gyors érintésváltást sem tudja lekezelni. Az one button viszont remek, ujj lenyomat olvasó hibátlan, kijelző nagyon szép és napfénybe is remek, kamera teljesen korrekt, pörgős az egész. Szóval van mellette is bőven ezért nehéz a döntés. Ár értékbe nem találok jobbat de lehet feljebb megyek árba.
-
Rivaul
addikt
Megérkezett hozzám is a G5. Külsőre kicsit lenovo a motorola logo ellenére. Kijelző meg belső érzés már motorola. Az one button nagyon jó, teli képernyő megmarad. Kamera is korrekt. Viszont játékra nem tudom sztem túl sok az a kijelző mert a marvel contest pl játszhatatlanul akad ami komoly érvágás nekem
Előzőleg iphone 6-om volt. Játékon kívül nem igazán érzek elmaradást.
-
Rivaul
addikt
Sziasztok. Nagyon megtetszett ez a telefon. Nagyjából használható méret és megfelelő belső, jó kamerával. Ami megijesztett az a kijelző. Sima G5 tényleg nem gorilla? Kicsit erősnek érzem ezt egy nem alsó kategóriás telefonnál. Mennyire kell a karc és töréstől félni? Viszont ami még is rábeszélne hogy ugyan nem vízálló de víztaszítónak van említve ami balesetek esetén jól hangzik.
-
ghiottone
nagyúr
Az 1 simes G5 Plus az olasz amazon szállítással, àfakülönbözettel együtt 256 euró most.
-
FüligJimmy
csendes tag
Sziasztok!
Tudjátok esetleg, Magyarországon van-e hivatalos supportja? Pl. pótakksit (GK40) lehet-e bele venni itt, vagy csak ebay-en?
Valaki rootolta már? Bootloader nyitást próbáltatok? Pl. a G4 Play-ra van twrp, lehet feltenni rá pl. Linage OS-t. Erről tudtok valamit?
Üdv!
-
pitrikzoli
csendes tag
Na,megnéztem itt Németoszágban Mediamarktban G5,G5+,meg is vettem a nagyobbikat,nagyon tetszik.Remélem ez is kiszolgál addig,mint az előd(Huawei G700 3,5 éves)
-
pitrikzoli
csendes tag
Helló,megéri szerintetek a G5 Plus a közel 100 eurós többletet a sima G 5-tel szemben?
-
iPetras
kezdő
válasz
mediumgecso #186 üzenetére
Még expansys-on is csak előrendelhető...... Alzáról meg nem merek rendelni
-
iPetras
kezdő
Mikor kezdik el forgalmazni hivatalosan is? Április első 2 hetét ígérték. :/
-
ghiottone
nagyúr
válasz
#08205312 #183 üzenetére
árukeresőn, ha beírod. G5 Plus is van végre.
Az már más kérdés, hogy mennyire megbízható beszerzés 1-1 szürke importos gsmbolt.
-
ratobi
senior tag
Hozzánk megjött az angol 3 gigás, sima 5. Szimpatikus..
-
törölt tag
-
iPetras
kezdő
Mikor jön Magyarországra a Moto G5/G5 Plus? Április elejét ígértek, már május van.
-
Postas99
őstag
válasz
mediumgecso #171 üzenetére
"edigital mm és társaira gondolok"
Erre gondoltam pontosan.
Ott magasabbak az árak.
-
Postas99
őstag
válasz
mediumgecso #169 üzenetére
-
t1
veterán
válasz
mediumgecso #166 üzenetére
Azt tudom, de edigital mm és társaira gondolok
-
t1
veterán
Semmi infó még nincs mikor kezdik itthon forgalmazni a G5-t?
-
mediumgecso
őstag
Ba@#$tok meg az S8 is hamarabb megérkezik mint a G5 Plus 😔
-
törölt tag
-
f_sanyee
senior tag
Azt hittem G utan G5 lesz a kovetkezo telefonom, de nem ertem, hogy az iranytu es a gorilla glass miert maradhatott ki?!?
elobbivel talan egyutt tudok elni, de utobbi... mondjatok, hogy csak veletlen eliras.
-
törölt tag
válasz
mediumgecso #156 üzenetére
Nekem megérkezett a 64GB-os kártya, a tok + az edzett üveg. Nagyon várom, hogy végre a telefon is itt legyen....
-
ghiottone
nagyúr
válasz
mediumgecso #156 üzenetére
A hónapban már jönnie kell oda is. A német amazonról az áfakülönbözet miatt 297 euróra jönne ki a G5 Plus. - de az expansy tartani fogja a 279 eurós árat szerintem
-
-
trafipax
tag
válasz
ghiottone #148 üzenetére
Hoppácska!
Itt egy sima moto g5 3GB RAM al.
vajon az UK SIM-Free az csak az UK szolgáltatókra lehet beállítva, vagy használható lehet itthon is?
-
Lmh
őstag
Mit jelent az, h ARM?
GSMArénán ez a komment: "Wtf, it is ARM!!!" -
ghiottone
nagyúr
Közel 300 méteres esés eredménye
-
ghiottone
nagyúr
válasz
trafipax #134 üzenetére
itt egy amazon lockscreenes Moto G5 plus videó - mindig az arcodba tolja a reklámot, nem rögtön oldja fel a telót, hanem csak másodszori érintésre.
-
-
honeker
őstag
na a navi problémára is rá jötem......a helyadat érzékenységét 3 lehetöség van az elsöre kell állitani és már + is találta a holdakat......
-
ghiottone
nagyúr
válasz
trafipax #134 üzenetére
Nekem szarvasos fb kép jön fel. Amúgy ezt az amazonos lockscreen-t nem értem, mert ha aktív a Moto Display, akkor nem is nagyon látod a gyári lockscreen-t. Ja és mindenre van megoldás.
-
trafipax
tag
válasz
mediumgecso #135 üzenetére
kérdés hogy egy kb 1-1.5 év használat után mennyire fogja majd meg a sebességet....
-
trafipax
tag
üdv
teganp akadtamerre a G5 Plus Prime verzióra.
Valaki tudja mit takarhat Lockscreen Offers & Ads hogy ez miket is takar?
thx
-
ghiottone
nagyúr
Csináltam egy videó mentést a beállításról - nálam a Z Play-en így néz ki a hívószám kijelzés beállítása.
Nem tudom nálad hol lehet... -
honeker
őstag
Hol lehet a számkijelzést engedéjezni ?
-
Postas99
őstag
Üzemidő?? Neked mennyi jött ki?
A képek vállalható-k. Ami neked van az a 3Gb RAM-os vagy az alap kiszerelés?
-
ghiottone
nagyúr
válasz
pit stop #121 üzenetére
Nincs iránytű - valamit csak ki kell venni. G4 Pluson nem volt gondom a hiánnyal navigáció közben. Itt az egyik tesztben (3:28-nal) kiemelte az indiai, hogy ha nincs net kapcsolat, akkor a háromszögelés és a térkép elforgatás nem igazán fog menni.
A srácnak jó szeme van hozzá - összehasonlította a G5 plus kameráját az iPhone 7 plussal.
-
pit stop
addikt
A második kép szerintem vállalható, az elsőn viszont meglepően nem tudott megbírkózni a kutya-kerítés-fű hármassal.
Én eredetileg is a Plust várom, ha egyszer megjelenik, meglátjuk az mit produkál. Jó fényviszonyok között ezt is nagyon magasztaljákKicsit más: Igaz, hogy nincs bennük Compass szenzor? - egyik tesztben hozták ezt negatívumként.
-
honeker
őstag
válasz
mediumgecso #115 üzenetére
-
Örni
senior tag
Engem a videózás közbeni fókuszsebesség és a 120fps videó érdekelne! Köszi
-
Vesporigo
aktív tag
A G5 Plus-nak is kivehető lesz az akkumulátora? NFC lesz benne?
-
ghiottone
nagyúr
Holnap Zack a youtube csatornáján megkínozza a G5-öt !
-
honeker
őstag
válasz
mediumgecso #106 üzenetére
A kamera mint az X volt jó....akku anak kell még egy pár töltés hogy véleményt mondhasak
-
ghiottone
nagyúr
Rakj fel egy nova launchert, aztán ott azt pakolod ki amit csak akarsz.
-
honeker
őstag
válasz
mediumgecso #100 üzenetére
Első benyomás moto érzés....térerő van hangja szép tiszta....nincsenek benne fölösleges szemetek.,..ami boszant hogy lehet a google keresö sávot eltüntetni
-
ghiottone
nagyúr
A G5 formavilágát kaphatja az X 2017 ? is. Bár snapdragon 625- helyett kaphatna erősebb procit. De dupla kamera + 5,5 col már valószínűsíthető. Vagy ez is egy G5 variáns lesz?
-
honeker
őstag
válasz
mediumgecso #100 üzenetére
még nem......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Parfüm topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest