- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
slimshady
senior tag
Nem kis különbség van köztük...
-
arminlok
senior tag
Ilyenkor gondolom azt hogy megérdemelnék hogy csődbe menjenek
Mi ez az ocsmány szar ? Azért a P6 szépségétől eljutni idáig... gratulálok.
-
Shyciii
veterán
válasz
attimanus #14 üzenetére
Míg te hány a hátul levő ujjlenyomatolvasótól, addig én kényelmesen használom a P9 ujjlenyomatolvasóját, mert faxán kézreesik, és még a gesztusok is kitűnően mennek egykezes fogásból, mígh ha elől lenne, akkor foghatnám két kézzel , vagy egy kézzel folyamatosan egyensúlyózva kényelmetlenül. Azért te hányjál csak
-
attimanus
csendes tag
Jól látom, hogy kezdik elhagyni a hátoldalon lévő ujjlenyomat olvasókat? P9-re lehet beruháztam volna, de amint megláttam, hogy hátul van a szenzor, visszanyeltem a hányást és inkább nem vettem semmit
Rendkívül dizájnromboló. Persze most lehet azzal jönni, hogy jaj Samsung kopi ha elől van, stb. Inkább egy szép copy, mint egy egyedi okádék.Na persze ez csak az én véleményem
-
Darksiders84
aktív tag
Ez így nem túl vonzó egyik sem de nagyon remélem majd a Honor 9-et jól viszik tovább pl az újjlenyomatolvasó marad hátul vagy lenne úgy elől a kijelzőbe hogy ne látszodjon mint gomb.
-
sipy888
aktív tag
És mennyien szidták a HTC 10-et a Samsungos front miatt. Nos akkor ez micsoda? HTC, vagy Samsung? Az én szememben óriásit esett a huawei, a P9 és Mate után ez siralom, persze várjuk meg a teszteket.
4 gb ram, FHD kijelző, 3250 akksi???? Ez nem flagship!Szerintetek is arról lehet szó, hogy amikor kiderült az S8 hátra teszi az ujjlenyomatolvasót, akkor a huawei húzott egyet és gyorsan ők meg előrehozták azt, így elvéve az élét a másolás-nak?
-
lezuvius
őstag
Nyomaserzekelos kijelzo megmaradt a P9 Plusbol?
-
Dani_kp
addikt
Ezek azért markáns különbségek mégha a kinézetet nem is nézem.
Miért nem csak kijelző méret, felbontás, ram és tárhely eltérés lett?
Ez a P10 önmagához képest teljesen kivan herélve. Gyengébb adatkommunikáció, nincs cseppállóság. A konkurenciánál meg már ip68 védettség.P10 lite-nak sem jó, mert ott a feleslegesen erős soc és a méreg drága dupla hátlapi kamera. A P9 után teljes csalódás számomra.
-
hemaka
nagyúr
P9 II lett volna a jo nev neki, koze sincs a P10 plushoz.
-
törölt tag
a sima tényleg nem tűnik túl vonzó ajánlatnak. de ha váltani akarnék, és telne rá, a Plus-on komolyan elgondolkodnék. kíváncsian várom, mit fog tudni az új lencsékkel. és kifejezetten örülök, hogy nem utánozzák a "nagyok" lekerekített sarkú kijelzőit, elég furán mutatnak szerintem
-
batai15
félisten
Szégyellje magát a huawei, bár nem csodálkozom rajtuk.
Tetszik a p9, de pofátlanság hogy mennyi minden kimarad belőle a plussal szemben -
törölt tag
Tehát akkor minden olyan dolog, ami igazából újítás lenne, az csak a Plusz verzióban lesz elérhető, a sima P10 pedig egy olyan kicsit ráncfelvarrt P9 lesz. De legalább még a sima is úgy 100€-val drágábbra várható a P9-nél.
-
Szóval a bemutató nem csak siralmas volt, hanem hibás is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Dell notebook topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest