- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Mr.Silkó #127 üzenetére
Rolling Bot: A gsmarena cikke szerint hangszóró van benne ahova gondolom a teflonodról tudsz beszélni.
Azt mondjuk nem tudom miért nélkülözhetetlen h a szomszéd szobából is azt mondhassam a macskának, h "cicicicicici"
Arra is kiváncsi lennék h mennyire masszív ez a cucc, ha mondjuk egy 10 kilós Maine Coon vagy még inkább egy ilyen hiperagresszív kis kutya neki esik mennyi marad belőle
Maga a telefon hátlapja úgy néz ki mint az Alstom metrók eleje
Azzal egyetértek aki azt mondta, h a bőr G4hez képest visszalépés a design.
-
zombinyul
addikt
válasz
Mr.Silkó #127 üzenetére
Kompaktabb a méret? Könyörgöm, kisebb a kijelző, de 2mm-rel lett a telefon keskenyebb, ráadásul még hosszabb is a telefon. Borzasztó... Ez a hátlap nalam kiverte a biztosítékot, viszont szemből kifejezetten tetszene ha a kávák kisebbek lennének. S820, fém ház (nem az a karcolódó műanyag keret, bár a a bőr hátlap egyedi es minőségi), Type C, kissebb kijelző még akár előny is lehet, de számtalan ponton visszalépés a G4-hez képest. Mindegy, marad a G4 két évet (nem mintha baj lenne, iszonyat jó telefon), meglessük majd a G6-ot.
Ez most engem se nyűgözött le, pedig ha valaki, hát én hatalmas LG fan vagyok.
Szerk.: hatalmas fekete pont a hátlapi gombok elhagyásáért, ez a szemembe a mobiltörténelem egyik legjobb találmánya.
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Hardcore café
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- PlayStation 3
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest