- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
válasz
zombinyul
üzenetére
Melyik volt az utolsó Samsung csúcskészüléked, amin fos volt a TouchWiz? Bár mindegy is, mert S2 óta nem tapasztaltam hibát egyikkel sem. Sosem azért cseréltem le a launchert vagy az egész ROM-ot CM-re, mert nem volt jó a TW. Most S6e+ van, nem látom hátrányát a TW-nek. Jó kis framework, hasznos alkalmazásokkal, meg sem reccen (legalábbis nem jobb a CM sem).
Memóriakártya bővítés:
32 (24GB) tökéletesen elég szinte mindenre. Az autómban 1-2 havonta cserélgetem a zenéket, vagyis rámásolom az új számokat, albumokat. 10GB-ot alig érem el. Tehát zenét hallgatni bőven elegendő.
Ha rá kell másolnom valamit, előkapom a microDUO pendrive-omat és a seggébe tolom. Így lehet filmet is nézni róla, stb. Egyetlen hátránya, ha 4K-ban videóznál és nap közben nem tudod átmásolni (de itt is jó a pendrive OTG).
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U -8GB Sale.exe: 26.10.2025-ig Kedvezményes ár! 110.000ft!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest