- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yag
tag
válasz
HuaweiU8500 #34 üzenetére
Vettem egy K4000 és Pro verziót. CSaládban volt rá igény, de a beüzemelést már nekem kellett megoldanom.
Fémkeret pipa, masszív cuccnak tűnnek, de a K4000 akksi képessége ekső töltés után még nem az igazi.Viszont lehet ROMot kell visszaállítani, bekapcsolásnál elfogadtam a gyári frissítési lehetőséget de a kamerája onnantól kezdve haldoklik. A kép minősége még elmegy de az előlapi kamerára váltás kifagyasztja.
Ha nem az egész telefont akkor a kamera appot biztos. Onnantól kezdve csak Reboot, és újra csak a hátlapi használható.Van valakinek ötlete, hogy az előlapi kamerája mitől térdel le ? Valóban lehet, hogy a frissítés vágta haza?
Van arra valami meogldás hogy a korábbi ROMot visszategyem ? -
Upo
addikt
válasz
HuaweiU8500 #31 üzenetére
Akkor szerinted is a cikkben levő képen nem pro van hanem a sima.
-
Ashitaka
tag
Ez a V4 kagyló-akármennyire is kopi-nagyon jól néz ki.
Van néhány közép ill. idősebb korosztályba tartozó hölgyismerősöm
akiknek ez tökéletes lenne.
Most már csak az ár és a gari kérdéses. -
Fejvadi
nagyúr
Nagyon másolatnak tűnik.
-
Upo
addikt
válasz
HuaweiU8500 #27 üzenetére
Én is néztem, és a gyártó lapján is írja, hogy strapabíróbbnak szánták. Vastagabb a kijelző üveg, és a keret is kicsit erősebb, nemcsak nagyobb akku és kész. A pro-n a bekapcsológomb átkerült balra, a hátlapi kamera formája is más, a keret a sarkok felé kiszélesedik, a hátlapja más textúrájú, ez azért elég feltűnő, ha egymás mellett nézi az ember. Mintha a cikkben a képen nem is a pro lenne hanem a sima.
[link] [link]A tiéd a cikkben levőre hasonlít, a keret az oldalán tök egyenes, vagy mint a linkelt honlapon levő képek a "krokodil" mintás hátlappal?
-
HuaweiU8500
senior tag
Nekem már van K4000 pro. Egyébként nagyon különbözik a K4000-től, pl máshol van a bekapcsoló gomb és a z USB csatlakozó, több LTE frekit támogat, más a keret, és kb 2 mm-rel vastagabb.
-
kelly416
veterán
Az a kijelző azért törhetetlen, mert olyan anyagból van, ami nem törik. Szilánkosra. Legalábbis élhető környezeti hőmérsékleten. Ettől még elszenved maradandó alakváltozást, sőt, baromi könnyen karcolódik, de hidd el, törni, amint az üveg teszi, nem fog. Sz@rrá megy, bele hal a teló, megtörténik sok minden rossz, csak nem törik össze.
-
Fall-N
veterán
Ezért kár volt kijönni az MWC-re. 😀
-
SaGa59
őstag
Az oukitel oldala szerint keddenként 89.99$ valahol, egyébként meg olyan 140$ körül láttam hirdetni itt-ott...
Erősen gondolkodom egy ilyenen, bár iránytűje és értesítőledje ennek sincs sajna, minden másban elég lenne. -
-
Bog
HÁZIGAZDA
130 és 150 dollár állítólag, nyilván a kagyló drágább, hiszen a nevet meg kell fizetni
De messze nem ez a legalja, olyan feliratokat raknak ki standokra, hogy sírunk. Volt már "full medal body", meg egy olyan stand, hogy minden dzsunkabalra fisfos mellett volt spec táblácska processzorral, meg ilyenekkel, de a memória rubrikájába az összes helyen az volt írva, hogy MOMERY.
-
Baj nem lenne ezzel se, csak miért kell nekik ilyen nevet adni... Egyszerűen gagyivá teszi, az eddig innovatívabbnak tűnő dzsunkát... pl a K10000...
Nálam kb erre az évre leírták magukat, egyszerűen ilyen szintű klónozást ,amikor a nevet is megpróbálják vizuálisan odaigazítani, kb a Adiads, Adios és egyéb ruháknál láttam... Azóta se.. Na jó még a NOKLA
-
blueMerle
veterán
- Elnézést, SGMSGMS kapható?
- Egészségére! Hogy micsoda kapható? -
-
-
rdt89
addikt
A lényegi része maradt ki, mennyiért vesztegetik meg, mert a k4000pro még akár best buy is lehetne.
-
Xaels
félisten
Freetel Musashi. Asszony rá is pörgött rendesen
-
konczy3
senior tag
Sok munka lehetett az előbbivel
Akksi ki, új akksi be -
ZolkoW
őstag
Az a felirat hihetetlen
-
Xaels
félisten
Az a V4 nem Samsung kopi? Még a belső kijelző alatti felirat is elsőre tisztára Samsungnak tűnt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kipróbáltuk a V4 és a K4000 Pro telefonokat a kínai gyártó standján.
- Apex Legends (PC, PS4, Xbox One)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- EAFC 25
- Milyen TV-t vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest