- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
Baggins86 #12 üzenetére
Mi az értelme? Mondjuk az, hogy nem a játékokat kell kivetíteni. Ez is olyan, mint amikor telóról átküldöd a képet TV-re. Vagy média fogyasztás, vagy semmi, mivel ha nyomkodod, úgyis az eszközt nézed. Na mármost, ha van pozitív egész számú gyerek a családban, akiket le akarsz kötni és igényelni tudsz egy sötét szobát, minden megoldva. Ugyanez ha haverokkal "moziznátok", ami ugye jogvédett dolog, úgyhogy ne tegyétek, akkor megint nem kell sok mindennel bajlódni. Esetleg a családnak, ősöknek, nagyszülőknek mutatnál meg eseményeket, élménybeszámolót, akkor is jól jöhet. Ha sötétet tudsz csinálni a helyiségben.
Dawkins:
Csak abban az esetben váltja ki jól a kombót, ha a helyiséget eléggé le lehet sötétíteni. Én nemrég tartottam oktatásokat nagy teremben kivetített képpel, had ne mondjam, szalagfüggöny meg minden modernizációs vacak van, csak éppen sötétíteni nem lehet. Na ha nem egy "hétköznapi" projectort hurcoltam volna magammal, be is hajoltam volna a saját lábam közé. Azaz néha még így is majdnem kevés volt, pedig esett, nap egy pillanatig nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest