- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
#06658560 #21 üzenetére
Értem, nem vagyok hülye. Csak értsétek már meg, az az 500 lumen max. így használható, egyébként édes kevés, és a legtöbb "modern" helyen legfeljebb ablaktalan helyiséget lehet találni, de tökéletes sötétítés nincs. Pont ezért fog bukni ez a dolog ilyen gyertyafénnyel céges berkekben.
-
kelly416
veterán
válasz
Baggins86 #12 üzenetére
Mi az értelme? Mondjuk az, hogy nem a játékokat kell kivetíteni. Ez is olyan, mint amikor telóról átküldöd a képet TV-re. Vagy média fogyasztás, vagy semmi, mivel ha nyomkodod, úgyis az eszközt nézed. Na mármost, ha van pozitív egész számú gyerek a családban, akiket le akarsz kötni és igényelni tudsz egy sötét szobát, minden megoldva. Ugyanez ha haverokkal "moziznátok", ami ugye jogvédett dolog, úgyhogy ne tegyétek, akkor megint nem kell sok mindennel bajlódni. Esetleg a családnak, ősöknek, nagyszülőknek mutatnál meg eseményeket, élménybeszámolót, akkor is jól jöhet. Ha sötétet tudsz csinálni a helyiségben.
Dawkins:
Csak abban az esetben váltja ki jól a kombót, ha a helyiséget eléggé le lehet sötétíteni. Én nemrég tartottam oktatásokat nagy teremben kivetített képpel, had ne mondjam, szalagfüggöny meg minden modernizációs vacak van, csak éppen sötétíteni nem lehet. Na ha nem egy "hétköznapi" projectort hurcoltam volna magammal, be is hajoltam volna a saját lábam közé. Azaz néha még így is majdnem kevés volt, pedig esett, nap egy pillanatig nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- FortiNet FG-80C
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- PocketBook Touch HD 3 (PB632) e-könyv olvasó, Spicy Copper színben, tokjában - kiváló állapotban!
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest