- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
#06658560 #21 üzenetére
Értem, nem vagyok hülye. Csak értsétek már meg, az az 500 lumen max. így használható, egyébként édes kevés, és a legtöbb "modern" helyen legfeljebb ablaktalan helyiséget lehet találni, de tökéletes sötétítés nincs. Pont ezért fog bukni ez a dolog ilyen gyertyafénnyel céges berkekben.
-
kelly416
veterán
válasz
Baggins86 #12 üzenetére
Mi az értelme? Mondjuk az, hogy nem a játékokat kell kivetíteni. Ez is olyan, mint amikor telóról átküldöd a képet TV-re. Vagy média fogyasztás, vagy semmi, mivel ha nyomkodod, úgyis az eszközt nézed. Na mármost, ha van pozitív egész számú gyerek a családban, akiket le akarsz kötni és igényelni tudsz egy sötét szobát, minden megoldva. Ugyanez ha haverokkal "moziznátok", ami ugye jogvédett dolog, úgyhogy ne tegyétek, akkor megint nem kell sok mindennel bajlódni. Esetleg a családnak, ősöknek, nagyszülőknek mutatnál meg eseményeket, élménybeszámolót, akkor is jól jöhet. Ha sötétet tudsz csinálni a helyiségben.
Dawkins:
Csak abban az esetben váltja ki jól a kombót, ha a helyiséget eléggé le lehet sötétíteni. Én nemrég tartottam oktatásokat nagy teremben kivetített képpel, had ne mondjam, szalagfüggöny meg minden modernizációs vacak van, csak éppen sötétíteni nem lehet. Na ha nem egy "hétköznapi" projectort hurcoltam volna magammal, be is hajoltam volna a saját lábam közé. Azaz néha még így is majdnem kevés volt, pedig esett, nap egy pillanatig nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpársportok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gyúrósok ide!
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- PlayStation 1 / 2
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- újszerű iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst 1 év garancia Apple ajándék tok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest