- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerii
addikt
Gondoltam hogy a Compactokkal jöttök majd
, de T-nél a Z3c 140k. A Z1c már <80k, viszont a lényeg az, hogy új középkat. készülékkel nem jönnek ki 5" alatt, ami röhej.
Hol van az S,P,SP,M utód, sehol. Aztán majd jönnek a marketingesek, hogy mindenki már csak 5"-ost vesz (persze bzdmeg, ha csak azt gyártanak), ezért nincs kisebb.
Lényegtelen, valószínűleg úgysem vennék Sonyt, se Androidot többet. (Persze a Microsoft sem különb, de ott még van "friss" 735)Írhattam volna ezt másik gyártói topicba is, de most is Sony-m van, minőségi cucc, ezért gondolkoztam rajta.
Nagyon OFF:idén kiadja az Apple a 4"-os verziót is, és neki lesz egyedül normális portfóliója, a fejemet teszem rá. Azután leszek kíváncsi mit lép a többi 4"-on majd. -
gerii
addikt
"Éljen", kihalt a 5" alatti normális középkat. telefonok piaca....
Pedig ez ütött volna 4,5-4,7"-en.janeszgol: 3500-as előfizuért max megengedik hogy részletben elvidd 110%-os áron.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest