- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Na ez már tényleg olyant fed fel, ami szabad szemmel "kissé nehezen" látható.
Mindegy nekem, hogy mit tartalmaz a kép, csak arra voltam kíváncsi, milyen eredménnyel lehet így fényképezni. Lévén a közelemben sincs ilyen mikroszkóp, asszem eltekintek attól, hogy mélyebben beleássam magam. De azért köszönöm szépen a segítségedet.
-
kelly416
veterán
Ezek szerint a kérdésem megállja a helyét, a válasz meg az, hogy csak újságírói túlzás.
Hogy működik ez a fénymikroszkópos dolog? Mármint nem a guglizható része érdekel, annak mindjárt utána olvasok, csak az érdekelne, hogy Te mennyire vagy kezdő-profi, és ha lehet, meglesnék egy-két képet, amit sikerült csinálnod, ha szabad.
Szerk.:
Értsem úgy, hogy a betekintő nyíláson keresztül fényképezték, ahová más esetben az ember a szemét teszi? Vagy most nagyon nagy butaságot kérdeztem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest