- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
Én arra írtam inkább, hogy generálisan nem egy kategória a két hely. Lehet modnani, hogy HK meg Makaó is Kína, de nagyon nem az, bár gőzerővel próbálják olyan szintre zülleszteni sajnos A hivatalos globális álláspont szerint egy ország a PRC és Taiwan, de gyakorlatilag elég kemény határ van köztük, midenn szempontból. Politikailag is ellentétes pont, gazdaságileg is eléggé szeparált, az utóbbi évek egyik fontos változása, hogy fektethetnek be Taiwanon a kínai cégek. Visszafelé működött eddig is, de Kínában bárki befektethet, a pénznek nincs szaga, az a lényeg, hogy lapátolják nekik a sok valutát. Kulturálisan meg megint óriási a különbség, eléggé utálják a népi kínaiakat mindenhol, ami nem a Népi Kína, nem véletlenül.
Igen, elvileg lehet január 9 óta kapni, nem láttam még konkrétan sehol élőben, de ha taobao-n rákeresel, akkor van elég sok helyen, nagyjából egységes árakon. Mondjuk nem néztem, hogy készletük is van-e, de néhány boltnak biztos van.
Csak felesleges lenne egyelőre, arra nem adok ki ennyi pénzt sem, hogy fél évente megnézzek néhány filmet rajta, amikor repülőn vagyok
Vicces azért, hogy nem voltak képesek egy kipróbálható példányt kivinni egy ilyen kiállításra. -
törölt tag
Hajajj, még IT-ben is akad különbség, nemhogy egyebekben. Esetleg jártál már Taiwanon és/vagy Kínában? Jó kis cucc, de ha már úgy indult, hogy "kezünkben a ...", akkor lehetne kicsit több szubjektív infó a tabletről, az adatlapját már pár hónapja tudjuk, volt róla több hír is itt az oldalon is.
Egyelőre nem olyan nagyon olcsó, de majd valamikor lehet, hogy valami ilyesmit veszek a régi Nexus 7 helyett. Mondjuk nem sürgős a csere, úgyis csak ritkán használom az N7-et is, főleg utazásnál filmekre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- 90-es években voltam gyerek
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Anime filmek és sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest