- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolion01
tag
Ok, csak az tovább tart.
Android-on ott a multiwindow. ha annyira kell a multitasking.Szóval nekem az üzenetkezelés ami nagyon tetszik és Blend pedig nagyon hasznos, mert nem egy csomó email fiókot nyitva tartanom, mert mindent látok egy programban.
De, ha ezek máshol is meglesznek, BB minőségben...
-
zolion01
tag
Smart dialer: nyomogatod a a tárcsázó gombjait és kikeresi neked a partnered nevét, illetve az egyező partnereket! Nem a telefonszámát mint ahogy most csinálja, mert én partnereim nevét tudom, nem számukat, így számomra a tárcsázó BB-n mintha nem is lenne. Bár ez nem igaz, mert Windows aktiváláskor jól jön...
-
zolion01
tag
Még 1 kérdés? Ha a HUB elérhető lesz bármin, és ahogy nézem nem csak az, akkor mi értelme lesz továbbra is BB-t venni, használni?
A multi task-ot hagyjuk nem érzem a különbséget, a sebességet is, mivel droid-on is be lehet állítani, hány program fusson max. (developers options-ban), mert ugye Z30-on max 8, és kilövi valamelyiket ha még egy indul, és ezért ilyen gyors ez a rendszer. Ez egy fontos beállítás, mert így mindig lesz szabad memória, és ezért is tud kevesebb programot futtatni a Z3 (1,5Gb RAM/6 program).A BB-nek az üzenetkezelése az erőssége, de ha minden fog futni máson is, akkor tényleg nem lesz értelme telefont gyártaniuk.
Mondjuk tényleg vicc, hogy egy nyomoronc smart dialer-et sem tudtak még belerakni a rendszerbe. -
zolion01
tag
Köszi, de továbbra sem értem. Pont ugyan úgy tudtam csetelni bármin, skype, viber, hangouts, vagy éppen levelet írni, miközben szólt a zene róla mint ahogy most. Nem záródtak be ott sem a programok. Vagy futott a Wazze, bejőhívás, Wazze ott folytatta ahol előtte tartott. De ez igaz volt Sygic, stb. esetén is.
-
zolion01
tag
Én is BB-t használok augusztus óta, sőt azóta már más is a közelembe. De elmondaná nekem valaki, hogy mitől jobb a multi task itt, mint bármelyik nem olcsó tiszta Droid-on (nexus, moto x, moto g)? Értem itt Android 4.4.4 és fölötte? Semmi különbséget nem vettem észre. Nem fut a Photoshop és a Pagemaker itt sem, hiába próbálom elindítani...
-
zolion01
tag
Az S4-es proci is túlzás ide! Szerintem találtak elfekvőben még régebbit, amit ingyen megkaptak, így lett pénz a "nagyon fontos" görbe kijelzőre...
A "hibátlan" BB Maps-t pedig ingyenes papír alapú térképpel fogják kiegészíteni, mert az legalább működik...
De jó, hogy nem azzal foglalkoznak amivel kéne, egyszer már majd nem elbuktak, mert nem figyeltek arra, hogy a többiek hol tartanak és, hogy mire van igénye az embereknek.De hajrá! Várom a következő frissítéseket a Z30-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- XPEnology
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- PlayStation 1 / 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest