- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Mobil flották
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matada2.3
veterán
Azt tudtam, hogy szoros az együttműködés, de hogy ennyire.
-
lacruise
tag
vegre valami erdekes a MWC-en a sok droid es okosora utan.
-
prolad
addikt
Érdejesnek ígérkezik, lehetne megint torch széria.
-
kekkola
senior tag
válasz
FoxiestFox #43 üzenetére
"Minden elismerésem a RIM-é,..."
akartad mondani a Blackberryé -
axioma
veterán
Nyilvan oldalt slider kene, ez nem kerdes, igen eleg megnezni a milestone sorozatot...
Masreszt viszont az oldalt slider valoszinuleg attol nem lehet, hogy a kijelzo meg ebben pont az edge. Viszont talan vegre megtorik a jeg, es ujra fontolora veszik a qwerty kicsusztatasos modelleket... (nem baj ha nem tulszaturalt samu-kijelzovel, de ezt akar meg is bocsatanam neki ha jonne oldalt sliderben). -
eventus
veterán
válasz
FoxiestFox #43 üzenetére
RIM helyett már csak BlackBerry a cég neve
-
Áááááá, amint megláttam az új Samsungot ezzel a kijelzővel, arra gondoltam, de zsír lenne ez, billentyűzettel, Android nélkül, és normális gyártótól, erre itt van ez.
Minden elismerésem a RIM-é, a Passport után már a második KELL-érzést kiváltó motyó. -
oszi666
őstag
Szerintem meg kellene erteni, hogy ez ugyanugy mint a galaxy s6 edge egy teszt. Tesztelik a piacot, hogy van-e ra igeny. Ami erdekes, hogy szerintem a samsungnak van annyi tartaleka, hogy ha bukas, ne erezze meg tulsagosan, a bb nem tudom ezt hogyan jatszhatja el. De lattunk mar ilyet, amikor elsore full ertelmetlen dolgokat vezetnek be. Erdekli oket mennyire jon be a nepnek. Szerintem itt is ervenyes lehet valami tizes szabaly, mint az invazios fajoknal populaciobiologiaban: 1000 otletbol 100 jut el az tervezoasztalig, 10-et piacra dobnak, es egy lesz, ami igazan megmarad, es elterjedt megoldassa valik. Ugy tunik, ez a hajlitott kijelzo benne van a 10-ben. Es elsore az iphone fele erintokijelzot is temette mindenki. Lehet sikeres ez a hajlitott cucc, ha a fejlesztok ertelmes tartalommal meg tudjak tolteni.
Nekem egyenlore feleslegesnek tunik, gyakorlati hasznat egyenlore nem latom. De erdekes probalkozas, es igenis minel tobb fejlesztes probalkozas legyen, ami hajtja a gyartokat az uj dolgok kutatasara. A begyoposodes soha nem vezet celra(lsd nokia a symbiannal) -
pengwin
addikt
"Hiánypótló"... valóban, csak nehogy ebbe is ugyanazt az S4-es SoC-t tegyék, mint a Z10 óta majdnem minden készülékükbe. Szerintem nagyon gáz, hogy még most is mutattak be Snapdragon S4-gyel szerelt telefont (Leap)... nem plusz teljesítményt várnék, hanem 64bitet, újabb utasításkészletet, jobb energiahatékonyságot, vagy az újabb technológiák (pl. DDR4, gyorsabb eMMC-k) támogatását az SoC oldaláról.
-
philips20
aktív tag
Még mindig nem értem mi értelme ennek.
-
sasa134
addikt
Én sem értem mire való ez a "lelógó" kijelző.. Kicsit olyan mint a hajlított TV: ok, itt a technológia, meg tudjuk csinálni..de hogy mire való?
Meglátjuk, lehet lesz hozzá valami funkció rendelve vagy lesz valami gyakorlati haszna - egyelőre ezt én nem látom. De hát mondjuk az egész cuccról nem tudni semmit, szóval addig is csak okoskodni lehet.
Amúgy ilyen méretben valóban lehet jobb lett volna oldalt a bill. Nem tudom milyen lesz az egyensúlya így a cuccnak. -
ashot
tag
Valoban nem valami praktikus hogy lefele csuszik a billentyuzet. Ha elkezdesz vele emailt irni, kipotyog a kezedbol. Mivel ez egy prototipus, remeljuk ezt javitjak es akkor must have. A halitott kijelzo meg csak siman jol nez ki. Ha nem kernek erte felarat siman johet.
-
atike
nagyúr
...most komolyan ezt az edge hullámot lovagolják meg ők is...? Ez akkora királyság...? Szerintem egy elég felesleges plusz....
Természetesen millió egy eltérő igény is létezik mint az enyém, de ezt mivel lehet indokolni, hogy hasznos új dolog...?
-
malnabokor
senior tag
Én pénteken mikor direktben rákerestem, nem találtam sehol hivatalos oldalon (MWC programfüzet, CB, N4BB) sem időpontot és helyszínt, CB-n Q&A szekcióban is csak annyit tudtak mondani, hogy lesz egy előadás (de ez nem az volt). Én is emlékeztem hogy lesz, de az max szombaton derülhetett ki (akkor gondolom az újságírók meg már utaztak)
Eventus: lehet, hogy szerinted ez-az hülyeség a kijelzőben, és legszívesebben befagyasztanád a múltbéli állapotokat, de szerintem a BB sem és én szem szeretném, ha a BlackBerry mellett úgy elmenne a piac, mint néhány éve...
-
Gzolo
senior tag
Ide a Hub-ot, de azonnal
-
kekkola
senior tag
Quad-core Blackberry Edition
BB10 miért is igényel ilyen görbe kijelzőt?
Design? (azoknak lesz ez lényeges akiknek az esztétikum legalább olyan fontos mint a praktikum)#27 eventus: mivel összecsókoltak a samsunggal valszeg olcsóbban-könnyebben hozzájutnak, az S6 Edge valszeg nagy siker lesz, annak a hátán el lehet evickélni + sztem az amoled jóval vékonyabb és könnyebb technológia ami nem elhanyagolható szempont egy slider esetében, hogy minél vékonyabb lehessen.
-
QwErTy42
addikt
De miért lefele csúszik és nem oldalra?
OMFG!Teljesen hibátlan lenne, ha a Motorola után valaki ismét gyártana értékelhető csúsztatható kivitelű telókat.
Most már adott a technológia, hogy ne legyenek két és fél centisek az ilyen megoldások: akár a 10-12 mm-be is simán beférhetne, korrekt akksival.Ez pedig igazán megdobogtatta volna a szívemet. A Lumia 930 után az első teló lenne, amiért még pénzt is adnék.
-
kekkola
senior tag
"OK hagyjuk már. Most mit akarsz bitonyítani?"
Én kb. azt mondtam, hogy mostohagyerek a BB. Csupán ennyit. Ha nagyon számítana, ott lennének. Állítólag valakinek a MA-s srácok közül van BB-je...
#20 eventus:
(Exynos lesz benne
)
#23 eventus: illene... de ez van, még jó hogy tudok angolul, egyébként sem nagyon érdemes MA-n BB-t olvasni (5 napos hírek, fél sajtótájékoztatók), CB-n kb. minden megvan.
-
eventus
veterán
Egyszercsak megjelenik, mint a passport/ classic hosszú idő után, majd jó kis S4 procival.
Időben kell piacra dobni!
-
Probber
őstag
Egy ilyen csúsztatható kivitelű modellt már régóta vár a közönség.
Remélem még idén bemutatják. -
MeGabee
senior tag
Felvillanyozva olvastam a cikket, amíg a képet meg nem láttam....valahogy ez így otromba lett nekem.Pláne a kihúzható qwerty-vel.Legyen kisebb a kijelző, és fix a qwerty....
-
sasa134
addikt
a Google nagy barát ilyen helyzetekben...
szerk.: OK hagyjuk már. Most mit akarsz bitonyítani? Az, hogy a BB az MWC-n jelen van és készüléket jelent be, tudjuk tavaly óta. Nem fogom visszakeresni de tuti volt hírben itt a Ph-n is. Most nehogy már olyan nehéz legyen kitalálni, hogy mikor van a sajtóesemény? Nem BBM csatornákról beszélek, hanem hivatalos honlapokról, az MWC események hivatalos listájáról, ezek mind hozzáférhetőek, publikusak: ki, mikor, hol, mit..
-
kekkola
senior tag
Nincs feliratkozva senki a Crackberry BBM Channelre
A sliderhez: Samsung SlidEdge Blackberry Edition
(mindezek ellenére már ennyiből nagyon tetszik
)
#17 sasa134: és ha nem tudod, hogy egyáltalán neked keresned kellene valamit is? Nekem amikor BB-m volt, akkor alap volt a Berryblog-CB-N4BB channelek követése (CB most droidon is fent van
) (na meg néha egy kis zozo
)
-
oszi666
őstag
Uuuu jn a hub iosre vegre. Kivancsi vagyok ra.
Anno meg azt mondtam, higy van hub szeru cucc iphonera. Aztan egyik ismeros z10er megtapiztam es rajottem hogy nincs, viszont KELL. -
Wildpath
tag
Ronda és órmótlan nagy.
-
-
sasa134
addikt
Azt nem tudom, hogyan lehetett nem értesülni a BB event-ről. Mi, normál érdeklődők is napok óta tudjuk, hogy kedden reggel fél 9-kor BlackBerry event az MWC-n..Pörögtek is a csoportok.
Az összes BB oldal, N4BB, Crackberry előre jelezte, live blogolt, stb. -
fi:zi'k
nagyúr
Ha már ilyen nagy batár, akkor MÉR??? alulra kerül a bill és miért nem oldalra???
(#11) jacis
Mi a túróért kérdezném azt?
Egyszerűen kényelmetlennek tartom ezt a kialakítást, mert baromi hosszú lesz az amúgy sem kis készülék.
Ha alulra kell a bill, akkor ott Passport.(#12) sasa134
Gondolom a részvételi lehetőségről értesültek későn. -
b4zsi-
őstag
Öröm egy ilyen telefonról olvasni. Annyira kellene a piacnak szerintem, mint ahogy a Z1-Z3 compact kellett.
-
Uh. Ez brutal.
Hianypotlo cucc az fix. Nehogy a vegen a Samsung megvegye oket
-
galaxys80
veterán
Akkor hamarosan már a HUB sem lesz BB exkluzív. Pedig a multitasking mellett a legtöbbet emlegetett kifejezés.
Egyébként szerintem a Samsung erőteljesen megindította a bekebelezést.
(Nem a teljes BB-t. Csak a mobil ágazatot) -
kakuk.tamas
addikt
Jesszzzz!!! Nagyképernyős érintős teló, qwerty billel. Kívánságaim meghallgattatak!
-
Devas
őstag
Kár hogy a BB is már csak nagy batár telefonokat csinál...
-
Juliuska
senior tag
juj de jó és ez vajon mire jó...?
-
jacis
nagyúr
Tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsunggal való szoros együttműködés eredménye lehet az új készülék, amiben valószínűleg a Galaxy S6 edge kijelzője van, illetve a QWERTY billentyűzet sem maradt le róla.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T510 - i5-520M I 8GB I 160GB I 15,6" HD+ I Nvidia I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest