- Apple Watch
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Felkészült a Redmi 15C
Új hozzászólás Aktív témák
-
razzorr
őstag
Hogy mire jó? Először is kell hozzá egy flip-es bőrtok,ami csak a képernyő síkját fedi le, a hajlított részt nem. Majd kell hozzá egy hiperszuper bizalmas biznisz tárgyalás és ha jön a nyakkendős lovagnak egy mailje,üzenete,akkor maradhat a flip rajta és a kis csíkon diszkréten olvashatja a millió Dolláros ajánlatait,anélkül hogy a jelenlévő tárgyaló partnereit megzavarná. Szerintem
-
malnabokor
senior tag
Én pénteken mikor direktben rákerestem, nem találtam sehol hivatalos oldalon (MWC programfüzet, CB, N4BB) sem időpontot és helyszínt, CB-n Q&A szekcióban is csak annyit tudtak mondani, hogy lesz egy előadás (de ez nem az volt). Én is emlékeztem hogy lesz, de az max szombaton derülhetett ki (akkor gondolom az újságírók meg már utaztak)
Eventus: lehet, hogy szerinted ez-az hülyeség a kijelzőben, és legszívesebben befagyasztanád a múltbéli állapotokat, de szerintem a BB sem és én szem szeretném, ha a BlackBerry mellett úgy elmenne a piac, mint néhány éve...
-
kekkola
senior tag
"OK hagyjuk már. Most mit akarsz bitonyítani?"
Én kb. azt mondtam, hogy mostohagyerek a BB. Csupán ennyit. Ha nagyon számítana, ott lennének. Állítólag valakinek a MA-s srácok közül van BB-je...
#20 eventus:
(Exynos lesz benne
)
#23 eventus: illene... de ez van, még jó hogy tudok angolul, egyébként sem nagyon érdemes MA-n BB-t olvasni (5 napos hírek, fél sajtótájékoztatók), CB-n kb. minden megvan.
-
kekkola
senior tag
Nincs feliratkozva senki a Crackberry BBM Channelre
A sliderhez: Samsung SlidEdge Blackberry Edition
(mindezek ellenére már ennyiből nagyon tetszik
)
#17 sasa134: és ha nem tudod, hogy egyáltalán neked keresned kellene valamit is? Nekem amikor BB-m volt, akkor alap volt a Berryblog-CB-N4BB channelek követése (CB most droidon is fent van
) (na meg néha egy kis zozo
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest