- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Netfone
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszi666
őstag
Szerintem meg kellene erteni, hogy ez ugyanugy mint a galaxy s6 edge egy teszt. Tesztelik a piacot, hogy van-e ra igeny. Ami erdekes, hogy szerintem a samsungnak van annyi tartaleka, hogy ha bukas, ne erezze meg tulsagosan, a bb nem tudom ezt hogyan jatszhatja el. De lattunk mar ilyet, amikor elsore full ertelmetlen dolgokat vezetnek be. Erdekli oket mennyire jon be a nepnek. Szerintem itt is ervenyes lehet valami tizes szabaly, mint az invazios fajoknal populaciobiologiaban: 1000 otletbol 100 jut el az tervezoasztalig, 10-et piacra dobnak, es egy lesz, ami igazan megmarad, es elterjedt megoldassa valik. Ugy tunik, ez a hajlitott kijelzo benne van a 10-ben. Es elsore az iphone fele erintokijelzot is temette mindenki. Lehet sikeres ez a hajlitott cucc, ha a fejlesztok ertelmes tartalommal meg tudjak tolteni.
Nekem egyenlore feleslegesnek tunik, gyakorlati hasznat egyenlore nem latom. De erdekes probalkozas, es igenis minel tobb fejlesztes probalkozas legyen, ami hajtja a gyartokat az uj dolgok kutatasara. A begyoposodes soha nem vezet celra(lsd nokia a symbiannal) -
oszi666
őstag
Uuuu jn a hub iosre vegre. Kivancsi vagyok ra.
Anno meg azt mondtam, higy van hub szeru cucc iphonera. Aztan egyik ismeros z10er megtapiztam es rajottem hogy nincs, viszont KELL.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest