- Android szakmai topik
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
AS
félisten
Jó ez, de ez a káva hatalmas de tényleg,......
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
SzőkeKapitán
tag
Szép, meg jó... mire kijön a Z5 Tablet, addigra biztos az ára is jó lesz.
-
Jimmy66
senior tag
Nice!
-
alkatraz3000
senior tag
Huhh, ez gyönyörű. Egesz kívánatos, de sajnos tabletbol csak iPad.
"Nincs pénzünk olcsó sz.rt venni ... !"
-
ROBOTER
addikt
"úgy hivatkoznak, hogy a világ legkönnyebb és legvékonyabb 10 hüvelykes képátlójú táblagépe. Ez tulajdonképpen igaz is, hiszen az újdonság csupán 6,1 milliméter vékony, ami megegyezik az iPad Air 2 efféle tulajdonságával, de az ugye egy 9,7 hüvelykes készülék."
Bár "nyelvtanilag" helyes a megállapítás, a képernyő felülete kisebb, mint az iPadének (16:10 vs. 4:3). Szóval hogy milyen műszaki elsőbbséget képzelnek mögé...
-
ROBOTER
addikt
válasz SzőkeKapitán #6 üzenetére
Szerencséjük is van, hogy nem képmagasságban, mert eltérő arányok mellett kb. annyira releváns paraméter a képátló is.
[ Szerkesztve ]
-
Enci1983
senior tag
Egy újabb gyönyörű tablet a Sony-tól
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal.
-
kelly416
veterán
Nagyon szép lett, de az a káva... tudom, tudom. Az IP védelem, meg a hatalmas akku, meg a szomszéd néninek így tetszett. De akkor is brutálisan nagy a káva. Ugyanez "penge" kávával, majd 1 centi vastagságban jóval nagyobb akkut enged szerintem, és 100%, hogy lenne rá kereslet. Mindegy, így is nagyon szép. Látom, tanultak a z1c mizériából is, hogy hátul csak a belpiacos üveg, a többi karcolódó műanyag, így ez már alapból matt, de szerintem nem is áll rosszul neki.
-
prolad
addikt
Nagyon szép lett, kávák sem olyan vészesek ha már ilyen vékony könnyebb lesz tartani.
-
veterán
Ezt a káva hisztit nem értem. Mivel könnyű, 1 kézben is tartható hosszabb ideig és ilyenkor a káva igencsak hasznos. Nekem Z2 van, tudom, miről beszélek. Egy könnyű tabletnél ez plusz, azoknál, amit úgyis két kézzel kell fogni vagy hátul tartani, mindegy.
skyline_r33:
Mire nem elég ez az akksi? A Z2 tökéletesen bírja és nem kell folyton tölteni - másrészt nagyobb akksit hosszabb ideig is kell tölteni.[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
Ha tabletet akarnék venni, erősen esélyes lenne. Nem nagyon lehet belekötni.
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
vicze
félisten
A káva még így is túl kicsi konkrétan.
Komolyan te lebegtetsz egy 10"-os tabletet vagy mi a *****? Ezt most halál komolyan kérdezem, mert hogy használni nem használ a többség az is biztos...Ha tesztekben értelmes üzemideje lesz, akkor erre cserélek azt hiszem(bár valahogy kételkedek a jó üzemidőben). Remélem a kisebb tesó mérsékeltebb árát is örökli.
@gerii: Aha, 1,5x-es felbontás mellett szerinted tovább bírja? Vannak kételyeim efelől...
[ Szerkesztve ]
-
Elementh
aktív tag
Durva a belső is..
-
addikt
Nagyon szep! Apple fanatikuskent kacsintgatok a droidos táblagépek fele egyre- jobban.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
csadi0011
őstag
Rosszul látok, vagy ez tényleg vízálló nyitott microusb-vel?
Amúgy gyönyörű. Én imádom. Kávával sincs bajom az eddigi tapasztalataim alapján.Milyen szoftver bigyó ez a gyorsindító dolog ebben a videóban? (akinek nem ugrik az időzített link, a lényeg 1:11-nél van)
-
DigitXT
nagyúr
Hátööö. Nem biztos, hogy matekot kellene oktatnod:
a képleted kizárólag négyzet alakú kijelzőkre igaz LOL.HINT: 16:10 képaránynál egy 10"-os képátlójú készülék
felülete ~290 cm2, míg egy 9,7"-os, de 4:3-as készülék
felülete ~291 cm2. Szóval icipicit, DE utóbbi a nagyobb:
nem szélesebb, magasabb. Így jön ki a nagyobb terület.Egyébként az iPad pixelsűrűsége sajnos kisebb: "csak"
264 ppi, míg a Sony tablet több, mint 300 ppi. Jópofa. -
legiaap
félisten
Mi az istenért csak 32 gigát raktak bele?
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Flind
senior tag
Mert ez bővíthető, mint a Sony termékek általában.
Mellesleg SD kártyával együtt is olcsóbb lesz, mint az azonos tárhelyű Air 2.Cikkhez: Gyönyörű! Mondjuk 4GB RAM-ot el tudtam volna viselni, de így sem lesz egy lassú jószág. Videókon látszik kicsit az új felület, itt beleraktak egy Windowsos tálcára hasonlító multitasking sort. Gondolom jön majd a Z3 Tablet Compactra is.
Árra kíváncsi leszek! -
-FreaK-
veterán
Nagyobb átló esetében sehogy sem lehet kisebb a felület, akárhogy tologatod az oldal arányokat gondolj bele, ha szélesebb képarányt választasz, akkor az egyik oldal ugyan nő, de a másik arányosan csökken.
Ahogy vincze1 az imént kijavította magát, az eltérő felület a 0.1"-al nagyobb képátlóból adódik, csak azt nem mindig szokták pontosan írni, sokszor csak kerek 10"-nak veszik.
-
DigitXT
nagyúr
de a másik arányosan csökken.
Arányosan??? Már mihez képest, ha pont más képarányt (!) választasz?Csak egy gyors példa: LG 24MP55HQ: 23,8"-os monitor, kb. 1562 cm2 felület
LG 25UM55: 25"-ös monitor, kb. 1460 cm2... Nagyobb képátló: 21:9-es arány,
előbbi meg 16:9-es. És pontosan az oldalarányok tologatása az, amit nagyon
szeretnek a marketingesek is, ti. egy 16:9-es LCDTV-re nagyobb szám írható,
miközben a TV magassága, és adott esetben felülete sehol a 4:3-as CRT-hez.Hogy ne csak "incselkedjünk": egy "82 cm-es" TV régen hatalmas batár volt...
Ma meg egy belépő méretű LCD, és nem a centi ment össze az évek során.
(Változnak az idők, változnak a képarányok: az arányosság pont nem játszik.)[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Attól függ milyen márkájú kártyát veszel bele. Én inkább a nem bővíthetőség híve vagyok. Annak a beolvasása mindig lassabb lesz, mint a rendes, gyari tárhely és így rontya a felhasználási élményt.
Amúgy meg a Sony oldalán már fent az ára. 579 angol font. Air 2 559 font, de az már 128 gigás. Akkor miről beszélsz?[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
Új hozzászólás Aktív témák
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Call of Duty: Black Ops 6
- A fénynél gyorsabban
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Bestbuy játékok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Külpolitika
- Hálózati / IP kamera
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- iPad Pro 2022 M2 11 128GB wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest