- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gears27
aktív tag
Sziasztok. Z520 acer telot vásásolnèk használtan. Egy idol 2s-t váltanèk le erre. Valakinek tapasztalat esetleg? Negativum, pozitivum?
-
bendo75
tag
Sziasztok!
tanácsot szeretnék kérni,mégpedig acer liquid z520 most lettem friss gazdája 3-hete!Nagyon megvagyok elégedve vele,semmi problémát nem észleltem(eddig)gyors és stabil!Egyetlen 1-dolg leszámítva idegesít,mégpedig a hívó fél hangja olyan mint valami kútból beszélne!Ezt be lehetne állítani...vagy van valami progi ami ezt a kis hibát kijavítaná,értem itt tisztázás!Vagy ez ilyen,és szokjak hozzá!
Válaszokat előre is megköszönöm!
-
Ezek az acer készülékek soha nem tetszettek, és ez sem kivételek, a hátlap egyszerűen ronda.
-
nightshadow
veterán
187ppi a Z520 esetében nem gáz 2015-ben?
-
draco31
veterán
Kíváncsi vagyok a tesztekre. A Z520 jobban tetszik.
-
morvaytam
újonc
Hát nem erőltették meg magukat. Kb 5 évvel ezelőtti a design.
-
Fejvadi
nagyúr
Egészen korrekt.
-
Halkow.
senior tag
Hát ezt hogy gondolták a gyengébb kap lolit az erősebb nem
szoftveresen biztos ez is egy hulladék
-
janeszgol
félisten
Mindkettő kellemes készülék a specek alapján. Lássuk majd!
-
philips20
aktív tag
Nem a legszebb, de biztos lesz rá vevő.
-
dzsi23
addikt
Aki a kisebb telefonokat szereti, az örülhet, hogy 4 hüvelykes telefonokat is gyártanak, de hiába kicsi a kijelző, ha körülötte giganagy a káva. Azok a vezérlőgombok bőven elfértek volna a kijelző alatt is. A 2magos proci meg nem tudom, mennyire elég.
(#2) kbyte1024:
Nem mondtam, hogy rossz a 4.4, az én telómon is kitkat van, nem sok bajom van vele. Tényleg pozitív dologként említettem, hogy legalább úgy veszi meg az ember azt a telefont, hogy tudja, hogy nem lesz rá lollipop, és nem várja feleslegesen. -
roli543
őstag
A kicsi egész jól hangzik, és szerintem még jól is néz ki. Szolgáltatóknál lehet jó nyomott ára
-
babkukta
senior tag
végre egy normális méretű telefon
kár h Acer
-
moleculez
veterán
Én még az életemben soha senkinél nem láttam Acer telót, a világ egyik pontján sem... De van még pár ilyen márka.
-
pusszycat
nagyúr
Nem értem miért nem lollipop-al adták ki, nem fut rajta vagy mi? Szívesebben vesz az ember fia,lánya naprakész os.-el pláne telefont.
-
atosan
veterán
Ezt is megértük, 4 colos kijelző, 8 giga tárhely, 1 giga ram, ráadásul lilapopóval, jó áron.
-
dzsi23
addikt
Legalább megmondták, hogy ne várják a nyalókát, valamilyen szinten ez is pozitív.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Energiaital topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- MSI CYBORG 15 A13V
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest