- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bar1
aktív tag
Szép lett az új S6, prémiumabbnak hat, mint az iPhone6, viszont nagyon láthatóan és gyorsan gyűjti az ujjlenyomatokat, így az ellentétes hatást éri el. A kamera eddig is kiállt, csak most, hogy vékonyabb lett a készülék, szembetűnőbben áll ki. Ebből a szempontból sokkal jobb a HTC One-ok kialakítása, ahol ugyan jóval vastagabb a készülék, de ennek köszönhetően nem áll ki a kamera és mivel ívelt a telefon kialakítása, mégis vékonynak hat az M7 és 8 esetén. Ezt érthetetlenül tönkrevágták az M9-nél, ami még az M8-nál is vastagabb lett -az S6-nál pedig már majdnem 3mm-rel- , mégis kiáll a hátsó kamera... Minőségérzetre ennek ellenére nekem még mindig az M9 az első. Viszont a vastagsága ellenére nincs OIS, ezzel ellentétben az S6-nak van, ezért nagy pluszpont jár.
-
pohár
félisten
válasz
lionhearted #128 üzenetére
hát a váza mindnek fémből van, különben ketté tudnád hajtani... a keretre gondolsz
-
-
pohár
félisten
válasz
lionhearted #126 üzenetére
műanyag váz?
-
válasz
Parallaxis #125 üzenetére
Azért vettek át ide belőle dolgokat. Nincs SD hely. Fémház. Saját SoC. Elég az USB 2.
Személy szerint jó pár dolog tetszik az S6-on, de valamiért eddig a műanyag vázzal is megvoltam. Sebaj, nem hajt a tatár.
-
Parallaxis
addikt
válasz
lionhearted #124 üzenetére
Az Alpha-val is úgy tűnt, hogy elindulnak egy szimpatikusabb irányba, aztán gyorsan el is kaszálták az egész termékvonalat. Az A sorozat meg nagyjából egy vicc az Alpha-hoz képest.
-
válasz
Parallaxis #122 üzenetére
Akkor meg főleg, bepróbáltak valamit az S5nél, aztán mégsem tűnt túl stabil elképzelésnek... Nem azt bizonyítja, hogy a párosak lennének a próbálkozások.
-
TRIvidore
tag
F@szt kell azon lovagolni még mindig, h ki másol ki mikor a telok jó 80%a Shenzenben készül...
Arra a "letisztult TW" felületre azért kíváncsi leszek.. Ha már száműzték a Magazine UI-t megérte. -
Parallaxis
addikt
válasz
lionhearted #121 üzenetére
Az Samsung Infó app volt hibás, nem ismerte fel korrekten a kamera modult a C-s Note 4-ben, azóta javították.
Mindkét készülékben ugyanaz a modul van.
-
pohár
félisten
válasz
lionhearted #119 üzenetére
mindegyik Note 4-ben Sony modul van...
-
válasz
kaylac1990 #75 üzenetére
Hogy a viharban lehet új irányvonalat előrejelezni nagy durranás nélkül? Szavakkal? A meglátásom szerint ezek összefüggnek, mindent beleszórnak, aztán majd javítgatnak...
Igazi áttörés az IP védelem? Erre elhagyják... a kolléga szerint túl sokat vittek vissza, mert beázott. Nagy védelem, mondhatom. Biztosítást meg bárki vehet, bármelyikre.
ISOCELL kamera? Ott próbálták ki először, a Note4-ben is már megint 2féle volt, elvileg a Snapi chiphez Sony járt. Most ezzel elvileg nincs gond, hogy csak egyféle SoC van.
Pulzusmérő..hah. Amazing. Világmegváltás volt.
Az új UX meg szintén az "új irány", hiszen azóta is azt nyomatják, tehát a nagydurranás megint az új irány... (igaz, előtte már egy tableten bejelentették)
USB3? Nyoma sincs, már a Note4-ben sem.Az S4nek semmi ordas hibája nem volt. A hátlap nem olyan, mint az S5, de jobb volt, mint az S3. S3 szoftveresen sem volt mindig toppon, nagyon sok panaszt hallottam körülöttem rá.
-
csab2
veterán
#53, #54
+1 -
csab2
veterán
Ha valaki, akkor én igazán nem vagyok Samsung fan. Az utóbbi 1-2 évben megutáltam a céget és megfogadtam, hogy soha többet nem veszek Samsung márkájú terméket.
DE!
El kell ismernem, hogy a Galaxy S6 és S6 edge igen-igen jól néz ki. Egyszerűen jól esik rájuk nézni. Nem tudom, milyen az új Touch Wiz, de a leírások alapján (egyszerűsítés) az is szimpatikus. El kell ismerni, hogy a Samu belehúzott. Le a kalappal! Engem az nem igazán érdekel, hogy nem cserélhető az aksi és nincs memóriakártya. Nem dicsérem meg ezekért egyik gyártót sem, mert tény, hogy jobb lenne ha nem így lenne, de el tudom fogadni, hogy ez van.
Mindezekkel együtt tagadhatatlan, hogy az S6 oldala körben nagyon hasonlít az iPhone 6-ra. Érdekes, hogy a Samsung pont most kerekítette le a csúcstelefonja szélét és készítette el aluminiumból. Meg vagyok győződve arról, hogy azért lett ilyen, mert az iPhone 6 is ilyen.
Arra pedig mérget mernék venni, hogy ha az Apple nem jelenti be az Apple Pay-t, akkor most a Samsung nem rukkol elő a Samsung Pay-jel. Ugyanez volt egyébként az arany színű S5 bejelentésével is és az ujjlenyomatolvasóval is.
Egyszerűen visszataszítónak tartom, amit a Samsung - mint a világ legnagyobb telefongyártója - művel e téren.
Ezt azért írtam le, mert egyszerűen nincs igazuk azoknak, akik azt állítják, hogy a Samsung nem másol. De igen, másol. Ami nem is lenne akkora baj - hiszen valamennyire minden gyártó másol, átveszik egymástól a jó vagy menő ötleteket - , a Samsung azonban szerintem pofátlanul csinálja. Pont. -
csab2
veterán
Hát, ha ez volt a legőszintébb Samsung interjú, akkor milyen lehet a legőszintétlenebb?
Nagy merketing duma az egész. Persze, nem is vártam mást, de akkor ne ilyen címet adjatok a cikknek! Hacsak nem irónikus akart lenni (szerintem nem). -
emre33
addikt
válasz
Parallaxis #112 üzenetére
Ott az a baj, hogy a kamera védő üveg nem zafír, nem GG4, hanem sima edzett üveg.
Ez gáz..
-
Parallaxis
addikt
Ezt a kiemelkedő kamera kérdést nem igazán értettem a riportban, tekintve, hogy az összes komolyabb kamerával szerelt Galaxy esetén kitüremkedik a kamera a készüléktestből (jobban mint az i6 esetén), szóval nincs ebben semmi újdonság.
-
boksz
senior tag
Ezekre a dolgokra amiket mondott a riportban a srác, HTC már két generációval ezelőtt rájött......
-
so_ha
senior tag
Ragasztott üveg => merevség
Senki sem beszélt szilánkos törésről, hanem teherhordásról, ha figyelmesen elolvasod az egy sort.Igen a merevség növelése, a te általad írt "strapabírást segíti elő" ... csak én mindezt pozitív előjellel írtam, veled ellentétben.
Nem iparágat kell szűkíteni, hanem a felhasználás miértjét kell/ene megérteni.
Remélem így szájbarágósan már érthető/bb volt! -
zoleeno1
veterán
De most komolyan ettől kell hangosnak lenni az egész szájbatekert netnek, hogy hasonlít az alja az alma aljához??? Őszintén ki nem sz.rja le??? Ki a fa.zom nézegeti órák hosszat a telefon alját? Ha szemből ugyanolyan lenne megérteném... De, hogy valamelyest hasonlít az alja és ezen nem tudnak az emberek túl jutni, azt nem hiszem el...
A samus manus előtt meg le a kalappal, Ken Hongosan szimpatikus és egyenes volt
jó, voltak bullshitek, de azért az eddigiekhez képest messze a legegyenesebb volt
-
madgie
titán
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Parallaxis #98 üzenetére
Erre van valami felmeres? Az en kornyezetemben mindenki fejjel felfele hordja zsebben a telefonjat.
nagizoli: Akkor a Jiayu perelheti a Samsungot az S6 miatt.
-
Zol01
tag
válasz
Parallaxis #98 üzenetére
Jó hát ez megszokás kérdése, ha nem hallgatok zenét fejjel lefele rakom zsebre, ha viszont igen akkor simán kézbe lehet venni forgatás nélkül.
-
Parallaxis
addikt
Hát ha így van, akkor mindkettőnél mérnöki baklövés volt alulra tenni a jack-dugót.
Pontosabban felülre rakni baklövés, mert az emberek zöme fejjel lefele rakja a zsebébe a készüléket, hogy kivéve ne kelljen forgatnia, hogy használni tudja. Így pont ideális az alsó jack aljzat, mert nem törik meg a kábel.
-
a.sebi
őstag
szerintem az apple masolta a htc t az applt pedig a samu! ergo a hátècè az áldozat 😄😄😄
-
emre33
addikt
válasz
Cynicelectro #87 üzenetére
És ebből a 20%-ból mennyi nem jól használta? Nem csukta be rendesen a kisajtót?
Erre bizonyíték nem lesz soha. -
Csapoati
nagyúr
válasz
Stanley-B. #2 üzenetére
Ja, alulrol hasonlit egy picit (ertsd: jack dugo, a hangszoro racsainak kerek kikepzese), mas szogbol meg koze nincs hozza. Maga az also resz is full kerek az i6-nal, az S6-nal pedig van benne egy tores. Rohejesek vagytok, talan tartotok a Samsungtol, vagy mi?
-
Blindmouse
senior tag
Multkor volt a kezemben egy "premium" anyagokból készült pohár, képzeld, az vízálló volt.
-
Cynicelectro
aktív tag
Szimpatikus volt az ürge, de nem igazán volt a toppon.
A strapabíróság sem az edzett üveg szinonimája. Én is azokba tudnék belekötni, mint az előttem szólók: nem kivehető, cserélhető akksi, nem bővíthető memória, üveg hátlap.
Samsung szervizben dolgozom, elképzelni sem tudom mi lehet az oka a 25centes microSD foglalat kihagyásának.
A strapabíróságról pedig annyit, h. ha neadjisten leesne a készülék, akkor már a hátlapja is veszélyben van.
A prémium minőségről annyit, hogy van szerencsém Note4 vagy Alpha-t is szerelni és a rear case (hátsó keret) előállítása több darab alumínium műanyaggal való fröccsöntése. A minőségi, a HTC ahol a hátlap tényleg egy darab alumíniumból van CNC esztergálva.
A vízállóság elvetése kapcsán arra hivatkozott, hogy alapjaiból tervezték újjá a készüléket és ezért nem kapott IP minősítést. Ha őszinte lett volna, akkor azt mondta volna, h. a S5 garanciális szervizelése horribilis összegeket tesz ki, nem tudom, hogyan kaphatott az S5 IP minősítést. A hozzánk beérkező S5 legalább 20%-a beázott, igaz a mi szervizünk nem garanciális, hanem biztosító fizeti. Garanciálisban, ha bebizonyosodik, hogy a felhasználó helyesen használta, de ennek ellenére mégis beázott, sokba fáj a javítás, amit a Samu fizet. Ez az oka, hogy lemondott a vízállóságról a Samu. -
moleculez
veterán
A tervezőasztalhoz visszaültek: "nem csináltunk semmit négy évig"-jutott eszembe..
Amúgy az új UI-t megkapják más telók tabletek majd Lollipoppal együtt? -
Én is ezen gondolkoztam a videó közben, hogy jeleznie kéne a szarkazmusmérőnek. Kár hogy lemaradt az idézőjel a cikkből, tényleg poén ahogy mellébeszél az ürge.
Lehet hogy másnak jobban leesett ez az őszinteség kérdés abból, hogy látta azt a korábbi interjút amit a cikk említ, én nem láttam. -
HoaryFox
őstag
És akkor mi van, ha hasonlít a Zalmára? Komolyan mondom dedós szint... Majd eldöntik perben
Egész korrekt volt a csávó, nem bújkált a média-bullsh*t-ek mögé, hanem tényleg elég őszinte volt. Még több ilyet
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Stanley-B. #9 üzenetére
Már el is felejtettem ki találta fel a furatot.
-
emre33
addikt
Kamera nem GG4, hanem sima edzett üveg?
Ez nem prémium minőség. Itt zafir elfért volna.
-
kaylac1990
csendes tag
Lehet Project Zero néven futott, de ez nem jelenti azt, hogy ez a maximum és a legjobb. Vettek valami új irányt, de ez még kevés lesz. Nyomogattam már az összes S szériás samsungot, de az a véleményem, hogy a páros számú samsungok sokkal rosszabbak. Mindig előre jeleznek egy új irányt, de sose durrannak elég nagyot.
Jó példa erre, hogy az S3 anno mekkorát durrantott, hogy újra alkotott valamit a samsung. Az S4 esetén az S3-re építkeztek és minimális fejlődést hozott mind a szoftver, mind a hardver (arányaiban). De rengeteg bakit ejtettek...Gyenge minőségű hátlap, rossz illesztések, szoftveres hibák.
Az S5 hozott újra igazi áttörést, IP védelem, Kamera látványos javulása, pulzusmérő, szoftver újragondolása. Nyilván az S5-re is lehet hibákat felsorolni, de akinek volt már teló a kezében, az tudja, hogy a hátlap a világ legjobb választása volt. Tökéletesen ellenáll mindennek és tapadást ad a készüléknek. (Várom a sebtapaszos offokat)
Erre itt az S6! Ami dicséretet érdemel az a saját proci és ram és belső tárhely modul. Biztos odavág a kijelző, de könyörgöm minek már ez a pixelháború...semmi értelme. :/ Kamera se lett rossz, de azért várom a teszteket. Samsung fan vagyok, de azért megkérlek benneteket, hogy árulja már el valaki, hogyan lehet akkora visszalépés, hogy IP szabvány eltűnik( legalább IP 10 lenne XD), Micro SD nuku?? Ki se mernék adni 32 gigás verziót.Jó a vezeték nélküli töltés, de akkor adják tartozékba, mert abszolút nem akar terjedni kis hazánkban a dolog. De ami legjobban bántja a csőröm, hogy üveg hátlapot hogyan lehet telefonra tenni!!! Úgy szedi az ujjlenyomatot és a foltokat, mint kukásautó reggel a szemetet...
Sony xperia Z-m volt, azon is valami ilyen hátlap és szépen be is mikrokarcolódott.
Én inkább megvárom az új note érkezését, addig jobban letisztul a samsung project zero elképzeléseinek eredménye is. De gyanítom, hogy érdemesebb lesz várni az S7 avatására inkább! -
fordfairlane
veterán
válasz
Zorro(hun) #65 üzenetére
Bocs, nem esett le. Szerintem össze lehet hasonlítani a telefonokat, nem kell ebből presztízskérdést csinálni. Persze tudom, hogy mindig flame a vége, én nem flamelésnek szántam, semmi különösebb bajom sincs sem az iPhonenal, sem a Galaxykkal.
-
G4bi89
senior tag
Idén egy hónappal korábban érkezett az április 1-je ?
Egy PR-os aki őszinte, hmm ez csak valami vicc lehet.
Azért az, hogy a kiálló kamerát (ami engem spec. nem zavar) és a telefon alját is azzalválaszolja meg,hogy leültek a tervezőasztalhoz és 0-ről újratervezték a telefont, az erősen terelés szagú.Aztán ott van az is, hogy az üveg a strapabírást segíti elő. Gondolom nem csak nálam nem egymás színónimája ez a kettő.
"Prémium anyagok nem teszik lehetővé a vízállóságot" - Ez szimplán kamu mert érdekes volt akinek ez sikerült már.
TW-t meg ideje volt kipucolni, de majd meglátjuk mennyivel lett ezáltal gyorsabb. (Szebb biztos nem, de az meg úgy is szubjektív így biztos van akinek eddig is tetszett.)
-
Zorro(hun)
tag
válasz
fordfairlane #59 üzenetére
Sorry, de most nem az Apple termékéhez hasonlítjuk és (#55) migabi24 hozzászólásában is az S4-el való hasonlóságot vetette össze. Nem szeretnék flame-et kelteni. Ettől függetlenül az 6S és 6S Plus egy jó és sikeres termék.
-
hemaka
nagyúr
Mondjuk azt nem igazan ertem, ha muanyagnal meg tudtak oldani a vizallosagot, akkor a femnel miert nem? Sony-nak sikerult.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
fordfairlane #61 üzenetére
Hát igen, egész jó biznisz fogni egy olyan külsőt, amit szeretnek, és a hibáit javítani. Csak az a probléma, hogy ezesetben nem sikerült, a kamera ugyanolyan undi, és a fuga is megmaradt
-
VoidXs
nagyúr
válasz
fordfairlane #59 üzenetére
Akinek iPhone dizájn kell Androiddal, annak ott a GooPhone. Az konkrétan az.
-
fordfairlane
veterán
válasz
Zorro(hun) #57 üzenetére
Szerintem szándékos a részbeni hasonlóság. A prémiumpiacon mindig is az Apple-lel akartak konkurálni, és ez a design azoknak szól, akik az ismerős Iphone-os formát keresik, de Androidos alapokon. Akinek egyedi forma kell, azoknak ott az Edge.
Persze ezt egy PR-os nyilván nem fogja az újságírók orrára kötni.
-
VoidXs
nagyúr
Nagyon béna dolog azzal magyarázni a hasonlóságot rögtön kétszer, hogy "leültünk, aztán ilyet sikerült tervezni". Sikerült a világ egyik legocsmányabb telefonját lemásolni, majd még ocsmányabbra alakítani. Gratulálok.
-
Totheground
addikt
Hát, azért a hasonlóság kérdésre válaszolt is meg nem is.
-
migabi24
nagyúr
válasz
voyager4.4 #42 üzenetére
-
Agrippa22
tag
Keresd vissza a MA tesztet az iPhone 4-ről, antenna-gate rész.
Viszont így az eddig bemutatott telókat végignézve nyilvánvaló, hogy képtelenek az utóbbi 1-2 évben a telefongyártók lerakni újat az asztalra. Csiszolgatják, foltozgatják az Androidot, a dizájn pedig lassan 5 éves (Részemről az S3 ugrott be
másodikraelsőre) ZTE Blade 6 és 6S az pedig már a legalja szerintem. -
szugabor
csendes tag
Öt perc beszélgetés, sablonos, blablabla válaszokkal, amit aznap gondolom már kb. 34-szer elsütött másnak is.
Annyi őszinteség van benne, mint az exemben, amikor rákérdeztem, hogy hol volt olyan sokáig... -
fordfairlane
veterán
válasz
Stanley-B. #2 üzenetére
Egy pillanatra azt hittem, hogy USB 3.1 type-c csatit kapott.
-
mrThomi
addikt
ezeket a kerdeseket enis meg tudtam volna valaszolni
meg h a legoszintebb ? nehogy mar sz*pkodjuk ezt a gyereket emberek...
kit erdekel a hasonlosag, sokakat jobban izgatott volna az aksi a sajat processzoruk nameg a sd kartya hianyara utalo kerdesek -
Matada2.3
veterán
Nagyon tetszett az interview, tényleg felér egy Ken Hongal
-
-
Zorro(hun)
tag
Nagyjából úgy látom ez a tipikus egyet lépünk előre, kettőt meg hátra eset. Tényleg jól néznek ki, meg marha strapabírók is és egyre jobban tetszenek egyébként, de ennél jóval költséghatékonyabb alternatíva is van... Lehet várok még egy kicsit és az S4-ről (használtan vettem) Xiaomi-ra ugrok. Rövidesen úgyis meg fog jelenni már az E.U.-ban is. Persze akinek nem számít a pénz az úgyis megveszi ezt is, hogy villoghasson vele.
-
Dottore
addikt
Szerintem hasonlít ez tagadhatatlan, mert így lett megtervezve, de ez nem baj. Miért ne hasonlíthatna? Teszem azt sok embernek tetszik az iPhone, viszont Androidot szeretnének. Azoknak ott a Samsung. Nem másolat, mégis hasonló. Nincs ezzel gond.
-
M5Norbi
őstag
válasz
Zorro(hun) #34 üzenetére
Van igazság abban amit mondasz de eddig meg mindenki a fém külsőért meg a prémium anyagokért sztrájkolt.
Az SD kártyában igazad van az biztos van akinek hiányzik majd nem értem miért maradt ki.Bár szvsz egy 64Gb-os modellnek már elégnek kell lennie.
-
Zorro(hun)
tag
A jól előkészített A**le *phone összehasonlítás után még be kellett volna vinni egy jobb horgot a levehető hátlap, cserélhető akksi , SD kártya bővíthetőség és akkuélettartam (főleg QI töltés esetén) témájú kérdésekkel. Nem tudom, hogy attól mennyire zuhant volna meg a tag...
Na azok tényleg kínos témák.
Bocs a trollkodásért: Samsungom van és szeretem. -
tothmaxy182
őstag
Szimpatikus a nyilatkozó faszi, tényleg nem a marketing bullshitet nyomta...
-
AS
félisten
Szerintem az ájfon másolós idióta hsz-t azonnal törölni kellene mert flame keltő .(és unalmas is )
-
zsolt0017
tag
+1, én nagyon pozitívan csalódtam, pedig nem vagyok Samsung párti.
Ebből most lehet olyan helyzet fog kialakulni, mint az S2 idejében. Múltkor pedig meg is fogadtam, hogy legközelebb HTC-t veszek, de most odatették magukat a koreaiak. Csak legyen majd elég mély a zseb hozzá.. De pár hónap múlva már megfizethető lesz.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Stanley-B. #2 üzenetére
Én a tervezőasztalos résznél röhögtem el magam, alapoktól építették fel a külsőt...
Kb annyi lehet ott a tervezés, egy számítógép képét kivetítik projectorral a falra, majd valaki megjelenik egy rekesz töménnyel/sörrel, majd iszogatás közben nosztalgiáznak/elbeszélgetnek, amíg Xiao Chang Ming(aki nem mellesleg egy ottani takarítónő lehet) paintben az előző galaxy képét ide-oda húzogatva/nagyítva kicsinyítve szórakozik, takarítás helyett(miért is takarítana, amíg mások lerészegednek mellette, bőven ráér azzal). Amikor elfogy a pia, akkor odapillantanak a képre, és az lesz a köv dizájn, ami kvázi alig változik, mert szegény Xiao csak 1-2 funkciót ismer, amit a kisunokájától lesett el suttyomban.
-
furio
aktív tag
Szerintem meg szimplán az a vicces, hogy eltekintünk (a trollokkal együtt) a telefon valós újdonságaitól, látatlanban is új királyt avatnék a telefonok történelmében. Nagyon-nagyon várós.
-
S e t h
nagyúr
Őszintén volt amire nem is válaszolt.
Nem irigylem a bla-bla embereket, kell arcbőr, de legalább megfizetik őket. -
bteebi
veterán
Mondjuk ezeken a képeken egész jól néz ki mind a két telefon:
Az viszont tök poén, hogy - szerintem legalábbis - a Samsung néz ki igényesebben. A #2-ben lévő kép alapján azt gondoltam, hogy a felső telefon a szifon és az alsó a Samu (a csavarok miatt, és nekem nem annyira tetszik a lekerekített csatlakozó se), pedig pont fordítva van...
Amúgy olyan szempontból nehéz a "ki kitől lopott?" kérdés, hogy azért nem telt el nagyon sok idő a két telefon fejlesztése/megjelenése között, szóval az, hogy a szifon 6 került hamarabb a piacra, még nem jelenti automatikusan azt, hogy az övék volt az eredeti dizájnterv. Persze ha tényleg történt másolás, akkor valószínűleg a Samsung másolta az Apple-t, nem pedig fordítva.
-
-
jacis
nagyúr
Na Ő egy korrekt ember. Le a kalappal előtte.
-
M5Norbi
őstag
válasz
Stanley-B. #2 üzenetére
Nem lehetséges hogy a belső alkatrészek elhelyezkedése így adja ki?
Nem vagyok mérnök csak agyaltam rajta.....
Bár amúgy szvsz mindegy hogy ezen a két telefonon történetesen ugyanott vannak a lyukak.
Ezen majdnem szőrszálhasogatás fennakadni. -
-
nLali
őstag
Micsoda kínos kérdések...
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Stanley-B. #2 üzenetére
Tényleg hasonlít, vannak mindkettőn kerek és szegletes nyílások.
-
@oskodo;)
újonc
Meg kellett volna kerdezni a termek menedzsertol hogy nem tartja e soknak az 1.7 Gb ram felhasznalast amit a
"letisztult" touhc wiz es az android rendszer alapbol felhasznal a 3Gb bol es marad 930Mb ...lol
-
bteebi
veterán
válasz
Stanley-B. #2 üzenetére
És mi van akkor, ha hasonlít a szifonra? (Már a milliárdos pereket leszámítva
.) Nekem igazából egyik telefon se tetszik, bár a Samu talán egy fokkal csúnyább. Mondjuk a linkelt képen - alulról - elég jól néznek ki.
Egyébként amíg az USB csatlakozónál az alsó elhelyezés a logikusabb, addig a jack csatlakozónál ez pont fordítva van, úgyhogy egyik gyártó megoldása sem ideális, még ha nem is fail.
-
Don't Panic
senior tag
válasz
Stanley-B. #2 üzenetére
-
Márko88
aktív tag
A Samsung szerintem nagyon jó és minőségi anyagokat fog használni, most erre mennek rá. Az komoly ha a készülék oldala tényleg olyan anyagból készült. Grat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Black Myth: Wukong
- Horizon Forbidden West
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest