Új hozzászólás Aktív témák
-
Jeannie
senior tag
Az Alcatel Fire nem volt olyan rossz, volt nálam kicsit, a rendszer nagyon kevéssel is beéri. Egy baj van ezekkel, hogy a belépőszint legaljára pozocionálják. Az Open C már kezd jó lenni, jól is néz ki, de 3mpx?! Egy jó kamerával odaverne minden gagyi Samsungot az alsó szegmensben.
-
Szerintem a firefox ost nem kell tovabb eroltetni, nem jott ossze ugy ahogy szerettek volna.
-
Ihsahn
tag
Ehhez az OS-hez lehet elég ez. De 2 magos proci és 256 mega ram... inkább 1 magos proci és 512 mega ram. Ez így inkább vicces...
-
cairojack
aktív tag
Az egy dolog, hogy az OS is elég gyenge, de ezek a "hardverek" annyira gyengék, hogy inkább már szoftverek.
-
Johnny194
aktív tag
hivatalos forgalmazás folyik ebayen keresztül?
mert ha nem, akkor kb bármelyik telefont lehet kapni bármelyik országban, nem értem a kiemelést -
Ricardo
titán
Vicces játéktelefonok. Főleg a 256-os.
-
atosan
veterán
Valakinek van tapasztalata a rókával? Csak azért kérdem, hogy tényleg elég a kisebbik 256 mega ramja? Nics tapasztalatom, de azért érdekel.
-
<stdio.h>
csendes tag
Szerintem így is lenne helye, de a 10 ezer alatti kategóriában. Ami a probléma az árképzés. Az Alcatel Fire-t is 20 rugóért adják, a ZTE Opent itthon nem is forgalmazták de 25-30k körüli áron adták külföldön is. Ennyi pofátlanul sok egy ilyen készülékért. Persze az más kérdés hogy manapság egy butafon is 15-20k.
-
halkow
őstag
256mb rammal kiadni igen merész és ostobaság volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest