- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
Szerintem valahogy azért csak elviselik a dollármilliárdokban úszva (Dagobert bácsi módra).
Az meg, hogy itt, meg a szakértő(bb) közönség körében nem aratott osztatlan sikert... hát, ha ez meglátszik az eladásokon is, akkor kellemetlen lesz, de ha nem, akkor nyugodtan leszarhatják. Mondom mindezt úgy, hogy szerintem is kár volt most kihozni az S5-öt jelenlegi formájában.
-
Csapoati
nagyúr
Nem teljesen értem, hogy mire vártak a népek az új csúcskészülékek kapcsán. Egyrészt a hardver... S801 a legerősebb most, azt bele is pakolták a Z2-be és az S5-be. Az új Exynos még nincs kész, de az S4 eladásai meg csökkentek, tehát most kellett kijönni az utóddal, amibe bele is pakolták a jelenlegi legerősebb hardvert. Lehetett volna 3 GB RAM benne, de ki tudja, talán nem 600 mega szabad memóriával fog rendelkezni indulás után, mint a G2. Innovációk kapcsán meg jól látszik, hogy egyre nehezebb valami értelmes újdonsággal kijönni. A Gear Fit meg a Huawei Talkband szerintem viszont zseniális ötlet. Ezek a wellness-fitnesz kiegészítők viszont szerintem kapufák, bár ki tudja? Nyugaton most ez a legmenőbb dolog, amivel pénzt lehet kisajtolni a
konzumidiótákbólvásárlókból.
Én személy szerint már akkor is elégedett lennék, ha a középkategóriában jó üzemidejű, erős 2 magos SoC-os, 1,5-2 gigás, HD kijelzős telefonokkal rukkolnának elő, persze értelmes áron. A hókuszpókuszokat meg tartsák meg a csúcsmodelleknek, akik sűrűbben cserélnek telefont, mint más alsónadrágot, azoknak talán számítanak ezek a jelentéktelen apróságok, mint a pulzusmérés.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Legend of Zelda - Megvan a film két főszereplője
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- Nintendo Switch 2
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Apple Watch 9 45mm Újszerű Cellular Rozsdamentes Acél/Akku 98%/p4358
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő !!!Szállítás alatt!!!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest