- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 55 - bemelegítő kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
monti0222w
addikt
válasz
#16820480 #103 üzenetére
Igazad van, de szerintem alul-felül a nagyhely adódik a hangszórók miatt is persze nem tudom ezek mekorák lehetnek. Meg, ha nem lenne ott nagyobb hely a fogás miatt is rossz lenne, pláne akinek nagy keze van tök gáz, ha a kéz állandóan belenyúlna a kijelzőbe. S igen a káva viszont lehetne vékonyabb!
-
UFC
aktív tag
válasz
#16820480 #42 üzenetére
Ki tujda lehet a birtokukban van már olyan amit lehet hogy csak 2016-ban dobnak ki csak igy mindig van valami amit tudnak adni és nem egyből a legjobb dolgot. De a fenne tudja. Bár tényleg megrekedt a mobil piac újítások terén. régen a színes kijelző is nagy szám volt most meg mindenki nagyobb képernyőre vágyik meg tepsifonra, mondjuk én pont nem. 4,5" az még egy kézzel kényelmesen használható. Meg most már a telefontól várja el mindenki hogy mindent tudjon. Legyen Tv, legyen navigációs rendszer, legyen számítógép, legyen tablet, orvos és már így is sokan kevesebbet használják telefonálásra.
Én munkám révén marha sokat telefonálok ezért is van Vodafone Red Plus csomagom. De sok ember nem is telefonál csak netezik rajta és nyomkodja. Lassan a telefon már nem azt a célt szolgálja mint amire alapból kitalálták. És elég szomorú. Mindenki neten üzen egymásnak olyannak is kb aki 5 métere áll tőle. Vicc......
-
deja vu
addikt
válasz
#16820480 #32 üzenetére
Lehet, hogy most már lassulni fog a fejlődés üteme, talán ezért röppentek fel olyan pletykák, hogy az apple megvenné a teslát, mert abban sokkal nagyobb a fejlődési potenciál még. Pár év és lehet kipukkad ez a mobil lufi, jön nagyobb felbontás, erősebb proci, meg orvosi mérőcuccokat integrálnak bele stb. Lehet, hogy ez már nem fog akkora eladásokat generálni és bejön az mint a pc-nél, hogy a pár éves is elég mindenre, és csak akkor cserélnek ha bekrepál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Apple Watch 9 45mm Újszerű Cellular Rozsdamentes Acél/Akku 98%/p4358
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm - GARANCIÁLIS
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest