- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
monti0222w
addikt
válasz
#16820480 #103 üzenetére
Igazad van, de szerintem alul-felül a nagyhely adódik a hangszórók miatt is persze nem tudom ezek mekorák lehetnek. Meg, ha nem lenne ott nagyobb hely a fogás miatt is rossz lenne, pláne akinek nagy keze van tök gáz, ha a kéz állandóan belenyúlna a kijelzőbe. S igen a káva viszont lehetne vékonyabb!
-
monti0222w
addikt
Nekem voltak jó dolgok, ilyen a Yotafon az e-ink kijelzővel, mivel szeretek olvasni és többet van a telefon a kezemben mint a tablet vagy a noti. Szóval egy ilyen telcsi bejönne nekem, valószinű megvárom a megjelenést, árrazását a döntésemhez. Tetszett a Htc 816 is csak kisebb kijelzővel kellet volna, amúgy teljesen rendben van specckot illetően a közép kategóriában. Az Alcatelnek is vannak jó ötleteik pl. az e.ink-es kiegészítő + egy-két telo is bejönne tölük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 42mm rozéarany alumíniumtok rózsaszín Apple
- Arany színű Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2281, 100% AKKUMULÁTOR
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest