- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoka.
tag
Nem ástam bele magamat, hogy ez mit is foglal magába, de így végiggondolva logikusan valószínű nem ehhez fog kapcsolódni, tényleg az teljesen más tranzakciós forma.
Akkor valami ehhez hasonló világszabványt kellene létrehozni (vagy már van is?), amivel kiváltható lenne banktól függetlenül a kártya.
(ahogy visszaolvasom magamat; eléggé rá vagyok pörögve erre a telós fizetésre. De hát b@szki, ha egyszer beleteszik a telefonba azt az enefcét akkor használjuk is már valami értelmes dologra)
-
Bog
HÁZIGAZDA
MCM: megmarad, mint generic alkalmazás.
De az OTPay-ben is benne vannak azok a funkciók mint az MCM-ben, plusz még OTP-s extrák is. Bármelyik bank fejlesztethet hasonló appot magának, ha akar, itt a lényeg, hogy az eddigi trükkökön felül megvan a Masterpass integráció, ami az MCM-ben nincs benne és nem is lesz. -
zoka.
tag
Igen, engem is érdekel a cucc, de nem világos hogy pontosan mit is nyújt. (Az MCM-et nem használtam így ahhoz gyakorlatban nem tudom hasonlítani) Bármire rákeresek OTPay vagy MasterPass ezer cikk kijön, hogy Európában először meg hogy milyen f@xa cucc. Ez lehet hogy így is van vagy inkább majd azzá növi ki magát. Az sem világos, illetve nincs róla említés, hogy NFC-s fizetéssel mi a helyzet? Ez a funkció szerintem sokakat érdekelne. A telefonom "mindíg" nálam van, bankkártya kisebb valószínűséggel. Arról nem is beszélve, h kártyán világosan ott van minden adatom, míg telefonból csak a hozzáértő tudja kibogozni.
Szerintem egy átfogó cikk az egészről, hogy hogyan is van/lesz ez az egész mobilos fizetés online és boltban kártya helyett, sokakat érdekelne!Blogban is egyet kell hogy értsek, még sok buszoshoz hasonló sztorit akarunk!
-
Bog
HÁZIGAZDA
Az a lényeg, hogy van ez a Masterpass dolog, amit egy telefonos appba először az OTPay szoftverbe építettek be. A Masterpass egy online vásárlást elősegítő megoldás, ahol a telefonszámunkat kell csak megadni a tranzakcióhoz a weben, nem kell mindenféle adatokat össze-vissza kitölteni, bankszámlaszámokat megadni. A visszaigazolás a telefonra jön, ott kell okézni a tranzakciót és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Építő/felújító topik
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Gumi és felni topik
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest